Mr.Murray Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 I jeste. Kada krene masovna gurka\šutka bukvalno je nemoguće izbeći je! Sada u Hrvatskoj sam celu jednu pesmu lelujao po masi i jedva sam izašao. Bukvalno kao cunami... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 kome smeta šutka, neka ide na Bilju Krstić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 . Bravo, bravo. Evo uzmi, zaslužio si. Mnogo je bilo smešno. 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Au vidi stvarno al' azal to ozbiljno misli... metalac perfekcionista nisam metalac perfekcionista nego imam 32 godine gurao sam se i ja u prve redove kad sam bio klinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Vi treba da idete na koncerte klasicne muzike onda , a ne na metal hepening. ide se i na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 kome smeta šutka, neka ide na Bilju Krstić Ko hoće šutku neka ide na treš, blek i det metal koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Upravo to! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Brate, ja sam prvi za to da te muzika ponese i da plačeš, da se ljuljaš da skačeš... Ali da mi neko na hepeningu omiljenog benda (ili nekog drugog benda na koji sam želeo da idem da ih lepo ČUJEM I VIDIM) je preterano kretenski praviti šutke i ostale manguparije. Jebote, možeš u Dangubu da odeš da divljaš za 150 dinara, pusti mene da uživam jebote. Nisu mi jasni ovi što prave šutke na Maidenima, majke mi... Потпис, слажем се 100 посто са тобом. Увек ми је било чудно и глупо када се на iron Maiden концерту прави шутка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 šutke više priliče koncertu Mejdena nego bilo kom koncertu blek metal benda Mejdeni su prosta muzika za divljanje, blek metal je nešto drugo 3 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) kad se sad na Rotting Christ certu okupi forumska intelektualna elita to će gospodski da bude sve, Jare neka se šutira sa decom u prvim redovima ako hoće Edited February 26, 2014 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 prvi redovi kad god je moguće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Moji bubrezi i izrasline po bokovima od mnogobrojnih povreda sa barijere te uveravaju da sam bio ironican )).... Zapravo ja sam mislio na nešto drugo, da ćeš ti kao član fan kluba da ih gledaš iz lože ili tako nešto, naravno da nisam mislio da ćeš da ideš u parter nisam metalac perfekcionista nego imam 32 godine gurao sam se i ja u prve redove kad sam bio klinja Au, 32, pa to je mnogo! Šalim se naravno, ali da si metalac perfekcionista - jesi, i to ne cenim na osnovu onoga što si rekao u vezi s ovim certom, već na osnovu generalnog stava prema muzici ... ali da ne krenemo u offtopic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) kome smeta šutka, neka ide na Bilju Krstić Tako je bre. Ako mogu sutke na kojekakvim polubendovima, sto ne bi moglo i na Mejdenima? Judasi su svirali Night Crawler koja nije preterano brza niti agresivna, i bila je dobra sutka. Na kraju krajeva, uvek se moze ostati po strani i uzivati u nastupu. Niko te ne tera da se bijes ako neces. Edited February 26, 2014 by El Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Da, ali kad retardirana rulja krene da gura naprijed ili nazad ne možeš baš da se skloniš od toga. Ja sam na Sajmu kad je Maiden svirao se probio do 3-4 reda, međutim kad su počeli talasi jedva sam živu glavu izvukao. Šutke su druga najretardiranija stvar na velikim koncertima, poslije ove. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 problem je što ljudi ne znaju kako bi generalno trebalo da izgleda šutka nađi neki circle pit sa nekog većeg festivala, to je prava žurka, ovde kod nas je uglavnom seljanija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Nadam se da ne mislis na ono kad Amerikanci debili trce u krug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Da, ali kad retardirana rulja krene da gura naprijed ili nazad ne možeš baš da se skloniš od toga. Ja sam na Sajmu kad je Maiden svirao se probio do 3-4 reda, međutim kad su počeli talasi jedva sam živu glavu izvukao. Šutke su druga najretardiranija stvar na velikim koncertima, poslije ove. tvoj problem je u tome što pokrivaš čitav koncertni prostor zato ne možeš da pobegneš 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 kad se sad na Rotting Christ certu okupi forumska intelektualna elita to će gospodski da bude sve uz malo latentne homoerotike,dapace 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 kad se sad na Rotting Christ certu okupi forumska intelektualna elita to će gospodski da bude sve, Jare neka se šutira sa decom u prvim redovima ako hoće ovako da bude eto i Mita je tu 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 ja sam tako išao na Leprous, falio mi je samo polucilindar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 e jos one monokle nabacimo...i operske dvoglede. i bele rukavice naravno. Tako smo u strava centru pratili al di meolu i return to forever.doneli dvoglede, samo nam jos caj falio, da nam posluze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 (edited) samo dje cu nabavit tak'e cipele a monokl imam Edited February 27, 2014 by BLAGOJE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Hoce li koncert biti u Sava Centru? samo dje cu nabavit tak'e cipele a monokl imam Pitaj Lemija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 ne pricam sa doticnom osobom 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts