dudi Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ja ne propuštam Mejdene na ovoj turneji ,to je nešto što se ne sme propustiti .Jedva sam kupio kartu i to na Ebayu pošto se karte za 16 JUL Quebec city( Kanada) rasprodalo pre nego što sam i saznao da će svirati samostalni koncert u Quebecu.Nije nam ovde ništa prestalo nego da kupimo karte na Ebay.Prošle godine sam ih propustio na Dance of death turneji ali ovo neću. Kako to da su ove godine Mejdeni izostavili Mađarsku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Da to i mene cudi, obicno su u komsiluku, mozda stvari nisu bas toliko dobre kod njih samo mi to nismo primetili. Mislim na finansije. Vrag ce ga znati sta je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Zato sto su se Madjari prilicno muzicki retardirali u poslednjih par godina ...valjda su pokupili od nas ...ali verovatno ce nas sve posetiti na sledecoj turneji ...u Januraru ce poceti da snimaju novi album...i da finansijski stoje odlicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ma i oni su u tom sranju od kako su usli u EU, vidi se ovde po sitnim stvarima, ali dobro...da ne skrecem ja. Ali eto, Motorhead su mogli da priuste, mi ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Koliko sam izvalio njima je sada gore nego kada su bili "samostalni"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Prague bootleg sample URL http://d32.yousendit.com/E/3DMU2IMG9VIHA0A...ster)-final.wav 8 mba... murders je u pitanju... snimak vise manje solidan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Sad bi ti nesto reko' al ipak necu reci sta god 'oces da se ne lazemo, zato sam i napisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ste sigurni da ce u januaru snimiti novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 (edited) Jel se to oni sa tom early days listom trude da promovišu Early Days DVD, ili malo da "odgovore" Di' Annu or what? U svakom slučaju... Stvarno, još i Transylvaniu kad bi ubacili... Edited May 31, 2005 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 (edited) Ma naravno da promovisu nema sta da provociraju Di'anno-a.Di'anno je super lik extra.!!! Edited May 31, 2005 by brucebruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Vazno da svi znate da su oni savrseni i zakon ali koliko vidim niko sem mene i Protagonista nema blage veze sta se sa ovim bendom desava u poslenje vreme ...idemo redom...da, ova turneja je u stvari promocija Early Days DVD-a, i kada budu zavrsili turneju (negde pred kraj godine) bacice se na snimanje novog albuma...i tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Promovišu DVD naravno. Izmeniće listu još, tako makar Nicko kaže Imam opet veliku želju da idem na koncert ko zna, ako budem mogao i ako neko još bude išao koga znam, možda i odem u Atinu Tanja, nemam pojma iskreno koliko je karta bila, ali verovatno preko 25 evra.... lupam I opusti se, šta se nerviraš radi ovih ovđe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ukoliko me Grci "ne odbiju" ja idem sigurno BTW...daj mi broj te jebene agencije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Pa jebem te u dupe znaš, JSX ti izgleda udario u glavu Poslao sam ti pp sa linkom gde imaš i broj i sve,a bre vizu sigurno dobijaš pošto je preko agencije i verovatno je grupna, šta već. Da ne ispadne ovo spam evo i vama link pa ko hoće/može pravac Atina http://www.maiden-serbia.org/html/ajronsabat/ajronatina.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Savrseno!...sutra idem da uplatim aranzman!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudi Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Ovaj trip za Atinu nije ni skupo ako sam dobro video 160 E zajedno. Ja sam samo kartu kupio za te pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Sutra idem da nagovaram kevu Oće ići još neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 au, a tvoju mamu tesko nagovoriti kazi joj da idem i ja i ona ima 100% da te pusti!!! i PUNOO je pozdravi btw, sta ti bi s onim prslukom I.MAiden sto je ona radila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 (edited) Pa neće biti lako nagovoriti nju ovoga puta.... mada ko zna Kad sam joj spomenuo ona kao pa to je ok cena za Atinu.... videćemo ovih dana A prsluk je u ormaru, čeka koncert kako mi se sviđa ova slika.... http://koti.mbnet.fi/torture/IMG_1620.jpg Edited May 31, 2005 by Protagonist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Slika je odlicna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 neko je imao do jaja aparat i poziciju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 ili jos bolje, tuci ce te moj frajer ok, zezamo se malo.. nego, nek se javi dudi opet, mozda i ja mogu nabaviti neke karte preko ebaya za avgust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 de je transilvania purgatory.... childrn of d demd.... k'o da ne znaju koje su im pesme dobre.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Ja nemam vremena da izvadim papire tako da propustam Grcku ove godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fap_mashina Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 U,ja vise ne vadim papire.Samo odmotavam! Perfex rulez!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts