Јарослав Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 a je l' sviraju išta sa Virtual XI? kapiram da su poslednji put sa tog albuma svirali stvari kad je izašao meni žao što nikada (po svoj prilici) neću čuti ništa sa BNW, kao ni još neke stvari sa Somewhere In Time i Seventh Son... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 šta, ni BNW ne sviraju? kakvi moroni 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 da nece slucajno bejli bar gostovat'? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Volio bih da sa proslogodisnje evropske turneje zadrze "Moonchild", "The Prisoner", "Afraid to Shoot Strangers" i "Wasted Years" i jos da ubace "Infinite Dreams", a ostalo neka sviraju sta god hoce. P.S. Bas me zanima da li su Bruce i Rod Smallwood zaista dali one izjave sto se spominju u danasnjim agencijskim vijestima o dolasku Maidena u BGD, ili su to nasi novinari nabudzili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 auuu da, The Prisoner mi je jedna od omiljenih, vrhunski bi bilo da je sviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Volio bih da sa proslogodisnje evropske turneje zadrze "Moonchild", "The Prisoner", "Afraid to Shoot Strangers" i "Wasted Years" i jos da ubace "Infinite Dreams", a ostalo neka sviraju sta god hoce. P.S. Bas me zanima da li su Bruce i Rod Smallwood zaista dali one izjave sto se spominju u danasnjim agencijskim vijestima o dolasku Maidena u BGD, ili su to nasi novinari nabudzili. Samo su izmenili lokacije i ime drzave a ostalo je sve isto za bilo koju objavu u Evropi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Izbise mi opet par hiljada iz dzepa. Ja ove godine odo u duznicko ropstvo. Ovi Mejdeni ce mi zakucati zadnji ekser u mrtvacki kovceg, ali opet mora se ici. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 auuu da, The Prisoner mi je jedna od omiljenih, vrhunski bi bilo da je sviraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Ne znam zašto, ali Only The Good Die Young mi je najbolja pesma od Mejdena ikada.... Uf, kada bi je svirali. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 kapiram da su poslednji put sa tog albuma svirali stvari kad je izašao Svirali su The Clansman na Rock in Rio i ja mislim da je to to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 do jaja ako je to lista. bas ono da se napijes kao djubre i da zapevas/pustis suzicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 ili da prdneš 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Svirali su The Clansman na Rock in Rio i ja mislim da je to to. svirali su i na give me ed till im dead 2003... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 ja gledo clansmana 2000 u pešti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 (edited) Svirace Vam Blaze Clansmann-a Edited February 21, 2014 by Anno Mundi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 (edited) Sta ste zapeli za to sranje? X factor je keva. Edited February 21, 2014 by HEFEST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Izbise mi opet par hiljada iz dzepa. Ja ove godine odo u duznicko ropstvo. Ovi Mejdeni ce mi zakucati zadnji ekser u mrtvacki kovceg, ali opet mora se ici. Tako je brate ovo necemo da propustimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Ne znam zašto, ali Only The Good Die Young mi je najbolja pesma od Mejdena ikada.... Uf, kada bi je svirali. Odlicna je to stvar, ja je ubrajam, uz "Flash of the Blade" i "Judas Be My Guide", u 3 najpotcjenjenije Maiden stvari ikada, u smislu da se nikada nece naci ni na kakvim kompilacijama namjenjenim za sire mase, niti ce biti uzeta u obzir za izvodjenje uzivo. Tesko da bi mogla zalutati na ovogodisnju setlistu, kad je vec ni 1988. nisu izvodili. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 meni je ona sigurno u top 5 pesama, mada je glupo praviti bilo kakve liste kada su Mejden stvari u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Odlicna je to stvar, ja je ubrajam, uz "Flash of the Blade" i "Judas Be My Guide", u 3 najpotcjenjenije Maiden stvari ikada, u smislu da se nikada nece naci ni na kakvim kompilacijama namjenjenim za sire mase, niti ce biti uzeta u obzir za izvodjenje uzivo. Tesko da bi mogla zalutati na ovogodisnju setlistu, kad je vec ni 1988. nisu izvodili. O, da. Judas Be My Guide mi je najbolja sa Fear Of The Darka... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Steta sto ne svira Kirk sa njima... Steta. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Odlicna je to stvar, ja je ubrajam, uz "Flash of the Blade" i "Judas Be My Guide", u 3 najpotcjenjenije Maiden stvari ikada, u smislu da se nikada nece naci ni na kakvim kompilacijama namjenjenim za sire mase, niti ce biti uzeta u obzir za izvodjenje uzivo. Tesko da bi mogla zalutati na ovogodisnju setlistu, kad je vec ni 1988. nisu izvodili. I meni su te dvije najpotcjenjenije, uz Mother Russia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinkler666 Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 (edited) Koliko sam ja skontao,to je kao neko ponavljanje turneje iz 1988. i da ce dosta stvari biti sa Seventh son...Ocekujem bar Moonchild. Edited February 21, 2014 by sinkler666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 O, da. Judas Be My Guide mi je najbolja sa Fear Of The Darka... Meni isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 također Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts