Jump to content

Recommended Posts

Posted

U pravu si Hefeste. Zaista imaš jako bitno mišljenje, svima nama je stalo do toga. Ja uveče kad legnem da spavam i mislim o mojim životnim greškama i smislu života, zapitam se šta ti misliš o tome.

Hvala ti što postojiš. :)

Posted (edited)

Nista. Uvek Vama na usluzi moj dragi gospodine.

Samo bih vas ispravio, to nije misljenje nego realnost.

Edited by HEFEST
  • Downvote 1
Posted

U pravu si Hefeste. Zaista imaš jako bitno mišljenje, svima nama je stalo do toga. Ja uveče kad legnem da spavam i mislim o mojim životnim greškama i smislu života, zapitam se šta ti misliš o tome.

Hvala ti što postojiš. :)

Da je to rekao Dave Murray umesto Hefesta, ti bi se slozio.

Nema vecih retarda od zagrizenih fanova nekoga benda...nebitno o kojem bendu je rec.

• Upvote 4
  • Downvote 2
Posted

Ja nisam zagriženi fan Ghost-a. Jednostavno su mi u top 10 omiljenih bendova i to mišljenje ne može da mi promeni niko osim Ghost-a, ako budu izdali (meni) očajan album.

Ali da, ja jesam zagriženi fan Iron Maiden-a i uvek ću biti. Toga se ne stidim! Jesam fanboy!

Izvini Lemmy, ali neko ko stavlja kapicu DEDA MRAZA (jer je to cool uoči NG) na avatar je po mom mišljenju veći retard od zagriženih Maiden fanova. Jebigica.

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

Na zalost. Nisam znao da kada Mejdeni neku grupu povedu na turneju ta grupa automatski postane druga najbolja.

Ja nisam zagriženi fan Ghost-a. Jednostavno su mi u top 10 omiljenih bendova i to mišljenje ne može da mi promeni niko osim Ghost-a, ako budu izdali (meni) očajan album.

Ali da, ja jesam zagriženi fan Iron Maiden-a i uvek ću biti. Toga se ne stidim! Jesam fanboy!

Izvini Lemmy, ali neko ko stavlja kapicu DEDA MRAZA (jer je to cool uoči NG) na avatar je po mom mišljenju veći retard od zagriženih Maiden fanova. Jebigica.

Koliko bendova slusas? 10?

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted (edited)

Možeš da baciš pogled na Ghost temu na Yumu. Oni su meni u top 10 još kada drugi album nije postojao, kada je Opus bio svež album i kada Maideni verovatno nisu ni znali za Ghost. Tako da tu objavu možeš da povučeš. ;)

EDIT: Izvoli čekiraj moju Last.fm stranicu. Lepo piše sve. Imaš link u signaturu! :)

Edited by Mr.Murray
Posted

E moram da vidim gore bendove od njih majke mi. Da se i ja edukujem malo. Nije me sramota.

• Downvote 2
Posted

Pogledavsi tvoju bibiloteku od 177 razlicitih bendova mogao sam da nadjem samo mozda 2 gora benda od njih. Ostali su svi bolji i na moje veliko cudjenje mogu reci da je sastav bendova za svaku pohvalu(malo siromasno brojcano al ajde) i samim tim me jos vise cude tvoje izjave.

U stvari ne dva. Dva metal i rock benda. Ove ostale ne racunam.

Posted (edited)

Siromašno je jer ja ne želim da slušam ništa na silu. Tako da ne možeš da mi prebacuješ za takve stvari, nezrelo za tvoje godine, ali ozbiljno.

Slušam šta mi se dopada i šta želim da slušam!! :)

Ali, hvala za pohvalu moje liste!

Edited by Mr.Murray
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Posto si zagrizeni fan tamo nekog benda, onda je tvoje misljenje totalno nebitno.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Pa nisam rekao da treba da slusas na silu nesto. Ja imam preko hiljadu ali ne znaci da ih sve slusam. Bar ne redovno. Istrazivanjem nalazis bendove i slusas ih ili ne. Ali mislim ipak da je 177 bendova malo s obzirom na 44000 preslusavanja. Previse forsiranja jedne grupe.

Posted

Kao što rekoh, ne želim da istražujem death/black/treš/viking/nu/grindcore i ostale žanrove i podžanrove. Dopada mi se heavy, glam, rock, i još po neke stvari. Nikada mi nije bio cilj da kažem da znam 2359823 bendova. Mene to neopterećuje, meni je lepo, ne vidim zašto to vama smeta... Mislim, ne vidite ni vi, nego čisto trollujete. :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pa evo ti moj library pa pogledaj sastav. Ja slusam apsloutno isto sto i ti. :haha: Ako ti se neka grupa ne svidi placam ti ulaznicu za sledeci koncert |Mejdena u Beogradu.

Posted (edited)

Mnogo je manje retardirano to od urezivanja imena benda nozem u podlakticu.

To iz perioda kad si ti pravio LUDILO?

I ne postoji "MNOGO JE MANJE" .

A sto se tice tih urezivanja,mislim da ste vi SLAYER fanovi za to experti :D.

Edited by Lord Iffy Boatrace
  • Upvote 2
Posted

Pa zato i kazem da me cudi Ghost. Onaj ko voli Firehouse isto kao ja trebao bi da mrzi ove druge ako ni zbog ceg drugog a ono zbog izdaje prave gitarske svirke.

Posted

Kroz koje prolazi svet.

Ali ja nisam prolazio kroz to...uvek sam bio umeren.

I ajde ne kaki sa tim gramatickim ispravkama, pa ti si jedan od najnepismenijih artificijelnih onlajn identiteta ikada.

• Upvote 1
  • Downvote 1