+ Jimmy + Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 I ponovo i ponovo isto pitanje: Hoce li dolaziti ili ne? Quote
mia Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 cemu to pitanje? naravno da ne... to sto neki ljudi bulazne po 100 put... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 napravicemo tribjut sa istom set listom i zvacemo paula da po 48. jubilarni pUt dodje u srbiju da se dere.... Quote
Theatre of Dreams Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Jebacu im mater!!! Ja zivim da ih vidim , a oni ne dolaze. Kako ih nije sramota!!!( ) napravicemo tribjut sa istom set listom i zvacemo paula da po 48. jubilarni pUt dodje u srbiju da se dere.... Quote
dudi Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Blondie imaš karte za OZZFEST na Ebayu (ko kasni taj plaća duplo ) Mi smo mislili da idemo u Boston na Ozzfest ali kada sam saznao da maiden sviraju u Kanadi samostalni koncert promenili smo plan.Jer iovako bi samo išli zbog njih i u Boston a tamo sviraju skraćen set pošto je Black sabbath glavni bend festivala...No ovako je ispalo bolje .ebote ovo mi je najskuplja Maiden koncert karta dosada ..Up the Irons Quote
Protagonist Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 A koliko si je platio to? Marty, jesi li uplatio aranžman? Quote
Mr. Smarty Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Nisam jos ...verovatno cu uplatiti sutra... Quote
Elderane Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Jebacu im mater!!! Ja zivim da ih vidim , a oni ne dolaze. Kako ih nije sramota!!!( ) Lijepo skupis pare i odes .Prosto. Quote
Protagonist Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 (edited) Evo još slika.... http://www.stadthallegraz.at/stadthalle/ga...e&Gallery_ID=23 http://photobucket.com/albums/v647/Lendrik/Iron%20Maiden/ http://www.ironmaiden.org/showthread.php?t...40&page=2&pp=10 http://www.mix.cz/rclanek.asp?id=5184 Ove dve su fantastične! Tanja, sećaš li se ovog iz Budimpešte? http://www.mix.cz/mix_pr/hudba/2005/iron01.jpg Edited June 3, 2005 by Protagonist Quote
fap_mashina Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Sto Bruce ne promeni vise ove cepane pantalone? Bas su sranje. Jos uklopio ovaj kozni prsluk... Jos mu fale i crvene kozne gace preko ovih razderotina i kompletan striptiz-kauboj! Bar mu je bolje bilo sa onim texas prslukom. Quote
Protagonist Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 (edited) Šta znam, meni su te njegove pantalone mnogo dobre...a i prsluk je isto super i slažu se.... Edited June 3, 2005 by Protagonist Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 I meni je bas do jaja njegov stil oblacenja.Pantalone su zakon.Kupio bi ih da imaju u prodaji.POZ Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 uzmi pa seci prema slici.... Quote
Protagonist Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Eh pa nisu baš sada da ih nosiš na ulici, kao ni njihove stare helanke ali za binu su super Quote
fap_mashina Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Uopste mi se ne svidjaju ni cepEne ni helanke. Uvek se cudno oblacio...I ovi ostali,ali su se na kraju popravili.Cak i Hari ostavio one prugaste....Jedino se ovaj podrzavac NU metala jos budali. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Meni se bas mnogo svidja njegov stil oblacenja.Ja da ih imam nosio bi po gradu.Ja nosim one pantalone kao sa raising hell-a u kombinaciji sa rokerkom i belim patikama hehe ))))))).4ever Bruce-om stil oblacenja.Najjace se covek oblaci.POZdrav Quote
bojan j. Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Pa naravno. Da Bruce nastupa i go, tebi bi se opet svidelo. Quote
blondie Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 dobro je kad se poistovjetis sa svojim idolima. ja sam zato operisala sise i sad izgledam k`o pamela anderson brucebruce, te pantolone sto bruce ima na tvom avataru MNOGO shushkaju! da li su pravljene od kesa ili ko zna cega, ja stvarno ne znam... ali znam da kad nam je prisao na nekih 2 metra, shushkao je k`o da ima pelene btw....... prije tacno dvije godine, na bas ovaj dan - bili smo na koncertu Maidena u Budimpesti...... sjecas li se Kristi? btw, napravih najbolje slike maidena.. svako u zivotu ima svojih 5 min slave....... Quote
Nixx Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 brucebruce, te pantolone sto bruce ima na tvom avataru MNOGO shushkaju! da li su pravljene od kesa ili ko zna cega, ja stvarno ne znam... ali znam da kad nam je prisao na nekih 2 metra, shushkao je k`o da ima pelene Znaci bio sam ja u pravu kad sam se svojevremeno raspravljao s Black Knightom oko gaca Maidena. Djubrad jedna jeftina, ipak izrabljuju neku decu u Etiopiji. CCC Quote
Protagonist Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Tanja, u otprilike ovo vreme si me gurala jer nisam mogao od umora hodati Eh, bejahu to lepi dani! Quote
blondie Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Tanja, u otprilike ovo vreme si me gurala jer nisam mogao od umora hodati Eh, bejahu to lepi dani! RANJENIKE NE SMIJEMO OSTAVITI! (TITO - NERETVA) e, zao mi bilo da te ostavimo na stadionu pa da mi poslije dodje tvoja mama i namlati me postovacu neke slike, imam ih ovdje na cd-u!! cim zavrsim ribanje ovog posranog kauca dakle, kristi, sljedeci put, idemo zajedno na binu, necu te ostaviti obecavam Quote
Protagonist Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Hehe.... ali kad se samo setim koliko sam crkao Ajde kači! Ja ne mogu nemam skener Ma opušteno, verovatno bih ja završio na bini da nisam ostao tamo sam u prvim redovima... sad mi žao što se nisam pomerio sa vama da odmorim šalim se naravno! Quote
-Abraxas- Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Hehe.... ali kad se samo setim koliko sam crkao Ajde kači! Ja ne mogu nemam skener Ma opušteno, verovatno bih ja završio na bini da nisam ostao tamo sam u prvim redovima... sad mi žao što se nisam pomerio sa vama da odmorim šalim se naravno! Gdje Si Bio Na Koncertu? Quote
fap_mashina Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Vi................Vi......................... Vi ste bili na....na bini? Brate....................... Na bini sa Maidenima....................Jebo te ne mogu da verujem....... Pa ja ne bih mogao ni koncert da podnesem.............a kamoli bina........ Za mene to nije moguce..............Ja tako zamisljam raj. Ja bih se,jebem liga,ponovo rodio ili pretvorio ili umro ili ne znam sta bi me snaslo da je neko od Maidena 2 m od mene,a da nas ne deli ograda....ma i da nas deli.... brate...Ja postojum sa ljudima koji su bili na bini sa maidenima....wow....kakva cast.... Quote
DJ_raBo Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Vi................Vi......................... Vi ste bili na....na bini? Brate....................... Na bini sa Maidenima....................Jebo te ne mogu da verujem....... Pa ja ne bih mogao ni koncert da podnesem.............a kamoli bina........ Za mene to nije moguce..............Ja tako zamisljam raj. Ja bih se,jebem liga,ponovo rodio ili pretvorio ili umro ili ne znam sta bi me snaslo da je neko od Maidena 2 m od mene,a da nas ne deli ograda....ma i da nas deli.... brate...Ja postojum sa ljudima koji su bili na bini sa maidenima....wow....kakva cast.... Al si se primio , ne sumnjam da je to do jaja ali brate sad bas cast.... U svakom slucaju valjda ce da dodju u bg ove godine ali tesko da ce se to desiti jer nasi idiotski organiztori dovode fucking pavarotija Quote
Recommended Posts