Mr.Murray Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 40$ je zaista MNOGO! Mislim da je to samo USA cena, u Evropi će ipak biti MALO manje. Trebalo bi da bude 30E! Opet je MNOGO, ali je zaista lepo odvojiti kintu za jednu official majicu! Quote
sinkler666 Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 20-25€ bi po meni bila realna cena za majcu kratkih rukava. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Ja sam u Rumuniji oficijelnu majonu platio 30e. I to je malo mnogo, al ajde. Ovde u BG-u 2014. su kostale po 4-5 soma, koliko se secam. Quote
MiroslavXO Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Jel Felix na zelenjaku i dalje trguje, nisam bio tamo 10 god. Inace sada biih se lepo zavalio u fotelju i cekao live stream da je moguce. Quote
dudi Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Nije strasno skupo za Oficijalni tour majicu Quote
Mr.Murray Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Ja sam u Rumuniji oficijelnu majonu platio 30e. I to je malo mnogo, al ajde. Ovde u BG-u 2014. su kostale po 4-5 soma, koliko se secam. 30E je bila i kod nas (ili 4000), ne mogu da se setim tacno. @MiroslavXO Trguje i dalje, ali je "kvalitet" katastrofa!! Bolje idi u radnju Wall u Balkanskoj ulici, cena je jaca za oko 200 kinti a majica je ODLICNA! 1 Quote
dudi Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Prvo Aprilska Šala i opet cemo da sedimo Quote
Runner Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Otkud sad pa Budimpesta jebote?? Ja danas rezervisao kartu za Sopron. A majice su bas skupe, cini mi se da su od posljednje turneje bas drasticno digli cijene, barem su kod nas 2014. ispod Kalisa bile bezobrazno skupe. Uzimao sam i prije toga majice na njihovim koncertima i cijene su bivale vise-manje na nivou majica ostalih bendova koji imaju svoj merch, mozda malo skuplje, ali ono 2014. me je bas onako ukopalo kad sam vidio koliko kostaju. Realno, kakva god da je majica (a da nije neki dres ili ne-znam-ni-ja kakav specijal) i koji god da je bend, cijena bi trebalo da bude max 20 Eura i kraj price, mislim jbt obicna pamucna majica, sta ces vise. Sad gledam, ovo u Trstu je bas super lokacija, glavni gradski trg sa tri strane okruzen zgradama, a sa cetvrte izlazi direktno na more. Ali jbg, 75 Evra karta. Quote
Talvi Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 (edited) Budimpesta Bucharest Edited February 24, 2016 by Talvi Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 PUNE GACE, NEMA DALJE. Od danas sve ostalo postaje nebitno !!! Quote
Descender Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Da, i mene je iznenadio Powerslave. If Eternity Should Fail Speed of Light Children of the Damned Tears of a Clown The Red and the Black The Trooper Powerslave Death or Glory The Book of Souls Hallowed Be Thy Name Fear of the Dark Iron Maiden Encore: The Number of the Beast Blood Brothers Wasted Years Quote
Mr.Murray Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=hymYTvCol1A OVO NA 4:03 BRATEEEE, OVA TERCA, brateeee! BOOK, matoriiiii! Edited February 25, 2016 by Mr.Murray 1 1 Quote
Angelystor Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Jebo majku, dobra lista. Samo poslednje dve pesme bih zamenio. "Blood Brothers" sa "Brave New World" i "Wasted Years" sa bilo čime sa prvog. Quote
Mr.Murray Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Meni će baš sada Wasted Years dobiti posebnu čar jer će biti closer. Neću isto gledati na nju posle koncerta. Zapravo mi je baš drago jer closer nije Sanctuary ili Running Free. Iskreno, i ja sam se baš baš baš nadao Brave New World-u. Videćemo posle drugog giga, možda jedna od pesama bude KLIZNA pa je budu menjali iz koncerta u koncert! Quote
Dekapitator_Prisoner Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Steta sto je AMOLAD zapostavljen. 1 Quote
Mr.Murray Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 Nema brate ni jedne sa Seventha! Kapiram da je skoro bila Maiden England gde je bila dobra većina SSOASS ali opet da nema ni THE EVILA, JEEEBOTE! Quote
Recommended Posts