MegaDave90 Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Veoma moguce,ja kontam nesto od 1.jula ili posle koncerta u Budimpesti... Mislis 1. juna? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Mislis 1. juna? xD da da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Iznanadjujuce lep bilet za Rock Im Park: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 ^ upravo, imajuci u vidu da je Eventimova karta, to je malo umjetnicko djelo. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Identican je stage kao predhodne godine tako isto ocekujem i od setliste,mozda eventualno 2 izmene... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=27&nav_id=853424 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 (edited) http://www.blic.rs/Z...odjemo-u-Srbiju Naprotiv, zato se Fan Pit uostalom prvi i rasprodao jer je najmanjeg kapaciteta, a prvi se traži. I da, neće biti nikakvih dodatnih ulaznica za Fan Pit, informacije direktno od organizatora. Ovo ispod linka je sa Metal serbia... Ko nije kupio, jebi ga! Edited May 27, 2014 by Mr.Murray 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Kakvo sranje...neocekivano skroz.Madjari su ubacili kao i svi ostali pre njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 (edited) Jebi ga. Informacija je od sinoć, znači ne verujem da će nešto naglo menjati. Biće tapkaroša ispred, ko nije mislio na vreme, moći će da je kupi za nekih 6000/7000 sigurno... Edited May 27, 2014 by Mr.Murray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Najgore mi je sto necu moci nikako do Holandije da izbegnem spojlovanje setliste haha,to mi je cena jer sam izabrao Holandiju umesto Spanije . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Samo da ubace revelations i nista drugo ne trazim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Najgore mi je sto necu moci nikako do Holandije da izbegnem spojlovanje setliste haha,to mi je cena jer sam izabrao Holandiju umesto Spanije . Ubi neizvjesnost, nećeš znati da li će Wrathchild biti druga ili treća, ni da li će Hallowed be thy name biti pred kraj regularnog seta ili ostavljena na bis... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Ubi neizvjesnost, nećeš znati da li će Wrathchild biti druga ili treća, ni da li će Hallowed be thy name biti pred kraj regularnog seta ili ostavljena na bis... Ili da li ce uopste svirati Hallowed .Posto su veoma slabe sanse da je vrate u set... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Moonchild Can i Play with madness za sada... REVELATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZNAO SAM!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Wrathchild umesto Clairvoyant,ovo su doktori stvarno.... Inace ostaje na encore samo da vidimo dal su nesto dirali... MOONCHILD CAN I PLAY WITH MADNESS THE PRISONER 2 MINUTES TO MIDNIGHT REVELATIONS THE TROOPER THE NUMBER OF THE BEAST PHANTOM OF THE OPERA RUN TO THE HILLS WASTED YEARS SEVENTH SON OF A SEVENTH SON WRATHCHILD FEAR OF THE DARK IRON MAIDEN ACES HIGH THE EVIL THAT MEN DO Sanctuary 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Daj jbt. Jebala ih Sanctuary. Najgori moguci izbor za poslednju pesmu. Bolje da su zamenili Clairvoyant sa Revelations i ostavili ostalo kao sto je bilo. Ili da nista nisu menjali. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Daj jbt. Jebala ih Sanctuary. Najgori moguci izbor za poslednju pesmu. Bolje da su zamenili Clairvoyant sa Revelations i ostavili ostalo kao sto je bilo. Ili da nista nisu menjali. Bate,Revelations je jedna od najboljih Maiden pesama a nije na listi jos od 2008...Odlican izbor je sto su je ubacili !!!Ta pesma ima da nosi ovu turneju... A sto se tice Sanctuary ne vidim zasto je losa za kraj kad bas zadnja pesma treba da bude tako punky,wild i nekontrolisana kao ona!Bice to cool zavrsetak ovako epic koncerta!!! Jeste da je RUNNING FREE bolji izbor al su je stvarno dugo drzali za kraj na listi.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Nisam nikada nesto voleo Sanctuary iskreno, jbg. Drago mi je za Revelations naravno ali zao mi sto su je ubacili umesto Afraid, to mi uz Seventh Son bila najbolja pesma prosle godine U svakom slucaju bolje sto sad znam sta da ocekujem, do koncerta cu se navici i na Sanctuary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Nisam nikada nesto voleo Sanctuary iskreno, jbg. Drago mi je za Revelations naravno ali zao mi sto su je ubacili umesto Afraid, to mi uz Seventh Son bila najbolja pesma prosle godine U svakom slucaju bolje sto sad znam sta da ocekujem, do koncerta cu se navici i na Sanctuary Najbolje bi bilo da su umesto Wratchild svirali Revelations a Afraid ostavili...nego sad jbg-a. Zameniti Clairvoyant sa Wratchild jeste izvan svake pameti ali opet neverovatna setlista kad se sve sabere.Nisam ocelivao da ce Aces ostati u encore sto je veliko +,kao i da ce The Evil pevati odmah posle Aces...bas su zahtevnije pesme u pitanju.I da,nije mi jasno da te 2 peva opusteno a da nece da vrate Hallowed jebenu... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Nadam se da ce da vrate Hallowed i Afraid na turneji novog albuma sledece godine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 (edited) Super za Revelations, ali preko glave mi je Iron Maiden, jeste da im je pesma zastitni znak, ali brate ono... Jedino mi je krivo sto nikada necu cuti The Wicker Man. :/ Mada sada kada malo bolje razmislim bolje i da je zadnja Sanctuary nego Running Free. Edited May 27, 2014 by light_blue 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Izbacili Afraid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Prosle god afraid je bio neki vrhunac emocije,voleo bih da je neka druga letela umesto Revelations jer sada nasi fanovi nece dobiti parce te emocije sa afraid-a . Revelations mi je jako drago sto su ubacili ali eto umesto tog Wratchilda je trebala ici Afraid,ustvari da je ne izbacuju a ovo da ne ubacuju...sve ostalo shtima. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Eto navukoste me da na kraju pogledam setlistu Meni je samo zao sto ce i ova turneja proci bez "Infinite Dreams", ocigledno. I da, krivo mi je sto izbacise "Afraid...", ali ako nista poslusao sam je live prosle godine i ko zna kad opet, sto je na taj nacin cini jos vise egzoticnom. A sto se tice "Running Free" / "Sanctuary" / "Iron Maiden", volim te pjesmice, cak mi sada i vise leze nego nekad ranije, pa ih volim poslusati i sa studijskog snimka, a i uzivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts