Jump to content

Recommended Posts

Posted

E ovako,BRNO po meni najbolji MAIDEN koncert IKAD.Neverovatno,preplakao sam ceo koncert,odlicna lokacija za svirku,intimna skroz.Open air je bio u pitanju al je bina bila kao za arenu,oko 8-9 000 ljudi je bilo.Na barijeri sam bio po samoj sredini.

Rock Im Park,veoma veliki festival,najsmesnije je sto karte nisu uopste proveravali svako je mogao laganica da udje i da izadje sa festa...strasno,kad se setim da sam platio dostavu 42 eura dodje mi da se pojedem hahah.Koncert je bio odlican,opet barijera pored sve te mase,uhvatio janickovu i harrisovu znojanicu i Bruce je na Sanctuary pomenuo opet Srbiju zbog moje zastave koja je opet bila jako izrazajna na barijeri.

Sledeca stanica NOVA ROCK!!!!

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Svaka ti čast Care . Tako I meni došlo da zaplačem prošle godine kako je dobar koncert bio u Quebec u

• Upvote 1
Posted

Nova Rock odlicna svirka,na zadnje 3 pesme Bruce je obukao neku belu trenerku sa engleskim grbom u duhu svetskog prvenstva i utakmice sa Italijom haha.Koncert odlican kao i uvek,sredina,prvi red,odradjen jos jedan posao :).Sledeci Sofia sutra uvece pa onda slag na tortu Beograd.UP THE IRONS

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Kakavi su čmarkovi ovi iz Eventima, kao neće biti karata više za fanpit i oni u petak izbace još !!!

A ja budala dan pre kupim za parter 1, sad prodajem kartu za parter 1 ispod cene, morao sam da kupim za fanpit neću sam da skačem tamo u p1.

Posted (edited)

Zna li se na kraju kada izlaze Mejdeni, tj. kada zavrsava Ghost, da znam da li da odem do kuce ili da ostajem na poslu.

Edited by light_blue
Guest HEFEST
Posted (edited)

Ako neces da te potrevi neka kamenica koje cemo Razbijac i ja bacati na ove prve glabunjare dodji direk na Mejdene stocereci idi prvo kuci.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
  • Downvote 6
Guest HEFEST
Posted

Sta si reko?? Povuci rec!!! Cesto sam radio stvari samo iz inata, a ne kao sto bik ovo iz gušta.

• Upvote 2
  • Downvote 8
Posted (edited)

Ljudi mene je ozvucenje mnogo razocaralo, bio sam u trecem redu tacno na sredini, bili su na 4/5 m. od mene, ali zvuk je bio kao da sam u svojoj sobi i slusam stub koji je podesen na normal jacinu. Znaci ne verujem koliko je slabo bilo. :cry:

Edited by light_blue
Posted

Po ovoj slici se vidi koliko su Poljaci nama "pobegli". Sjajan stadion, za razliku od raspalih stadiona Zvezde i Partizana. Pardon, stadiona Zvezde i Vojske. :obrv:

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Po ovoj slici se vidi koliko su Poljaci nama "pobegli". Sjajan stadion, za razliku od raspalih stadiona Zvezde i Partizana. Pardon, stadiona Zvezde i Vojske. :obrv:

Poljsku sam izabrao zbog najvatrenije Maiden publike a i zbog ove zveri od stadiona,davno nisam video da sviraju u ovako prelepom ambijentu.Najvise sam uzbudjen za taj datum! :rockdevil:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pa imali su Euro 2012 kod njih, pa su morali napucati stadione, a utakmice su se igrale i na tom u Poznanju.