Sale B.C. Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 afraid>>>>>>>>>>>>>>>>fear 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Baš me zanima nova lista. Bukvalno gorim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Koliko dugo nisu svirali Stranger in the strange land? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 oko 14-15 godina. Znam da su je svirali 1999, posle toga mislim da više nisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Steta stvarno. Mogli bi nekada da promene setlistu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Jobe done... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 (edited) Pametno! Edited February 25, 2014 by Mr.Murray 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ne mogu da nadjem to uopste, pretpostavljam da je samo za clanove fan kluba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ne mogu ni ja da nađem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 mozda je momku rodjendan pa zato samo on moze da je kupi 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 sto dalje od bine i znojavih metalaca, sto blize sanku. dakle P2 kapiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 jasna stvar, ovi su naloženiji od menovoriora 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 p2 dabome, fanpit kod ovakvih bendova uglavnom lici na prepun obor ovaca u koji je uleteo vuk..nego na prostor gde treba duteknes od rulje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 ^ ali zato p2 djeluje kao da si za standom sa pivom i kobasicama na beer festu, u daljini svira neki bend kojeg jedva mozes da vidis, a ti onako cirkas i pocinje da ti biva nezanimljivo... samo sto si za to (ne)zadovoljstvo platio 3000 din, za razliku od beer festa gdje je ulaz free. u zivotu nista nije savrseno, jbg. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Oni nece da se guzvaju,to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ma da preko fc-a,inace naravno da je fanpit za svinje,zato se ja skucam na barijeru pa nikog ne gledam .... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 (edited) p2 dabome, fanpit kod ovakvih bendova uglavnom lici na prepun obor ovaca u koji je uleteo vuk..nego na prostor gde treba duteknes od rulje. Ma da preko fc-a,inace naravno da je fanpit za svinje,zato se ja skucam na barijeru pa nikog ne gledam .... zadovoljstvo mi je da budem ovca i svinja Edited February 25, 2014 by Vule iz Kule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 p2 dabome, fanpit kod ovakvih bendova uglavnom lici na prepun obor ovaca u koji je uleteo vuk..nego na prostor gde treba duteknes od rulje. U Areni je bio komotan fan pit. Sisus i ja se nismo gurali napred, odlicno sve videli i culi. Bili smo negde na sredini fan pita, malo levo. Meni je kod ovakvih koncerata parter sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 (edited) zadovoljstvo mi je da budem ovca i svinja Ovca i svinja si druze zato sto ne kapiras foru tj ironicnost... Edited February 25, 2014 by Lord Iffy Boatrace 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Au vidi stvarno al' azal to ozbiljno misli... metalac perfekcionista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Au vidi stvarno al' azal to ozbiljno misli... metalac perfekcionista Moji bubrezi i izrasline po bokovima od mnogobrojnih povreda sa barijere te uveravaju da sam bio ironican )).... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Почела продаја: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/iron-maiden-beograd-kalemegdan-645515/performance.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 p2 dabome, fanpit kod ovakvih bendova uglavnom lici na prepun obor ovaca u koji je uleteo vuk..nego na prostor gde treba duteknes od rulje. Vi treba da idete na koncerte klasicne muzike onda , a ne na metal hepening. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Brate, ja sam prvi za to da te muzika ponese i da plačeš, da se ljuljaš da skačeš... Ali da mi neko na hepeningu omiljenog benda (ili nekog drugog benda na koji sam želeo da idem da ih lepo ČUJEM I VIDIM) je preterano kretenski praviti šutke i ostale manguparije. Jebote, možeš u Dangubu da odeš da divljaš za 150 dinara, pusti mene da uživam jebote. Nisu mi jasni ovi što prave šutke na Maidenima, majke mi... 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Kao da je toliko tesko izbeci sutku ako ti smeta... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts