Jump to content

Recommended Posts

Posted

^Pet godina vec, jbt. :rockdevil:

Objavljeni Budimpesta i Sofija, plasim se da ni ove godine nista od Beograda. Volio bih da me demantuju.

Za sada, Sofija moj prvi izbor.

Posted

Bolji mi je bio cert na sajmu nego u areni, bar moje misljenje. Arena je problematicna sa zvukom.

Čoveče, koncert u Areni je bio jedno 15x bolji. Zvuk je bio savršen, duže je trajao, bolji prostor, ventilacija je radila... Sve je bilo savršeno.

Budimpešto, vidimo se 3. juna!!! :rockdevil:

Posted

Lista se podrazumeva. Jedino što je valjalo na koncertu na sajmu je to što sam ih tada prvi put gledao i tenk. Tenk je bio jebeno brutalan. Ostalo je sve bilo katastrofa.

• Downvote 3
Posted

Lemi, stvarno, zajebi više to trolovanje radi trolovanja, gde god te vidim na forumu ti po nečemu pljuješ. Brate, kao da namerno tražiš povod za proseravanje i samofrustraciju. Okreni se stvarima koje voliš i na njih prosto usmeri pozitivne emocije, umesto što redovno nabijaš sebi mrak na oči.

Inače, LordIffyBoatraceBruceBruce, rekao si da će najaviti koncerte u 3 zemlje u kojima letos ne sviraše. 2 su najavljena, ima li šanse da ovaj treći ipak bude BG?

• Upvote 3
Posted (edited)

Maideni ce svirati u Beogradu ove godine.99% tacan info,sve ove informacije odakle sam vadio su potekle iz tog izvora.Nadam se da se nije zajebao...

Ono sto je 100% sigurno je da sviraju Spaniju jedan datum i Poznan Poljska.

Inea stadion je u pitanju,odlican open air.

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 5