Lord Iffy Boatrace Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Zao mi je sto prekidam vasu konstruktivnu prepirku oko sutki i Mejdena, ali moram izraziti svoj revolt prema onom usranom dokumentarcu! Znaci, kupio sam jebeni DVD u Ceskoj i cekao kraj turneje (ionako sam im'o prilike da ga pustim na par mesta) da dodjem kuci i k'o covek odgledam deo istorije najboljeg benda na planeti zemlji i KURAC! Ono zbrzano sranje od 40 minuta...U fazonu ''mi smo malo smisljali pesme, pa smo malo isli na turneju'' x 2... Imas objasnjenje i u samom dokumtentarcu,nema jednostavno dovoljno materijala da se prikaze iz te arhive i da se napravi duzi dokumentarni film jbg-a.To nam je sto nam je iz tog perioda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Могли су да мало више причају о догађајима са турнеје и из студија. На тој турнеји је Дејв умало завршио у затвору због Мартина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole_Centurion Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Imas objasnjenje i u samom dokumtentarcu,nema jednostavno dovoljno materijala da se prikaze iz te arhive i da se napravi duzi dokumentarni film jbg-a.To nam je sto nam je iz tog perioda. Nazalost... Mnogo bi' gotivio kada bi pricali o samom nastanku pesama, ako se uopste toga secaju, ili tako nekih pikanterija iz tog vremena o kojima ne pricaju bas cesto. Могли су да мало више причају о догађајима са турнеје и из студија. На тој турнеји је Дејв умало завршио у затвору због Мартина. I is agree! A i opasno mi ide na kurac onaj kvadratic u kome pricaju...xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Apropo priče o šutkama, meni je mnogo gore kad je velika gužva i kad masa krene da se gura gore-dole, kad talas krene popušio si ga, možeš se ugušiti bukvalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) A evo review za 2007. SAJAM koncert od coveka koji ih je gledao 20tak puta za ove koji se zale sto su prisustvovali tom koncertu i da su ocekivali vise: Slobodno mugu reći da mi je ovo bio jedan od najboljih Maiden koncerata u životu i mogu ga uspoređivati sa onim iz 1999 u Milanu. Ekipa u busu, nas 28, bila je više nego dobra i svi su bili prezadovoljni koncertom. U Beograd smo došli oko 19h i odmah našli organizatore, koji su nam, iako smo kupili obične karte, odmah dali propusnice za VIP mjesta, tako da nas nitko nije pregledavao i dirao, pa smo osim profi foto aparata imali i dvije velike kamere, koje su, naravno, zabilježile ovaj cijeli koncert. Pri povratku u Hrvatsku, glavni organizator Danijel iz Makedonije, te njegovi pomoćnici, osobno su nam poklonili oko 300 ogromih koncertnih Maiden plakata, tako da smo ih svaki uzeli doma po desetak i još ih je ostalo za podijeliti u fan clubu. Isto tako, organizator nam je donio originalne passice s kolajnama za uspomenu, te su nam sponzori poklonili jelen pivo majice s motivom ovog koncerta. Cijeli bus je bio u backstageu, no samo nekoliko njih je imalo privilegiju prije koncerta viditi se sa Maidenima dok su izlazili na pozornicu. Mislili smo ih čekati ispred Hyat hotele, jer u 5 ujutro im je bio avion za povratak, no odlučili smo ipak otići jesti i doma. Izvrsni dojam s koncerta, a što se Bruce-a tiče, ovo je njegov najbolji glasovni performans ikad. Krik na The number of the Beast po prvi put je bio identičan (baš sam gledao ljude, križali su se, nisu mogli vjerovati ušima i očima) i u ton pogođen s onim originalnim sa studijske snimke, kao i na Run to the hills, a na Fear of the dark je po prvi put na turneji poludio i popeo se na vrh konstrukcije i tamo pjevao. Tada se i zapalila bengalka. Publika - što reći.... klanjam se. Maideni nisu mogli vjerovati, u gotovo svakoj pjesmi ih je nadglasala. Iako dvorana prima 18 000 ljudi (i Bruce je to spomenuo), u prodaju su pušteni ektra kontigenti, pa je tako ovdje bilo preko 20 000 ljudi, prema riječima organizatora, s kojima smo svi u backstageu pričali. Jako me iznenadila njihova pristupačnost, jer su sa svakim putnikom iz busa pričali ko sa najboljim prijateljem, i to neki lijevi ljudi iz organizacije, već glavni organizator i asistnti. Na početku koncerta pukla je zaštitna barijera, jer se dogodila tuča srba s putnicima iz Bruce Air-a, koji su došli u BG i dobili privilegiju first to barier, što srpski fanovi nisu mogli podnjeti (da im netko nakon 22 godine čekanja bude u prvom redu), pa je nastala makljaža i na sreću je spriječen teži incident. Bruce je sa pozornice pozdravio i hrvatske fanove koji su došli na koncert, što je publika s odobravanjem pozdravila. Edited April 10, 2013 by Lord Iffy Boatrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Ja sam ih gledao 4 puta, i bez ikakve konkurencije, od ta 4 ovaj mi je bio najlosiji koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Ja sam ih gledao 4 puta, i bez ikakve konkurencije, od ta 4 ovaj mi je bio najlosiji koncert. Nije mi u top 5 sigurno al je bio ODLICAN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Sledeca objava: SEP 20 - SAO PAULO, BRAZILSEP 22 - RIO, BRAZIL SEP 24 - CURITIBA, BRAZIL SEP 25 - PORTO ALEGRE, BRAZIL SEP 27 - BUENOS AIRES, ARGENTINA SEP 29 - ASUNCION, PARAGUAY OCT 02 - SANTIAGO, CHILE Edited April 10, 2013 by Lord Iffy Boatrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Idu sa Megadethom po Sjevernoj Americi na turneju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Ne idu oni sa Megadeth-om,vec Megadeth ide sa njima. 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Slejer ne zovu jer su antisluhisti, zbog čega ih i voliš. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 не него зато што Слејер слушају мушкарчине, а фанови Мејдена то свакако нису 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) не него зато што Слејер слушају мушкарчине, а фанови Мејдена то свакако нису Dok su Maideni pevali i paklu i djavolu Slejeri su su pevali uspavanku za radmilu. Edited April 10, 2013 by Lord Iffy Boatrace 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 aleksandar stekić, dečko koji je preživeo masakr 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 он је поштеђен зато што је боље бити мртав него фан Мејдена 1 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 25. godina od Seventha! 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Најбољи албум у историји музике, нема шта ту много да се дода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 U istoriji muzike nakon Somewhere in Time. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Ту су, један уз другог. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Jedan od boljih snimaka na youtube-u sa ove turneje: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 (edited) Sledeca objava: SEP 20 - SAO PAULO, BRAZILSEP 22 - RIO, BRAZIL SEP 24 - CURITIBA, BRAZIL SEP 25 - PORTO ALEGRE, BRAZIL SEP 27 - BUENOS AIRES, ARGENTINA SEP 29 - ASUNCION, PARAGUAY OCT 02 - SANTIAGO, CHILE + MEXICO 17.sep btw Chille je poslednji koncert na turneji. Edited April 11, 2013 by Lord Iffy Boatrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Drugar prodaje kartu za Zagreb,fanpit,pa ko hoce nek se javne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts