Lord Iffy Boatrace Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Stvarno ne znam sta bi oni mogli da kazu sa tolikom minutazom,zato vecina fanova kad se zarvsi RIME ili WILD WIND opice repeat...... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Ma naravno,ko hoce nekad poslusa kad izadje ko nece nega ga shipuje... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Mnogo to nešto kratko za dupli album. Mogao je komotno 2h da traje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vrаg Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Trebali su sve da opiče po 18 min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 odličan je omot i nekako mi obećava cela priča, najzad ću opet čekati Maiden album sa entuzijazmom iako bih voleo iznad svega da ipak opiče jedan sa pesmama od po 4 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vrаg Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Taman jedan standardni, drugi extended. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Omot je katastrofa, tesko smece. Sto se tice ocekivanja, standardica Mejden, reklo bi se na osnovu naziva i trajanja pesama. C D E i vozi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Ne dopada mi se omot nikako, zaista sam povjerovao da je u pitanju fanovski fejk. Bode oci kontrast izmedju detaljno uradjenog Eddija i prazne crne pozadine. Moglo bi eventualno da prodje za omot nekog singla. Nisam ni srecan vijescu o duplom albumu, pjesmi od 18 minuta i minutazi albuma od 92 minuta. Realno je bilo ocekivati da ce album biti nesto ovakvog tipa, ali ja sam se nadao da ipak nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Omot je bas bas odlican.Evo javio se Talvi da mu se svidja,znaci da je dobro,on je tr00 metalac. Ne pase ni kad odrade old school occult mracan omot,ne valja ni kad urade modern 3D omot...ne razumem kaj pashe ovom narodu . 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Meni bas pasu old school omoti, evo npr. omot za AMoLaD mi je bio extra. Ne volim moderni dizajn, kad do velikog izrazaja dolazi kompjuterski rad i teznja da to sve lici na 3D. Mada nisu oni jedini, masa bendova danas radi te moderne omote. Odmah mi pada na pamet Dance of Death omot i komentar Vlaje Buraza iz BL - "Svijet prije pojave photoshopa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Sviđa mi se dosta Smith i Dickinson momenata i taj generalno razuđeniji songwriting, to mi je dosta povećalo očekivanja, ali to jebeno trajanje ih smanjuje Omot je propast, ali dobro, bar uspijeva da ne bude ružniji od prošlog. Mada to nije teško, ima malo ružnijih. Kako god, znatno više mu se radujem nego The Final Frontier-u, a šta će da isporuči - vidjećemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Ocekujem da je sve sto je Dickinson cuvao za svoj solo album stavio u ovaj album...sto odmah automatski znaci da ce biti jebeni MASTERPIECE. Takodje mi se mnogo svidja sto natpis nije ISECEN vec je kompletan logo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vrаg Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 A realno bolji je omot od prethodnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Bilo bi kul da kad bi (sudeci po omotu) zadnja pesma a i ostale imale neke afticke tribal ambient, afrobeat zajebancije, kao sto Sepultura ubaci one bubnjeve i sl.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vrаg Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 To je i meni bio trip kad sam prvi put video omot, skroz je u tom nekom fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Ne pase ni kad odrade old school occult mracan omot,ne valja ni kad urade modern 3D omot...ne razumem kaj pashe ovom narodu . Pase kada naprave dobar omot, a ne sranje omot. A ovo je sranje omot, nevezano za to kako je stilski odradjen. No jebes omot, nebitna stvar, bitna je muzika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Ovo sto posto nije gotov omot, bice nesto u pozadini. Vise kao neki tease. Jedva se ceka album kao i uvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Sjajan je omot, ništa ja tu ne bih dodavao! Edi mi je fantastičan, i možda jeste malo singlast omot, ali ne treba mi niš šareno da mi skreće pažnju. Što se tiče 18-minutne pesme, kao i 92-minutnog albuma, wait and see. Generalno ne volim preduge albume, al se nadam da će da iznenade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Ma to ce verovatno da bude 15 min pauze nakon pesme pa onda neki glupavi hidden track bonus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Meni je Eddie fenomenalan. Presrećan sam. Malopre sam popio i pivo u ovo ime i sada samo hype do septembra. Aaaaaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vrаg Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 I Mejdeni i Slejer, sveeeeeeeeeee... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 misliš da će te držati to jedno pivo? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Pa ima 12 godina, naravno da hoce. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Najduži build up za neki fajt ikad! Koliko već traje, 5-6-7 godina? Pa kad se laza multiplicira ko hidra... Omoti su im go kurac otkad Derek Rigz ne radi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vrаg Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Derek je majstor svog zanata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts