Lord Iffy Boatrace Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 (edited) Je l' istina da si probao truper pivo pre Bobana? Ne svidja mi se poslednji album a slusam ih ceo zivot. Sta nije u redu sa mnom? Je l' istina da si probao truper pivo pre Bobana? Ne svidja mi se poslednji album a slusam ih ceo zivot. Sta nije u redu sa mnom? Boban ne pije pivo ....On gaji odbojnost ka alkoholu...sportista decko. Edited February 28, 2016 by Lord Iffy Boatrace 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Samo sXe. Mora da odradimo neki hardstajl, samo da nabacim biceps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Ne svidja mi se poslednji album a slusam ih ceo zivot. Sta nije u redu sa mnom? Potpuno si normalan. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 I meni se dosta poslednjih albuma ne svidja..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Ne svidja se ni meni dosta poslednjih albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Meni se dopadaju! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Dig`o covek 3 prsta. Jebe mu se 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destruction of mankind Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=u7kBw7E6ri4 Ulaze u formu polako, Brus sve bolje peva 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Sve bolje i bolje ide... PRELEPO! Kada budem uživo čuo If Eternity mislim da ću da se srušim iskreno... I ponovo Hallowed. Umirem u najavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Sve bolje i bolje ide... PRELEPO! Do Madjarske i Zagreba sve ima pod konac da bude. Ima sve da bude savrseno. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 (edited) ^ Malo manje interneta i foruma, inace ces promasiti lokaciju koncerta za tricavih par stotina kilometara. ;) U Splitu su, a ne u Zagrebu Mogli su vala i da izostave ovu "The Red and the Black" Ova Dickinsonova fotka gore, odlicna, bas odlicna, odavno me neka njihova nije ovako impresionirala zaista. Ne zbog tri prsta, nego je inace sve uhvaceno sjajno, nasao se momenat. Edited February 29, 2016 by Runner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destruction of mankind Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Teško da će Harris izbaciti jedinu pesmu koju je napisao na albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 najjači kraljevi > ajron mejden http://www.youtube.com/watch?v=qGbCp5D85Qw :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murray Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 (edited) Meni od novih pesama najbolje zvuči Tears Of A Clown uživo... nekako je Bruce peva IDENTIČNO kao na albumu. Stvar koja me najviše nervira na TBOS Tour je što previše jedu govna oko gitara (ovog puta Dave i Janick). Janicku Les Paul NE STOJI. Dave je PREVIŠE pijan od giga do giga pa se gega po bini i mlati Les Paula, i po prvi put ima NE MNOGO ružnjikavog (Highway Mexican Stratocaster) Fendera. Zvuk im je dobar, ali mi je (još kada sam bio klinac) prepoznatljivost kod Maiden gitarista bio STRATOCASTER. Pričam ovo sada iz ugla gitariste. Najveća zamerka: If Eternity Should Fail kada ide deo pre refrena, kada Bruce vrišti (onako sa BOLOM i patnjom u glasu) ''abide with pain'' i ''devastation, despair'' ne sviraju kako treba, jednostavno NE SVIRAJU. Studijski tu postoji 4 gitare. 1. Ritam 2. Ritam sa oktavama koje se penju kako ulaze u refren 3. Melodija visoka 4. Melodija niska (oktava od 3.) I sada umesto da ide onako kako treba: 2. svira Adrian 3. svira Dave 4. svira Janick, a samo ritam (1.) da izbace jer nemaju 4 gitare uživo, oni su ljudi uzeli da ADRIAN I DAVE sviraju 1; a melodiju Janick svira bez oktave. Što znači da je potencijal od 3 gitare BAČEN za ovu pesmu. Prosto ne mogu da verujem da dvojica sviraju ritam. Edited March 1, 2016 by Mr.Murray 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Na ovoj trecoj u Las Vegasu su najbolje do sada zvucali ali se skroz slazem da su genijalci da sjebu nesto. Ovaj mc brain ko u chengele da lupa jebem mu mater glupu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Descender otprilike nabrojao moje omiljene Maiden pesme. Bukvalno jos Clairvoyant i Flash of the Blade bih dodao samo. E jesi moj čovek, meni Flash of the Blade omiljena Što se tiče te priče oko neželjenih pesama uživo, kad su na bis na sajmu 2006. odsvirali The Evil that Man Do, smorio sam se načisto... Ja se ponadao Powerslave, ono patka. Zato su mi u Areni vratili sve propušteno, sad vi možete da nastavite sa praćenjem poslednjih trzaja Ovaj mc brain ko u chengele da lupa jebem mu mater glupu ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 E jesi moj čovek, meni Flash of the Blade omiljena Što se tiče te priče oko neželjenih pesama uživo, kad su na bis na sajmu 2006. odsvirali The Evil that Man Do, smorio sam se načisto... Ja se ponadao Powerslave, ono patka. Zato su mi u Areni vratili sve propušteno, sad vi možete da nastavite sa praćenjem poslednjih trzaja Pa da,sva sreca pa danasnji bendovi zaista kidaju i ima sta da se pogleda kad dodje... Sve bendchina do bendchine,performance do performance-a.....TEATRALNOST pre svega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Ili šta si već hteo da kažeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 E jesi moj čovek, meni Flash of the Blade omiljena Što se tiče te priče oko neželjenih pesama uživo, kad su na bis na sajmu 2006. odsvirali The Evil that Man Do, smorio sam se načisto... Ja se ponadao Powerslave, ono patka. Zato su mi u Areni vratili sve propušteno, sad vi možete da nastavite sa praćenjem poslednjih trzaja Meni takodje Flash of the Blade medju najbojlim, što se bisa tiče na sajmu, meni je on čak malo i izvadio stvar, zvuk je tamo bio očajan, tako da su te poznatije, jednostavnije pesme malo bolje zvučale, naravno u areni zvuk i setlista bili jedno 6 puta bolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 ^ Malo manje interneta i foruma, inace ces promasiti lokaciju koncerta za tricavih par stotina kilometara. ;) U Splitu su, a ne u Zagrebu Jebi ga, stalno sam umoran i u pokretu, pa se potkrala greska. Mora se zaraditi za te koncerte Stvar koja me najviše nervira na TBOS Tour je što previše jedu govna oko gitara (ovog puta Dave i Janick). Janicku Les Paul NE STOJI. Dave je PREVIŠE pijan od giga do giga pa se gega po bini i mlati Les Paula, i po prvi put ima NE MNOGO ružnjikavog (Highway Mexican Stratocaster) Fendera. Zvuk im je dobar, ali mi je (još kada sam bio klinac) prepoznatljivost kod Maiden gitarista bio STRATOCASTER. Pričam ovo sada iz ugla gitariste. Na ovo udaram potpis. Gers i Les Paul. Mislim, STA KURAC ??? A sto se Dejva tice, ne znam sta mu bi da uzme onako jeftinu i za standarde tog benda smece gitaru. Ima nekog novog Les Paula koji je mutan do jaja i ne cuje se nista. I slazem se, GLAVNA I VIZUELNA I ZVUCNA STVAR KOJA JE OBELEZJE BENDA JE STRATOCASTER. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joda Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Butleg iz vegasa https://mega.nz/#!qQhTAJZC!91vqA7GhMFpOs_w0G8X7E8WXvSJpm-bLBh-7JSTqPvA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 E jesi moj čovek, meni Flash of the Blade omiljena Meni se uvek za najbolju klale Loneliness of the Long Distance Runner, Deja Vu i Clairvoyant, mada mi je Loneliness cini mi se uvek bila malo ispred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 teško da bih mogao jednu da izdvojim ne mogu jednu ni sa Somewhere da izdvojim a Flash of the Blade vanvremenska hitčina, tu nema greške a da, srećan Leleku rođendan, da nam je živ, zdrav, debeo i prav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Kida ova svirka iz Las Fegasa. Bukvalno svaki dan sve bolje zvuce. Do Jevrope stvarno ima da sve bude perfektno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dekapitator_Prisoner Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Al ce biti gorionica ! SCREAM FOR ME SPLIT !!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts