Jump to content

Recommended Posts

Posted

dajte link za onaj urnebesni Dream Theater od pre koju godinu, gde zvuk soloa nema veze sa onim što lik brlja na snimku :haha:

Mozes da uzmes i Dark roots of thrash od Testamenta, gde Chuck Billy isteruje stabilan ton koji traje jos cak i kad je pomerio mikrofon od usta :D

Posted

Zašto dodjavola porediti ova dva benda, kao prvo nemaju baš previše dodirnih tačaka, drugo nisu baš istog godišta, a treće oba benda su VRHUNSKA!!!

Posted

Prilicno smo grunuli po oftopicu. Posto je danas Live after death godisnjica, imam jedno pitanje. Svako ko je iole pazljivo slusao, zna da audio i video izdanje nisu isti koncerti. Mislim, oba su Long Beach, ali tad su tamo svirali fazon 4 dana. Mislim da su treca i cetvrta noc zavrsili na snimcima (jedna audio, druga video). Da li vam je bolja audio ili video verzija i zasto ?

Posted

Lično retko gledam video verziju, budući da Bruce zvuči jako umorno i dovoljan je da mi pokvari uživanje. Skoro nikad ne slušam lajv albume, video je manje više obavezan, pogotovo u 2015. godini. :da:

Što se tiče diskusije o najboljem lajvu Maidena, dajem glas za Rock in Rio, a na drugo mesto stavljam Flight. :rockdevil:

Posted

Lično retko gledam video verziju, budući da Bruce zvuči jako umorno i dovoljan je da mi pokvari uživanje. Skoro nikad ne slušam lajv albume, video je manje više obavezan, pogotovo u 2015. godini. :da:

Što se tiče diskusije o najboljem lajvu Maidena, dajem glas za Rock in Rio, a na drugo mesto stavljam Flight. :rockdevil:

Meni je na video verziji daleko bolji i zivlji. Omiljeni njihovi oficijelni lajvovi su mi Flight 666 i En vivo. A od butlega obozavam vec spomenut Ulevi 2005 i Paris 1986 :)

Posted

Berlin and Minhen here i come !!!!!

Inace,to je prvi od onog datuma koji sam napisao da je 100% siguran par stranica unazad,cekamo jos BEC,Italiju i Sloveniju koji su iz istog izvora potvrdjeni.

Ja i FILIP(MURRAY) idemo BERLIN i MINHEN,ko hoce sa nama :D ?