Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebeš stadion. Padne kiša i sve u kurac. Neka bude BG Arena kao prošli put.

Sta sve u kurac?Neverovatna je atmosfera gledati koncert po kisi,unic osecaj,jedan od najboljih koncerata mi je bio bas po pljusku,neopisiva energija od strane benda i publike...

• Upvote 1
Posted

Lemi, stvarno, zajebi više to trolovanje radi trolovanja, gde god te vidim na forumu ti po nečemu pljuješ. Brate, kao da namerno tražiš povod za proseravanje i samofrustraciju. Okreni se stvarima koje voliš i na njih prosto usmeri pozitivne emocije, umesto što redovno nabijaš sebi mrak na oči.

:haha: :haha: :haha: :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

ne razumem baš ništa :ph34r:

ukupno 22 datuma od toga 6 novih zemalja,objavljeno je 5 novih zemalja sto nas dovodi do toga da cekamo jos jednu,Grcka i Srbija bi obe bile "nove" zemlje odnosno zemlje u kojima Maiden england nije bio.jel sad kapiras?

Next announcement : Monday 17th February 2014 about 9am BELGRADE

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Kapiram sad potpuno, hvala na detaljnom objašnjenju. :pivopije:

A eto, ispostavlja se da je istina to što sam čuo da neće zvanično da objave pre 17-og kako se ne bi pokvarila prodaja karata za Deep Purple. Yaba-daba-doo! :rockdevil:

Jedva čekam da saznam tačnu lokaciju!

• Upvote 1
Posted

Kapiram sad potpuno, hvala na detaljnom objašnjenju. :pivopije:

A eto, ispostavlja se da je istina to što sam čuo da neće zvanično da objave pre 17-og kako se ne bi pokvarila prodaja karata za Deep Purple. Yaba-daba-doo! :rockdevil:

Jedva čekam da saznam tačnu lokaciju!

ovo sam iskopirao sa IM official foruma,ne verujem nista dok nije official ali se iskreno nadam da nisu uzaludni toliki rumori... :/

• Downvote 1