Peti.Maj Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Svejedno, lik je pogrešio,pa šta,nisu svi pametni kao ti,o,najmudriji.I nećemo više da skrećemo sa teme. Zanimljivo je kakvu ti imas predstavu o pojmu pameti odnosno mudrosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 (edited) Zanimljivo je kakvu ti imas predstavu o pojmu pameti odnosno mudrosti. Nemaš ti pojma kakvu ja predstavu o pameti imam. Malo iskuliraj,i nemoj se odmah busati za svaku sitnicu. Edited April 25, 2006 by Metal girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Nemaš ti pojma kakvu ja predstavu o pameti imam. Malo iskuliraj,i nemoj se odmah busati za svaku sitnicu. Nisam imao pojma do sad. Isprva ja se tebi nisam ni obracao vec je tebi smetao moj komentar. Zasto? Ne znam. U svakom slucaju hese kojeg toliko volis bi se razocarao tvojim razmisljanjem no ga ne moze cuti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Vuce, prvo da ti objasnim neke stvari. Ocigledno je da pre nego sto krenes nekom nesto da objasnjavas pogledas tu stvar koju hoces da objasnis. Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.) (Vujaklija: Rečnik stanih reči) A to sto si negde procitao da je ironija stislko izrazajno sredstvo, to ti je inteligencijo (primer stilskog izrazajnog sredstva na delu) isto sto i stilska figura. I nemoj molim te ti da mi pricas o srpskom jeziku, kad pises "ne mogu zamislit". Bolje ubaci i i malo se raspitaj pre nego sto sledeci put krenes da seres bez razloga. Mozes da mi zameris bilo sta, ali ne i moje poznavanje gramatike i osnovnih pojmova knjizevnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Metal girl, imas pivkana od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Sta bi sa Maidenima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Nisam imao pojma do sad. Isprva ja se tebi nisam ni obracao vec je tebi smetao moj komentar. Zasto? Ne znam. U svakom slucaju hese kojeg toliko volis bi se razocarao tvojim razmisljanjem no ga ne moze cuti... Otkud ti to da ja volim Hese-a?Kad sam ja to pomenula,i gde?Pošto,ne volim ga,stvarno. Edited April 26, 2006 by Metal girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Metal girl, imas pivkana od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Vuce, prvo da ti objasnim neke stvari. Ocigledno je da pre nego sto krenes nekom nesto da objasnjavas pogledas tu stvar koju hoces da objasnis. Ironija je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.) (Vujaklija: Rečnik stanih reči) A to sto si negde procitao da je ironija stislko izrazajno sredstvo, to ti je inteligencijo (primer stilskog izrazajnog sredstva na delu) isto sto i stilska figura. I nemoj molim te ti da mi pricas o srpskom jeziku, kad pises "ne mogu zamislit". Bolje ubaci i i malo se raspitaj pre nego sto sledeci put krenes da seres bez razloga. Mozes da mi zameris bilo sta, ali ne i moje poznavanje gramatike i osnovnih pojmova knjizevnosti. Aoo, pa zasto nastavljas da se ukopavas. Umjesto da prestanes sa uspjesnom prezentacijom svog neznanja ti i dalje tvrdis da je ironija stilska figura. Zaustavi se covjece dok jos mozes. Pogrijesio si, priznaj, ali ako si dovoljno tvrdoglav da tako ne uradis onda bar nemoj meni vise da se obracas jer ja nisam razlog tvog obrazovnog mediokriteta. Edited April 26, 2006 by Byk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Smoriste ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Hm, ja mislim da ironija jeste stilska figura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ne kontam ovog smajlija uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Sta bi sa Maidenima Lepo smo poceli da pricamo o maidenima dok ovaj retard vuk nije poceo da sere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Aoo, pa zasto nastavljas da se ukopavas. Umjesto da prestanes sa uspjesnom prezentacijom svog neznanja ti i dalje tvrdis da je ironija stilska figura. Zaustavi se covjece dok jos mozes. Pogrijesio si, priznaj, ali ako si dovoljno tvrdoglav da tako ne uradis onda bar nemoj meni vise da se obracas jer ja nisam razlog tvog obrazovnog mediokriteta. Sad kad vidim kako se izrazavas mislim da sam pogresio. Pogresio sam sto sam se uopste raspravljao sa tobom. Kapiram da do tvog sela ne stizu ni novine, a ne neki glupavi pravopisi ili knjige. Zato bolje cuti i idi u vec spomenuto selo pa se tamo kurci. I nemoj da mislis da si ispao pametan zato sto si upotrebio prezentaciju i mediokritet. To mozes kod kuce tako da se ponasas pa ti matorci prokomentarisu "sto imamo pametnog sina", ovde je to vise nego smesno. Kamo srece da si ti dogurao do mog poznavanja opste kulture... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgray The Dark Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 au... nisam 2 nedelje bio na ovoj temi i sad resim da svratim, a ljudi se i dalje svadjaju... aaaaaaaaaaaaaalllllllllllooooooooooooooooooooo bbbbbbbbrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeee!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Ja sam rekla da ne skrećemo sa teme,a on je počeo da analizira intelektualne profile. Ako hoćete da se svadjate oko stilskih figura,otvorite temu "Srpski jezik,gramatika i knjizevnost",ali,ovde se radi o Maiden-ima. Edited April 26, 2006 by Metal girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornadomaster Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Ja sam rekla da ne skrećemo sa teme,a on je počeo da analizira intelektualne profile. Ako hoćete da se svadjate oko stilskih figura,otvorite temu "Srpski jezik,gramatika i knjizevnost",ali,ovde se radi o Maiden-ima. Bravo! Eee nek' si im rekla!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Hoce li mi neko objasniti ovog smajlija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patheren od Bosne Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Hoce li mi neko objasniti ovog smajlija? Nesto ko zbunjeni ninja,jebiga,valjda... Eh hocemo li sa Maidenima poceti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Pa sta mislite o brusovoj frizuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Bas je КУЛ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Pa sta mislite o brusovoj frizuri Sadašnjoj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Bas je КУЛ. Kad smo već kod "kul"....Jel "kul" na ciganskom znači "govno"? Tako sam čula,ali,nisam sigurna..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts