lemmy sixx Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Evo full covera momci! Dobro si odradio, svaka cast. Jedino, malo si premlad za toliku kilazu, nemoj se zajebavati, pitace te starost gde je bila mladost. 2 1 Quote
Mr.Murray Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 (edited) Nisi me video uzivo. Daleko da sam od mrsavog, ali imam 192cm. Btw, hvala. Edited August 14, 2015 by Mr.Murray Quote
lemmy sixx Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Neka, neka, i treba...neces valjda biti leprikon ko neki tamo Gru. 1 Quote
In The Flesh Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Mr Murray opet pretekao Bruce-a. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Mora da krenem da pocnem da sviram gitaru. 1 Quote
In The Flesh Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Dok si ti krenuo da pocnes, on je odsvirao. Jbg. 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 (edited) a bem ti,sjebala me mladost...nisam imao vremena da sviram gitaru,svirao sam kurcu . http://metalhammer.t...-speed-of-light The Chorus "Shadows in the stars, we will not return/Humanity won't save us at the speed of light." It's a philosophical, cosmological Bruce at his most profound and his most rousing, the heroic vocalist raising goosebumps with his soaring, imploring high-notes and rugged fist-in-the-air melodies. MOLIM LEPO hahah... Edited August 14, 2015 by Lord Iffy Boatrace 2 Quote
Лука Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Sveža i pitka pesmica. Realno zvuči bolje od svih singlova drugih velikih bendova iz 80ih. Bruce zvuči raspoloženo, neki rifić, ok refren. Ja ništa posle Dance Of Death nisam pošteno preslušao, pokušao sam ovaj A Final Frontier ali mi nije išlo. Voleo bih da bude dobar novi. Quote
Runner Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Sad malo proguglah, ovaj lik sto je radio omot za novi album je vec radio za Maiden omote za Live at Donnington, Out of the Silent Planet, Eddie's Archives i jos neke. Zanimljivo je da je uradio pregrst omota za Judas Priest, ukljucujuci Painkiller i Ram it Down, npr. Takodje za Marillion radio omote njihovih kultnih albuma. http://www.the-masque.com/ 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Smitov solo najbolje isp'o u pjesmu..od 3:20 onaj deo, razbiva monotoniju...na sitne komade. Quote
Лука Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Ja sam kao klinac imao doživljaj da je Murray glavni baja uz Harrisa , uvek sam misio da je on kao boss gitarista u Maidenu, posle sam tek video da je Smith sve dobro napisao. Quote
Hail Metal Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Meden spot, pesma ništa posebno. Quote
sinkler666 Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Aha,sad sam skontao.Spot je tako detinjast zato sto pokusavaju da se dopadnu i jako mladim generacijama. 2 Quote
Vic Rattlehead Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Solidan singlić, uz Rainmaker njihov najbolji u zadnjih desetak godina. S obzirom da su im singlovi redovno najgluplje pjesme na albumu, ovaj bi mogao biti doobar. 1 Quote
Divlji Tigar Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Просечна песма на прво слушање, а спот је очајан. Quote
Mr.Murray Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Preslusao sam je uzduz i popreko danas. Prestravljen sam. JAAKO JAKO dobro! Quote
Grobodan Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Meni dobro zvuci. Klasican Maiden singl iz post-BNW faze, jos se nista ne moze realno naslutiti o albumu. Bruse super otpevao s obzirom na okolnosti. U svakom slucaju znamo da nece izbaciti neki Lulu ili St Anger. 2 Quote
eddie Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Odlična pesma. Spot sa tekstom http://www.ironmaiden.marjantrajkovski.com/iron-maiden-speed-of-light/ Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Odlična pesma. Spot sa tekstom http://www.ironmaide...speed-of-light/ Pogresan lyrics majstore ipak,ali hvala na trudu !UP THE IRONS Quote
Sreta Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Bobikaaaaaaaaa........... Ne daj se33!!!! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 (edited) Brate predrala pesma jedno vece iako sam je cuo malko ranije or it is Tears of the clowm majku mu jebem!!!!!!Sve jedno,kida.rastira.ALBUM GODINE. Moram iskopirat filipa da istetoviram iako ideju nisam imao sunce mu !!! Edited August 15, 2015 by Lord Iffy Boatrace 1 1 Quote
Runner Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 Sto se tice video spota za “Speed of Light”, meni se svidja. Kad je u pitanju heavy metal, radije cu glasati za ovakve spotove sa morem detalja i asocijacija, pa makar bili i skroz animirani, nego za neku visokobudzetnu 3D produkciju kakav je bio spot za “The Final Frontier”. Na posljednjem mjestu su mi svakako spotovi kad bend kao nesto svira u nekoj prostoriji, bez ikakve radnje, cemu danas pribjegavaju mnogi bendovi, a ni Maideni nisu bili imuni na to (spotovi za “Different World” i “Rainmaker”). Quote
eddie Posted August 15, 2015 Report Posted August 15, 2015 (edited) Pogresan lyrics majstore ipak,ali hvala na trudu !UP THE IRONS Hvala, sta je pogresno? Edited August 15, 2015 by eddie Quote
Recommended Posts