HAT6 Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 The Number Of The Beast mislim da sam ovim sve rekao.Uostalom citava diskografija je legendarna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 (edited) Jeste. [media=]http://www.youtube.com/watch?v=NmjPp6hpVyc&feature=share[/media] Bez gitara, lepo mu se cuje glas i bass linija. Strasno! Edited August 21, 2012 by Mr.Murray 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Evo jedne sprdancije koju vredi procitati! Hahahah http://tyrannyoftradition.com/2012/02/22/iron-maiden-plans-the-least-of-the-beast-2013-tour-will-play-all-songs-people-hate/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 ovo bi bilo genijalno...samo ove stvari...isao bi odma na cert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Мени би свеједно било, пошто нема њихове песме коју не волим. Тако да, да, ишао бих на тако нешто као да је било који Мејден концерт у питању. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Ima jedna pesma koju ne podnosim, a to je ,,Quest for Fire", bas mi je njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Sto se mene tice ja bih platio fan pit kartu i da dodju da sviraju samo jednu pesmu. I to npr. Ides Of March koja je najkraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 jes kraća al je bolja od mnoooogih dužih, nego kakva je ono nebuloza od vesti Least of the Beast na metal serbia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Evo jedne sprdancije koju vredi procitati! Hahahah http://tyrannyoftrad...gs-people-hate/ What could possibly top that setlist? How about an encore where they play the entire new Final Frontier album. Twice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Zaboravili su Tailgunner, ubjedljivo najlošiju njihovu pjesmu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Да ли стварно постоје људи који мисле да Мејдени имају лоше песме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Najbolje da ne postoje, pa čitav Final Frontier ne sadrži dobru pjesmu. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 [media=] [/media] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Istina je da nema hitova na poslednja dva albuma, ali meni je ova dobra: 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 To, снајка! Ако ћемо појединачно, то им је најбоља песма још од BNW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Nije. http://www.youtube.com/watch?v=MZDB0mAMkA4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Nijedna nije ni blizu Brighter Than a Thousand Suns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Истина, мени је свака најбоља. Ова ми се посебно свиџа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Posle BNW-a je bend vise nema sta da kaze, DOD je dosadan i nekako na silu snimljen album, bar se meni tako cinilo tada. Pesme su nekako iritante, mozda mogu New Frontier da izdvojim kao meni donekle kul pesmu sa tog albuma, ostatak ne pije vodu. Dao sam albumu opet sansu nakon toliko godina od izlaska, ali misljenje mi se uopste nije promenilo, idalje pati od istih boljki, a to su kratko i jasno, lose pesme, Dance of Death pesma je mozda najbolji primer tog lepljenja na silu. AMOLAD je zapravo super album, kada je izasao bas nisam imao zelju da ga nesto puno slusam nakon katastrofalnog DOD-a, ali sada mi se bas svidja takav, kakav je, Diffrent World mi je cak jedan od naj refrena koji su Mejdeni ikada napravili. I ta duzina pesama i progresivnost bas imaju smisla na albumu, ne zvuce usiljeno i vestacki nalepljivano. Sve u svemu pozitivan utisak. The Final Frontier je opet podbacaj, uzasno dosadne pesme, najgore otpevan album, najgora produckcija (3 gitare koje zvuce prazno). Jako mi je tesko bilo da preslusam album iz jednog cuga, ne znam ni da li sam ikada uspeo. Izdvojih bih intro, koji me je veoma pozitivno iznenadnio, a onda se pretocio u dosadu sa prilicno neinspirativnim refrenom. Eto Coming Home je sjajna pesma stvarno, nju bas volim. Talisman ima nekog potencijala. Where the Wild Winds blow je tako bezobrazan pokusaj reciklaze recimo Sign of the Cross-a, da mi je svaki put smesno kad je cujem, bas im nista nisam poverovao na novom albumu. Sto se mene tice, Dance of Death i The Final Frontier su jedini podbacaji Mejdena u sjajnoj im karijeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
druželjub Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 the final frontier razbija 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Pa dobro, svako ima svoj ukus. Recimo, meni je takodje AMOLAD odlican, dok znam ljude kojima je taj album gadan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Sledeci album Maidena kao prvo mora da ima bolju produkciju. Ja smatram da bi ceo TFF bio bolji (iako je vec odlican) da je produkcija bolja. Seventh Son, Powerslave ili Somewhere produkcija su produkcije kakve metal treba da ima za domaci zadatak, barem moje subjektivno misljenje. Bas me zanima sta ce uraditi na sledecem albumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Posle BNW-a je bend vise nema sta da kaze, DOD je dosadan i nekako na silu snimljen album, bar se meni tako cinilo tada. Pesme su nekako iritante, mozda mogu New Frontier da izdvojim kao meni donekle kul pesmu sa tog albuma, ostatak ne pije vodu. Dao sam albumu opet sansu nakon toliko godina od izlaska, ali misljenje mi se uopste nije promenilo, idalje pati od istih boljki, a to su kratko i jasno, lose pesme, Dance of Death pesma je mozda najbolji primer tog lepljenja na silu. AMOLAD je zapravo super album, kada je izasao bas nisam imao zelju da ga nesto puno slusam nakon katastrofalnog DOD-a, ali sada mi se bas svidja takav, kakav je, Diffrent World mi je cak jedan od naj refrena koji su Mejdeni ikada napravili. I ta duzina pesama i progresivnost bas imaju smisla na albumu, ne zvuce usiljeno i vestacki nalepljivano. Sve u svemu pozitivan utisak. The Final Frontier je opet podbacaj, uzasno dosadne pesme, najgore otpevan album, najgora produckcija (3 gitare koje zvuce prazno). Jako mi je tesko bilo da preslusam album iz jednog cuga, ne znam ni da li sam ikada uspeo. Izdvojih bih intro, koji me je veoma pozitivno iznenadnio, a onda se pretocio u dosadu sa prilicno neinspirativnim refrenom. Eto Coming Home je sjajna pesma stvarno, nju bas volim. Talisman ima nekog potencijala. Where the Wild Winds blow je tako bezobrazan pokusaj reciklaze recimo Sign of the Cross-a, da mi je svaki put smesno kad je cujem, bas im nista nisam poverovao na novom albumu. Sto se mene tice, Dance of Death i The Final Frontier su jedini podbacaji Mejdena u sjajnoj im karijeri. Ovo nije uvreda ni na koji nacin, samo zapazanje - ti i ja volimo mejdene iz potpuno razlicitih razloga. Skoro sve suprotno vazi za mene u odnosu na ovo sto si napisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Sledeci album Maidena kao prvo mora da ima bolju produkciju. Ja smatram da bi ceo TFF bio bolji (iako je vec odlican) da je produkcija bolja. Seventh Son, Powerslave ili Somewhere produkcija su produkcije kakve metal treba da ima za domaci zadatak, barem moje subjektivno misljenje. Bas me zanima sta ce uraditi na sledecem albumu... Možda je i ta bednjikava produkcija albuma posle 7th Son uticala na to da Maidene posle 1988 nisam slušao, ali ipak mislim da je kvalitet pesama presudniji. Kada čujem bilo šta do 7th Son, prija mi isto kao pre 20 i više godina, a novije stvari nikako ne mogu da svarim. Definitivno, Somewhere In Time je remek delo što se produkcije tiče i dan danas, a kamo li pre 26 godina kad je snimljen. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts