Runner Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Politikin zabavnik, 17. jun 1983., rubrika "Rok pojmovnik" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Brjus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Ahahah al sam napravio facu al nema veze,bitno da da se overila i Svedska, najzad ostvarenje sna jebeno....O koncertu nema sta puno da se kaze,PERFEKTNO. Edited July 12, 2013 by Lord Iffy Boatrace 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Uh brate kako je tebi do jaja. Koliko si vec na putu? Koliko ti to traje odmor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Idem na gig pa se vracam kuci,ne ostajem po drugim gradovima i tako to,idem iskljucivo samo zbog Maidena ne kao turista.A sto se odmora tice,bicu slobodan sigurno dok prodje cela turneja...Nadam se da overim jos bar 3 datuma,u Svedskoj je bio 7th GIG OF THE 7th TOUR. UP THE IRONS. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Opa bas u Sveckoj!!!! Jesi video kakva je to sumetina od zemlje? I ja planiram da overim neke bendove po Svedskoj, Nemackoj, Danskoj i Norveskoj jer nikada ovamo nece doci. Ali ja bih tako a redom mogao da gledam samo par bendova sem Mejdena. Mozda Helloween i Gamma-Ray. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Opa bas u Sveckoj!!!! Jesi video kakva je to sumetina od zemlje? I ja planiram da overim neke bendove po Svedskoj, Nemackoj, Danskoj i Norveskoj jer nikada ovamo nece doci. Ali ja bih tako a redom mogao da gledam samo par bendova sem Mejdena. Mozda Helloween i Gamma-Ray. Super je obici stvarno,ali jeste skupo kao sto se prica.najvise me je iritiralo sto ne primaju euro nego moras sve kupovati u krunama a imas 2 menjacnice u gradu haha.I da,alkohol 3.5 procenta se prodaje,nista vise od toga,jedino gde mozes naci normalan alkohol je takozvani "likerstore" koga isto nema u radijusu od 5km-a.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Ali likerstore je meni bar bio dozivljaj svaki put. Vidis matore metuzaleme kako kupuju enormne kolicine alkohola petkom popodne ili subotom. Mada te prodavnice su tako dobre da je to strasno. Koliko samo vrsta pica. Ja sam stajao sat vremena i nisam znao koja piva sve kupiti. Od svih piva mi najbolje bilo ono Svedsko Falcon i najjeftinije - to mislim na klubove tamo. Ostalo je zanimljivo probati. Pio sam neka gorka piva kao na primer ona iz Scarecrow pivare i smucio mi se zivot. Steta je su flase fantazija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 (edited) I posle spektakularnih 7 koncerata na ovoj Maiden England turneji sledeca stanica je 24.JUL BUKURESTI: Btw,gari sto je pitao za Tursku,razmisljao sam se ja da zapalim tamo al je 90% otkazana svirka koliko sam ja informisan.... http://www.youtube.com/watch?v=3lTcgT3JJe0&feature=share Edited July 15, 2013 by Lord Iffy Boatrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Jos malo fotki sa official Maiden facebook stranice A ovde jos nisam bio zauzeo "svoju poziciju" ,tek sam na Can I Play With Madness zabo barijeru )) 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Srbija do Tokija! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Mora i ovde da se kaže, drago mi je da imamo nekoga ko se po celoj Evropi unosi Maidenima u facu sa srpskom zastavom u prvim redovima. Skidam kapu, Bobane, pa se vidimo vrlo uskoro. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Trebo si zastavu Vojvodine poneti. 1 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Trebo si zastavu Vojvodine poneti. Shiptarsku bre . Edited July 17, 2013 by Lord Iffy Boatrace 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 (edited) Bruce se obraca meni u prvom redu u Bukurestu 2:51 https://www.youtube.com/watch?v=QYOtGFRlgc4 Edited July 25, 2013 by Lord Iffy Boatrace 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Jebi Bruce. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deicidemilan Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 De si Lazo GNR... Aj mi posalji tvoj mob ili mi napisi jer ima organizovani prevoz na Iron Maiden u Zagreb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Sto je swatka ova desno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Da probam i ovde... kupujem jednu kartu za parter ili fanpit za koncert u Zagrebu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Sto je swatka ova desno Da znas da jeste. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Swadak je i ovaj pored nje što provlači prstiće kroz kositzu Tek sad vidim veridbu na koncertu, mnogo lepo. Čestitam, Iffy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Swadak je i ovaj pored nje što provlači prstiće kroz kositzu Tek sad vidim veridbu na koncertu, mnogo lepo. Čestitam, Iffy Hvala! Sledeca destinacija Prag. SCREAM FOR ME PRAHA!!!! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Hvala! Sledeca destinacija Prag. SCREAM FOR ME PRAHA!!!! Mozda se i sretnemo sutra.Ja sam na licu mjesta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts