Jump to content

Iron Maiden

Black Knight

Recommended Posts

Prosli avatar ti je bio lepsi, ne znam sto je onoliko kratko vremena proveo kraseci tvoj nick icon_cry.gif

Nego, sta mislite o omotima? Kad sam poceo da slusam metal i maidene, secam se da je jedan stariji lik pricao da su svi omoti, odnosno slike na njima povezani sa satanizmom, npr. na fear of the darku-satanizam je skriven, ali postoji kao jedna stalna opasnost, na powerslave-u je poenta da satanizam postoji od najranijih dana itd.

Naravno, tada sam poverovao jer nisam imao pojma ni o cemu, pa sam kasnije video da je to glupost. Najvise mrzim kada ljudi kazu da su maideni satanisti.

"pa kako da nisu satanisti, imaju one pesme "number of the beast" i "the fallen angel", ako to nisu satanisticke pesme, onda ja ne znam sta je!"

Ovakve i jos mnoge druge recenice su dokaz da je glupost neunistiva, neprejebiva i nenadmasna.

Odusevio sam se kada sam odgledao early days, kada su pitali hasrisa da li je satanista. Odgovorio je kratko i jasno "No!"

icon_smile.gif Ko je gledao zna o cemu pricam i kakva je bila stevina reakcija, a ko nije neka odgleda. Stvarno vredi.

Maideni nisu satanisti (sudeci po stevi). Omoti su im vrlo zanimljivi, prepuni skrivenih detalja. Koga ne mrzi neka nabavi omote Somewherre In Time i Powerslave pa nek se zabavlja time trazeci skrivene detalje. Ja sam nasao skoro sve, ubio sam se dok sam to postigao, dioptrija mi se povecala za 0.25...

I sad cemo da nabrajamo sve pesme od prvog do zadnjeg albuma redom...jel?

Ajd dajte neku pametnu temu...npr ko je citao Run to the Hills biografiju i ima li tu neceg interesantnog?

Ja sam je kupio u BG pre par godina...ima puno interesantnih stvari icon_da.gif

Prosli avatar ti je bio lepsi, ne znam sto je onoliko kratko vremena proveo kraseci tvoj nick icon_cry.gif

Nego, sta mislite o omotima? Kad sam poceo da slusam metal i maidene, secam se da je jedan stariji lik pricao da su svi omoti, odnosno slike na njima povezani sa satanizmom, npr. na fear of the darku-satanizam je skriven, ali postoji kao jedna stalna opasnost, na powerslave-u je poenta da satanizam postoji od najranijih dana itd.

Naravno, tada sam poverovao jer nisam imao pojma ni o cemu, pa sam kasnije video da je to glupost. Najvise mrzim kada ljudi kazu da su maideni satanisti.

"pa kako da nisu satanisti, imaju one pesme "number of the beast" i "the fallen angel", ako to nisu satanisticke pesme, onda ja ne znam sta je!"

Ovakve i jos mnoge druge recenice su dokaz da je glupost neunistiva, neprejebiva i nenadmasna.

Odusevio sam se kada sam odgledao early days, kada su pitali hasrisa da li je satanista. Odgovorio je kratko i jasno "No!"

icon_smile.gif Ko je gledao zna o cemu pricam i kakva je bila stevina reakcija, a ko nije neka odgleda. Stvarno vredi.

Meni su omoti Maiden-a ekstra,jako mi je zanimljivo što su prepoznatljivi,na neki njihov fazon.....

A to za satanizam..ma,daaaaaaaaaaaaaaj.Čoveče,pa,to mogu da pričaju samo likovi koji površno znaju o Maiden-ima,koji su čuli da oni imaju pesmu "The number of the beast",i na osnovu toga doneli su zaključak.

Mene su u 1. srednje kad sam u školi nosila duksericu "Maiden"-a,neki fenseri pitali :"Slušaš te sektaše?".A nisu čuli nijednu njihovu pesmu.

Ja na takve ne obraćam paznju.Ko ih j***.