dr.lecter Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Nije bilo tako ranije, bili su svi nekako fiksirani jedni na druge i svi ali gotovo svi su slusali Heavy.Zato ti i kazem da 80% Mejdenske publike danas nema pojma sta se tu u stvari dogadja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 (edited) I gde drugde nego na ovu temu za cestitanje rodjendana. E pa kume,srecan ti rodjendan,hvala ti za sve ove godine i nadam se da cemo se jos puno puta videti u buducnosti kao sto smo i do sada!!!! Edited August 7, 2013 by Lord Iffy Boatrace 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 E da kad sam vec tu,srecan rodjendan i David Duchovy-u on je rodjen isto 7.Avgusta!!! http://www.youtube.com/watch?v=rbBX6aEzEz8 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Born in a mining town in 58, when black and white TV was up-to-date... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Born in a mining town in 58, when black and white TV was up-to-date... Ouuuu yeah!!!! DANAS CU CEO DAN BITI LETVA!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Evo fotke iz Praga sa official Maiden stranice,za Zagreb su slikali nesto shugavo iz backstage-a a za Rumuniju sa leve strane ko baksuz jer je bio veliki frontline... 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 koga zanima, rekoše sad na fb stranici Beer Festa da će moći da se nađe ovo Trooper pivo u okviru The Great British Pub-a Ozbiljno?E to cu duzmem za policu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MqUv3xCew9E Imaš ovo, studijska verzija Wrathchilda sa Bruce-om iz '99 godine. Mislim da ne postoji ništa drugo, mada može da se nađe gomila live snimaka sa live albuma tokom godina. Izgleda da su ipak snimili i dve pesme sa prvog albuma sa njim, Prowler i Charlotte The Harlot. http://www.discogs.com/Iron-Maiden-Best-Of-The-BSides/release/1725232 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 koga zanima, rekoše sad na fb stranici Beer Festa da će moći da se nađe ovo Trooper pivo u okviru The Great British Pub-a ja video danas vest Iron Maiden pivo na Beer Festu ,samo što ne skontah reč pivo u prvi mah...tedo se šlogiram 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Na kraju će ovo pivo, a manje muzički program, prevagnuti da ipak odem jedan dan na Beer fest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Na kraju će ovo pivo, a manje muzički program, prevagnuti da ipak odem jedan dan na Beer fest REALNO . Pivo je bas super,vredi otici zbog njega stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Seaman Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Ne nadjoh sinoc Troopera nigde, izgleda da ga i nema, kao ni Timisoreane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 ^ Same here, nema Trooper piva na standu Great British Pub, a nije ga ni bilo, ispala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Drugari i ja smo isto tražili sinoć, belo su nas gledali. I celo veče sam sretao ljude koji su me pitali na kom štandu je Trooper pivo. Dafuq? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 (edited) Одлична вест што нема пива, и онако ме мрзи да идем до Ушћа због наступа неке групе од 40 минута и Trooper пива, које верујем да није ништа специјално. Edited August 16, 2013 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Одлична вест што нема пива, и онако ме мрзи да идем до Ушћа због наступа неке групе од 40 минута и Trooper пива, које верујем да није ништа специјално. Po cemu je to odlicna vest?Nisi ni ovako morao da ides,ne nastupaju Maideni pa da zalis ako propustis.... Ne vidim zasto je dobra vest to sto ljudi koji su imali veliku zelju da probaju pivo nece probati u skorije vreme... . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Мени је цела та прича са њиховим пивом у најмању руку смешна, нашли су начин да извуку лову од фанова на непотребан производ. Некако ми то не иду уз метал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Мени је цела та прича са њиховим пивом у најмању руку смешна, нашли су начин да извуку лову од фанова на непотребан производ. Некако ми то не иду уз метал. Pazi,ne znam koliko si pratio al je Bruce mnogo zagazio u biznis vode i drzi razna predavanja kako pokrenuti privatan biznis bla bla bla,ovo je samo oprobavanje i u ovom poslu koliko ce biti uspesan a trooper je uzeo kao ime zbog toga sto je pivo britansko i uvek se stavlja na deklaraciju nesto tog tipa,LAV,JELEN,TIGAR,MEDVED,GRB,sta ti ja znam....tako da je zbog te cele price dosao EDDIE TROOPER i to postalo "Maiden pivo". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 To nisam znao, jedino što sam čuo je da je Bruce odvorio ili planira da otvorio avio kompaniju, i to je sasvim OK. Ovo je ipak druga priča, napravili su pivo koje se prvenstveno predivđeno za fanove, oni najveći Maiden fanatici će ga uzimati obavezno uzeti. Ja bih radije te pare potrošio na neki original disk. Ja lično nisam u fazonu da uzimam te fan stuff sitinice, čak ni kompilacije nisam imao do skoro. Srećom još nisu postali grmzivi kao KISS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 нашли су начин да извуку лову од фанова на непотребан производ Niko ljude ne tera da kupe to pivo ako im se ne kupuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Upravo to. Ti uvek mozes da kupis cd ako oces, pivo je tu sporedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Tačno, ali da nema piva i ti što bi ga kupli samo zato što je Maiden pivo, bi te pare potrošili na nešto zanimljivije/pametnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Tačno, ali da nema piva i ti što bi ga kupli samo zato što je Maiden pivo, bi te pare potrošili na nešto zanimljivije/pametnije. Potrosili bi ga na vinjak ili apatinca od 2 litre . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Evo što se tiče priče o Bruce-ovim biznis momentima, ovde ima neke odlične konstatacije: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts