Lord Iffy Boatrace Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 @Light_blue Takvu majicu ne mozes nigde da nadjes. Moze samo biti u custom varijanti, odnosno - ti da je odstampas! Ja sam stampao preko vizioshopa, ispalo je odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 znači ima šanse za bg??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Ne vidim razloga zasto ne bi bilo sansi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 (edited) ^ Da, to sam i ja mislio da mi je jedina sansa, samo sto mi sa vizioshop-a i nisu dali neki kvalitet kada sam jednom porucio da im odstampaju neki simbol, pa sam sada nasao i majiceonline sajt i pitao ih precizno koji format i koja rezolucija im je potrebna da stampa bude sto bolja. Evo i od mene nesto, po meni jedno od najboljih izvodjenja wrathchild pesme, pored rainbow '81, Bruce je na ovom celom koncertu neverovatan. http://www.youtube.com/watch?v=FJeNQ7cSsLo[/url[/media] Edited April 5, 2013 by light_blue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 jbg hteo sam u zg, ali ukoliko ima šanse za bg...daleko lakše mi zbog posla i svega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 jbg hteo sam u zg, ali ukoliko ima šanse za bg...daleko lakše mi zbog posla i svega Za Zagreb su rasprodate fanpit karte odavno vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Da li ima zainteresovanih za odlazak na Anthrax u Bukurestu sa Maidenima ?Kupio sam danas karte za taj event za mene i curu pa imam 2 mesta u kolima,ko zeli nek se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Da li ima zainteresovanih za odlazak na Anthrax u Bukurestu sa Maidenima ?Kupio sam danas karte za taj event za mene i curu pa imam 2 mesta u kolima,ko zeli nek se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Znaci, lakse bi mi bilo da mi kazu da nece doci nego da cekam kao magarac svaki dan! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 24.Septembra sviraju u Curitiba BRAZIL sto znaci da RiR ipak nije poslednji datum turneje,moguce da svrnu posle Juznoamericke turneje pa nas ubace u onaj baraz kako su uradili predhodna 2 puta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Ja sam cuo da arena pregovara sa Maidenima, da je skoro sve dogovoreno, jedini problem je datum. Oko datuma je frka, valjda ne mogu da nadju datum za koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Ja sam cuo da arena pregovara sa Maidenima, da je skoro sve dogovoreno, jedini problem je datum. Oko datuma je frka, valjda ne mogu da nadju datum za koncert. Koji promoter?Arena je samo lokacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dok Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Arena ima svoju promotersku agenciju. Dosta koncerata u areni su bas oni organizovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Arena ima svoju promotersku agenciju. Dosta koncerata u areni su bas oni organizovali. Vrh,vidis to nisam znao.Extra ako je tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 ima arena to, bio na studiju b svojevremeno neki njihov booking manager, koji je pričao o koncertima... ne razumem da u to doba godine bude indoors, ušće vapije za edijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Pitanje je dal bi im se isplatio koncert na USCU sudeci po tome da sviraju i u okolini.Metallica moze da napuni uvek Usce bez problema dok sa Maidenima to nije bas slucaj.U Bukurestu je 60 000 ljudi kapacitet i mislim da ce biti jedini masivan open air koncert u nekoj uzoj okolini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Naravno. A i ako ih bude Arena dovodila, naravno da će da koriste svoj prostor i svoje zaposlene, a ne da prave dodatne troškove. To je razlog zašto u Areni sviraju i bendovi na koje dolazi po 2-3-4.000 ljudi (kad svi pitaju kao "otkud to u Areni"), zato što je bolji i mali koncert i bilo kakav prihod nego neiskorišćen prostor i radnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 stvar je što ušće i uvek i nikad može da se napuni, livada ko livada - prilagodljivo je broju prodatih karata, mislim da bi 10.000 ljudi došlo sigurno, a na belgrade calling sumnjam da je bilo toliko na obe udarne večeri zajedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 stvar je što ušće i uvek i nikad može da se napuni, livada ko livada - prilagodljivo je broju prodatih karata, mislim da bi 10.000 ljudi došlo sigurno, a na belgrade calling sumnjam da je bilo toliko na obe udarne večeri zajedno Al Belgrade Calling nije imao toliko skup bend kao sto su Maideni + menagment je malo drugaciji kod Maidena i uslovi su mnogo zahtevniji od bendova koji su nastupali na Uscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 (edited) Posle Arene ih mozes na'vatati na izlazu, sto je dobro u slucaju da vapis za slikom sa Harrisom, dok je to na Uscu impossible! Ja sam za Arenu! Edited April 7, 2013 by Mr.Murray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Posle Arene ih mozes na'vatati na izlazu, sto je dobro u slucaju da vapis za slikom sa Harrisom, dok je to na Uscu impossible! Ja sam za Arenu! Ako si hteo bas za sliku da se ispucas a ne za koncert mogao si negde ici na British Lion,Steve je brijao sa fanovima posle svirke kao onda Blaze kod nas,al ne vidim zasto bi nekom fotka bila bitnija od koncerta... Obozavam ove promo livenation video materijale: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Pa nebitna je slika u odnosu na koncert, samo, jednostavno bih zeleo da imam i nju! Pre bih birao 1 koncert nego 10 slika! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 (edited) Pre bih birao 1 koncert nego 10 slika! Edited April 7, 2013 by Lord Iffy Boatrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 (edited) Iskreno se nadam da dolaze, da ce uspeti da urade nesto povodom datuma, da ih gledam po treci put. Edited April 7, 2013 by light_blue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts