sale 3sm Larry Flynt Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Samo Dragana Mirković, ostatak južnog vetra je uglavnom smeće. Da vidim kako bi izgledala prozivka [bruceBruce]Majmune,pazi koga nazivas smecem.Aj sada nemoj da si bezobrazan nego me zaobidji.Juzni vetar je neprevazidjen a ti mozes da jedes govna koliko god hoces i da se udavis u njima...[/bruceBruce] 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 I onda bi mu sibnuo jedan pp.Da rasciste sve u dve tastature. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ahahahh jbg Juzni Vetar kvlt,za nas shabane prava stvar. Jbt koliko kriziram sto ove godine necu gledati Maidene dodje mi da stavim bubreg na limundo i zapalim u USA.... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Juzni Vetar kvlt,za nas shabane prava stvar. Ko jebe ove kvazi intelektualce i samoproklamovane uzvisenjake! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Pa i meni, realno. Drugi razlog zašto mi je "Rock In Rio" najbolji je taj što mi je to sve kasnije potpuno izgubilo draž - svake godine neki lajv, dvd, kompilacija... Bespotrebno su izdali gomilu stvari. Eeee, da je sreće pa da su izdali neki live DVD sa turneje kada su svirali ceo A Matter of life and death. Tako da su što se mene tiče komotno mogli da izdaju više live albuma nego što jesu, bio bih vrlo zainteresovan. Kompilacije malo umeju da smore, doduše. Odličan je live album, preslušao sam ga jedno 10 puta.! Jedva čekam da kupim original CD i DVD. Prijatelju, aj budi dobar pa obavesti gde si pokupio DVD. Pretpostavljam da ćeš ga uzeti negde ovde, sećam se da sam od tebe saznao da The Final frontier može da se uzme u Dalasu, čini mi se da si bio prvi na forumu koji je imao album na originalu. Ja ću radije da sačekam da nabavim DVD, pa ću onda preslušati live CD. Ali ne sumnjam da valja. Edited March 23, 2012 by Totamealand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Nemam DVD, čim se pojavi uzeću ga u Dalas šopu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Pa to kažem, kad budeš uzeo obavesti gde si uzeo. Dobro je da znam da mogu da računam na Dalas šop ponovo, treba mi ono iskustvo da dođem sa original DVD-jem gajbi, ubacim ga u plejer i ne ustajem dva sata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Standardan Mejden lajv, nove pesme zvuce bolje uzivo. Ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Pa to, meni je "Brave New World" ubedljivo najbolji album od Diskinsonovog povratka. Pa Ajron Mejden je bolji od Metalike. Иначе, видим прича се о неком Рок ин Риу? Зна се како је и када све то кренуло. http://www.youtube.com/watch?v=3Qfh4SUC_90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 GDE SU BILI OVI FULL KONCERTI KAD SAM IMAO 14 GODINA!? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Na VHS-u jbt(sem ako nisi skoro imao 14) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Sale ako si ovo matori imao na VHS-u onda ti jako jako zavidim heheh 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Naravno.Samo ne original.Back in the days,kada su bile one tezge i berze kod SKC-a,kad nisam znao sta je DVD,nalazio sam razna blaga.Pogotovo na VHS-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Intervju sa svim članovima. http://www.youtube.com/watch?v=kW1pNXGx1WE Edited March 23, 2012 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Jel na 00:30 Boba iz Boljeg Zivota? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Jebote, prevrteo sam bas dosta puta En Vivo, stvarno ono, nemam zamerku. Odlicno je, nadam se da ce Maiden England biti isto ovako mixovan, bas mi se svidja! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Ja se cuo juce sa Saletom iz MUNGOSA Novi Sad,javlja cim stigne DVD ili CD tamo,nadam se da necu puno cekati na original 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 http://harvesterofsofia.com/bg/wp-content/uploads/2009/03/cf6220df891aa3f81bf3686aa5f7d4c5.jpg Pa Ajron Mejden je bolji od Metalike. Hahaha. To svi znaju. Bolji je...u menjanju tri tona po albumu.U sviranju i stvaranju muzike je ipak bolja Metallica. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Ma neces dugo cekati, verovatno. Bice dosta velika cena... Bar ja mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Upravo sam odgledao posle dužeg vremena "Maiden England", kako je to bio dobar koncert. Jedva čekam da ga reizdaju na DVDu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mMOZIPvcQUY Ххахахха преплакао сам. Нема даље, цар је цар. Одвала од човека. Мораш да га обожаваш. "The age of innocence is fading like an old dream lalalalalalaLAAA..." 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 (edited) LJUDI DVD JE PREDOBAR!!!Impresioniran sam.... Upravo krecem drugi put da ga gledam E da,zaboravih,probajte odavde... http://www.taringa.net/posts/downloads/14371066/Iron-Maiden---En-Vivo_-2012-_2xDVD9_-Torrent_.html Edited March 25, 2012 by BruceBruce 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 BTW ko god bude pitao zasto su snimli DVD u Cileu neka obrati paznju na pesmu EL DORADO i uostalom sve pesme sa FF albuma,svi JEBENO znaju sve reci... MASA je toliko uzburkana i samoubilacki nastrojena da je to bolesno dobro uhvaceno kamerom.... 10/10!!!!!! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 http://www.psychocydd.co.uk/details.php?id=a79e597c8d0a7e99b9445b35e23be1142f600717 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Evo ga i BLU RAY !!! http://hdreactor.org/537394-iron-maiden-en-vivo-2012-blu-ray.html 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts