Demon Seed Posted April 6, 2019 Report Posted April 6, 2019 Ova i ovakva (ko je malo sporiji u mozak delovaće mu kao pleonazam) vlast podstiče komentare kakvi su ovi pre mog, moj komentar je endorsed by Čedomir Jovanović. Sad kacmo to apsolvirali ti mi, kao čovek koji je iznad toga da mu vlast šteluje stanje svijesti, odgovori onda na pitanje odozgo... Quote
HUMAN Posted April 6, 2019 Report Posted April 6, 2019 Pa ako pogledaš sliku i moj komentar, mislio sam da ti je jasno na koga se to odnosi, ne znam zašto se uopše osećaš prozvan u mom komentaru posle?? Jedino ako ne misliš da bih rado učestovao u bratoubilačkim pohodima, te izbego koncert Mejdena Quote
Demon Seed Posted April 6, 2019 Report Posted April 6, 2019 Jbg meni si se direk' obratio a ja navikao na otpor pa sam mislio da misliš na moj komentar, ali se u stvari razumemo za Spirit of Cheda, izvinjavam se Koliko ljudi to brkne u oko, meni je utoliko draže što je počasni građanin Sarajeva, napred Bruse, legendo, filantrope. Opet za one sa slabijom ram memorijom da ponovim radi balansa da je Islam kancer uma 1 1 Quote
HUMAN Posted April 6, 2019 Report Posted April 6, 2019 35 minutes ago, Demon Seed said: Opet za one sa slabijom ram memorijom da ponovim radi balansa da je Islam kancer uma Slažem se, a ni krišćanstvo nije benigni.. Nego Čeda propo ( pritom ne mislim na izborne rezultate ( to se podrazumeva..)), ili ga jednostavno boli više kurac.. Quote
Demon Seed Posted April 6, 2019 Report Posted April 6, 2019 Otišo u penziju, penje se na Kilimandžaro (izdrži još malo, čekaj me tamo) Quote
HUMAN Posted April 6, 2019 Report Posted April 6, 2019 Svako normalan je već otišao na Kilimandžaro, ili bilo gde.. Gde nema nacionalne frekfenciee Quote
obsessed by cruelty Posted April 7, 2019 Report Posted April 7, 2019 to je to, zato i zasluzujemo da nas jebe ko stigne 4 Quote
Demon Seed Posted April 7, 2019 Report Posted April 7, 2019 3 hours ago, obsessed by cruelty said: to je to, zato i zasluzujemo da nas jebe ko stigne Slažem se brt, zbog teritorijalnih deluzija nas treba jebati 3 3 Quote
vudun Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 Alesandra Ambrosio danas slavi rođendan! Ova lepotica rođena 11. aprila 1981. u Brazilu je kao tinejdžerka počela da se bavi modom, i bila finalistkinja tamošnjeg "Elite model look" izbora. Prirodna boja kose i očiju joj je smeđa, a visoka je 177 centimetara. Celog života je patila zbog klempavih ušiju, pa ih je operisala, ali je kasnije rekla da je zažalila zbog te odluke! 1 1 1 Quote
HUMAN Posted April 11, 2019 Report Posted April 11, 2019 https://www.loudersound.com/news/iron-maiden-prove-theyre-just-too-hot-for-chile 1 Quote
Kumodraski Vo Posted April 17, 2019 Report Posted April 17, 2019 Somewhere in Time > Powerslave > Piece of Mind > Seventh Son of a Seventh Son > ostalo (nebitno) Quote
Sreta Posted April 17, 2019 Report Posted April 17, 2019 Prva dva>>>POM>>>SIT>>>BNW>FOTD>>>NPFTD>ostalo Quote
HUMAN Posted April 17, 2019 Report Posted April 17, 2019 Gospodo nisu vam baš sve zveri na broju 1 Quote
Sreta Posted April 17, 2019 Report Posted April 17, 2019 Jes taj sam prevideo, bio bi posle BNW-a. Quote
Totamealand Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 10 hours ago, HUMAN said: Gospodo nisu vam baš sve zveri na broju Aplauz. Quote
vudun Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 Sad kad mu Osman Mehmedagić Osmica svečano uruči ključeve grada. Još kad ga Haris Lukovac bude potapšao po ramenu... Neće čika Brus izlaziti iz Višegradske banje. Quote
HUMAN Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 17 hours ago, Sreta said: Jes taj sam prevideo, bio bi posle BNW-a. Ili ipak pre! Quote
Assassin68 Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 Powerslave Iron Maiden Somewhere in time number of the beast killers piece of time seventh son 1 Quote
Sreta Posted April 18, 2019 Report Posted April 18, 2019 SSOTSS je metalicanima uglavnom najbolji i jedini Maiden koji priznaju. Hejterska stoka. Quote
fenster Posted June 2, 2019 Report Posted June 2, 2019 Jedna od najpotcenjenijih pesama, u obradi nekih nubova. Lepo zvuci. 1 Quote
Mikes Posted June 3, 2019 Report Posted June 3, 2019 Umjesto "koji je album bolji od drugoga" bolja je varijanta "koja je pjesma najbolja". Na svakom albuma ima super dobrih a ima i beskorisnih stvari. 1 Quote
Recommended Posts