StarbreakeR Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Ja kazem zatvoriti dok ne izadje novi album ali svi odmah pljuju... Quote
Amnesia Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ja kazem da treba pobiti sve koji su postovali ovde i sacekati novu generaciju slusaoca Quote
Crna_Dama Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Ja kazem da treba pobiti sve koji su postovali ovde i sacekati novu generaciju slusaoca A tebe prvog. Quote
StarbreakeR Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Evo vam komentarisite...manite spam...spam je zlo IRON MAIDEN To Master New Album Next Week According to a posting on producer Kevin Shirley's web site, Shirley will be "heading up to New York to master the IRON MAIDEN opus next week. Actually, we're so wary of the process, we even considered not mastering at all, but we'll see how it goes — there's plenty of time to check it through. And 'Arry [iRON MAIDEN bassist Steve Harris] knows what he likes!" IRON MAIDEN recently confirmed a full European leg of their world tour for this coming winter 2006. The trek will start in Scandinavia on November 9 and will include new album material, which will be released prior to the tour. Quote
Black desire Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Tema puca po savovima i polako se raspada jer nema se vise ideja, treba je zatvorite sto pre... Quote
Amnesia Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 A tebe prvog. Sto? Necu prvi da ginem... Quote
MegaDex Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 MA vise mi se smucilo da citam o njihovim silnim evropskim turnejama....KAD CE VISE DA DODJU KAD........ Quote
Amnesia Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Ma, nece vise ni dolaziti, ja sam se sa time pomirio... Quote
Crna_Dama Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 MA vise mi se smucilo da citam o njihovim silnim evropskim turnejama....KAD CE VISE DA DODJU KAD........ Zovi ih pa pitaj. Quote
Amnesia Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 -Halo, Steve? -E, de si brate, sta ima? -Nista evo, zivi se... Nego kad ce te vi dolaziti ovde? -Hmmmm... Paaa, trebalo bi sa da izdamo novi album pa da ga promovisemo po vecim gradovima Evrope u koje dolazimo svake godine, posle toga ide turneja po Velikoj Britaniji, onda jos jedan live album, pa onda.... -Sta onda? -Onda se penzionisemo, jebiga. Quote
Crna_Dama Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 -Halo, Steve? -E, de si brate, sta ima? -Nista evo, zivi se... Nego kad ce te vi dolaziti ovde? -Hmmmm... Paaa, trebalo bi sa da izdamo novi album pa da ga promovisemo po vecim gradovima Evrope u koje dolazimo svake godine, posle toga ide turneja po Velikoj Britaniji, onda jos jedan live album, pa onda.... -Sta onda? -Onda se penzionisemo, jebiga. Taj rad. Quote
Crna_Dama Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Kakav rad? Ma,ništa,glupa fraza iz mog društva... Quote
Black desire Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Pa lepo ja reko cim Srbija udje u E.U. docice i Maideni, to tako ide... Quote
Crna_Dama Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Pa lepo ja reko cim Srbija udje u E.U. docice i Maideni, to tako ide... A to će biti,što bi rekli seljaci(sad izvinite na izrazu):"O Kurcovdanu". Edited May 20, 2006 by Metal girl Quote
Amphitritê Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 -Halo, Steve? -E, de si brate, sta ima? -Nista evo, zivi se... Nego kad ce te vi dolaziti ovde? -Hmmmm... Paaa, trebalo bi sa da izdamo novi album pa da ga promovisemo po vecim gradovima Evrope u koje dolazimo svake godine, posle toga ide turneja po Velikoj Britaniji, onda jos jedan live album, pa onda.... -Sta onda? -Onda se penzionisemo, jebiga. Ijao Quote
Black desire Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ma nemoze Srbija da priusti Maidene ipak karta bi bila 40-50 evra... Quote
Crna_Dama Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ma nemoze Srbija da priusti Maidene ipak karta bi bila 40-50 evra... Ništa manje nego što najavljuju da će biti za Stones-e. Quote
StarbreakeR Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ma mogu oni da dodju ali nece...boli ih *urac da sviraju u zemlji u poluraspadu... Quote
Patheren od Bosne Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Ma jarene,boli njih za to.Kad je Dickinson 1994 godine doso u Sarajevo napraviti koncert,a Sarajevo je tad bilo drugo najopasnije mjesto na svijetu,znaci nije to u pitanju. Quote
MegaDex Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Pazi kod mene kuci su spavali a to je definitivno najopasnije mesto na svetu.... Quote
Recommended Posts