Jump to content

Recommended Posts

Posted

^ ali zato p2 djeluje kao da si za standom sa pivom i kobasicama na beer festu, u daljini svira neki bend kojeg jedva mozes da vidis, a ti onako cirkas i pocinje da ti biva nezanimljivo... samo sto si za to (ne)zadovoljstvo platio 3000 din, za razliku od beer festa gdje je ulaz free. ;)

u zivotu nista nije savrseno, jbg.

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted (edited)

p2 dabome, fanpit kod ovakvih bendova uglavnom lici na prepun obor ovaca u koji je uleteo vuk..nego na prostor gde treba duteknes od rulje.

Ma da preko fc-a,inace naravno da je fanpit za svinje,zato se ja skucam na barijeru pa nikog ne gledam ;)....

zadovoljstvo mi je da budem ovca i svinja :cool:

Edited by Vule iz Kule
Posted

p2 dabome, fanpit kod ovakvih bendova uglavnom lici na prepun obor ovaca u koji je uleteo vuk..nego na prostor gde treba duteknes od rulje.

U Areni je bio komotan fan pit. Sisus i ja se nismo gurali napred, odlicno sve videli i culi. Bili smo negde na sredini fan pita, malo levo.

Meni je kod ovakvih koncerata parter sranje.

Posted

Vi treba da idete na koncerte klasicne muzike onda , a ne na metal hepening. :da:

• Downvote 8
Posted

Brate, ja sam prvi za to da te muzika ponese i da plačeš, da se ljuljaš da skačeš... Ali da mi neko na hepeningu omiljenog benda (ili nekog drugog benda na koji sam želeo da idem da ih lepo ČUJEM I VIDIM) je preterano kretenski praviti šutke i ostale manguparije. Jebote, možeš u Dangubu da odeš da divljaš za 150 dinara, pusti mene da uživam jebote. Nisu mi jasni ovi što prave šutke na Maidenima, majke mi...

• Upvote 2
  • Downvote 2