Amnesia Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Ovo je bolja tema od Brusove frizure: Ko bolje peva, Blaze ili Adrian? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Kad smo već kod "kul"....Jel "kul" na ciganskom znači "govno"? Tako sam čula,ali,nisam sigurna..... Valjda, al nisam ni ja siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornadomaster Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Pa sta mislite o brusovoj frizuri Sranje je. Pjevač benda treba da ima kosu do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Blaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Uh, sto ne volim Blazea... Jeste slusali Reach Out? Adrian ima glas do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Blaze ima super glas, ali jednostavno mnoge pesme od bruce-a mu nisu legle. Ipak, odlicno je otpevao na koncertima sve sa virtuala i x-factora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Blaze je super i neke Brusove stvari je odlicno odradeo ali je potcenjen zbog njegovog predhodnika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Sranje je. Pjevač benda treba da ima kosu do jaja. Pa,imao je nekada . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) Sad kad vidim kako se izrazavas mislim da sam pogresio. Pogresio sam sto sam se uopste raspravljao sa tobom. Kapiram da do tvog sela ne stizu ni novine, a ne neki glupavi pravopisi ili knjige. Zato bolje cuti i idi u vec spomenuto selo pa se tamo kurci. I nemoj da mislis da si ispao pametan zato sto si upotrebio prezentaciju i mediokritet. To mozes kod kuce tako da se ponasas pa ti matorci prokomentarisu "sto imamo pametnog sina", ovde je to vise nego smesno. Kamo srece da si ti dogurao do mog poznavanja opste kulture... Posto ovo nije mjesto za rasprave ovog tipa, imas forum RMF tamo sam cesto, pa iako sam se smorio "prosipajuci bisere pred svinje" ti dodji, otvori temu sholastika i elokvencija (naravno najprije uzim recnik da vidis sta znace ove rijeci) pa cemo tamo nastaviti pricu i vjeruj mi veoma brzo zavrsiti. Tamo cu ti naravno objasniti da ironija, licemjerje, dvoznacnost i slicno nisu stilske figure. Kapiram da do tvog sela ne stizu ni novine, a ne neki glupavi pravopisi ili knjige. Zato bolje cuti i idi u vec spomenuto selo pa se tamo kurci. Da moderator zna svoj posao ti bi odvec bio banovan, ali tada bi tvoj zivot izgubio svaki smisao pa je mozda bolje ovako. Kamo srece da si ti dogurao do mog poznavanja opste kulture... Neka hvala, do tog nivoa ne bih htio da se spustam. Edited April 28, 2006 by Byk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 To mozda tako mozes da pricas u bosni ili odakle si vec. Tamo su verovatno drugacija pravila. Licemerje i ironija nemaju veze jedno su drugim. Naravno, verovatno je kod tebe drugacije, ali nije ni mesto ni vreme da ti bilo sta objasnjavam. A apelujem na moderatora da me slobodno banuje, makar necu gubiti vreme na ovakve idiote kao sto si ti. Za razliku od tvojih besmislenih postova i nekog totalno pogresnog nacina razmisljanja, moj zivot ima smisao. Mozda bi trebao da nadjes nesto zensko, pa da naucis nesto u zivotu, a ne ovde da prosipas pamet, koje ocigledno nemas dovoljno. Da imas makar malo pameti ne bi se kurcio ovde. Otvori prozor, podigni roletnu i diskonektuj se sa interneta. Nadji nesto sto nije vitualno. Svima ce biti lakse. Mozes samo da sanjas da dodjes do mog nivoa, a da se spustis dole, veruj mi da ne mozes, iz jednog prostog razloga, jer si vec na dnu. Sad lepo idi na neku drugu temu, mnogo ti bolje leze. Trosi vreme na religiju i filozofiju i gubi tamo svoje vec izgubljeno vreme i propali zivot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) :] Zasto ljudi posegnu za uvredama cim postanu zrtve sopstvene gluposti i neznanja? ili odakle si vec. Moje oci su mnogo blize nebu od tvojih, decace iz ravnice. Edited April 28, 2006 by Byk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Jebalo te i nebo i ravnica. A glupost sama izvire iz tvojih reci. Daj boze da ti ostanu normalne oci pored tolikog buljenja u monitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Daj, covjece ostavi me na miru. Ponovicu svoje rijeci: Pogrijesio si, priznaj, ali ako si dovoljno tvrdoglav da tako ne uradis onda bar nemoj meni vise da se obracas jer ja nisam razlog tvog obrazovnog mediokriteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Ti si poceo da smaras. Ti i odjebi. Ponavljaj besmislene reci nekom drugom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patheren od Bosne Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Hej ljudi!Jeli Adrian ubacuje svoj glas u pjesmi Prophecy sa 7Sona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Dosta, vise je i meni dopizdilo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Konacno, 1 manje u masi koja gusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Nek neko zapocne neku temu...ja nemam vise ideja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Mislim da je sve vec receno...samo pogledaj koliko strana ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Evo recimo...sta ocekujete od novog albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SacrilegiouS Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Mislim da je sve vec receno...samo pogledaj koliko strana ima... Priznaj da bi ubio kada bi sve bilo receno za helloween :D Necemo nista da ocekujemo od novog albuma dok se doticni ne pojavi, onda cemo ga prokomentarisati. Btw jel se mozda pojavio novi izvestaj iz studija??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyric Soprano Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Novi album Maidena će biti verovatno nalik poslednjem... mada bi mogli da se vrate u "vesele osamdesete"... ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Novi album Maidena će biti verovatno nalik poslednjem... mada bi mogli da se vrate u "vesele osamdesete"... ;-) Sticem neki utisak da ce novi da bude mnogo dobar, i da se nece dopasti mladjanim fanovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Ja imam obrnuti utisak...a mozda bude pola za stare pola za mladje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patheren od Bosne Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Ma Maideni se samo glupanima ne mogu svidjati.nego otprilike,kad izlazi novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts