Lord Iffy Boatrace Posted February 3, 2023 Report Posted February 3, 2023 7 minutes ago, fenster said: Nismo drugari. Ne volim Maiden. Samo ti, sine, i Dick-in-son cirkajte do mile volje..... Srecom nismo prijatelji. Ako ne volis Maiden onda je stvarno sjajno sto imas toliko slobodnog vremena da obilazis yumetal i temu benda koji i ne slusas, uspeo si u zivotu definitivno 🙂 . Dick-in-son hahah, kazem, zaglavljen si u nekoj proslosti, humor na nivou "kursadzija". Sve najbolje. 6 Quote
Mikes Posted February 3, 2023 Report Posted February 3, 2023 Spustite koplja, zakopajte ratnu sjekiru. Ja volim Maidene, jbg, šta ću. Nisam ni znao da je Bruce bio u Sarajevu za vrijeme rata, poslije saznao. A bio sam ovdje. Nije bilo struje, nisu se gledale vijesti, imalo važnijih stvari, nisam ni znao.... Obzirom da sam veteran toga lijepoga vremena, mogao sam ga i roknuti dok je prolazio kroz tunel od aerodroma do grada, a da ja to ne bi ni znao. I šta bi sada bilo, Blaze bi i dalje pjevao. Doduše, sve se dobro završilo, ja sam bio na sjeveru na ratištu, daleko odatle, dobro je prošao. Ipak Brucebruce, reci mu da je dobro prošao, imao je sreće, neka zahvali yumetalu 3 1 Quote
Toki89 Posted February 3, 2023 Report Posted February 3, 2023 On 1/19/2023 at 3:44 AM, Lord Iffy Boatrace said: Super cool vece sa Brucikom 🙂 Za moje jumetalce samo, ne sirite puno javno hahah, 2024 novi album Bruce-a u Martu (ako nije slagao jer smo mnogo cirkali) a 2025. god je novi album Maidena, Bruce ce ici na solo tour i oziveti svoju proslost time i to ce gurati par godina uporedo sa Maiden turnejom kao sto sada radi ovaj SPOKEN WORD i JON LORD. Voli vas vash BruceBruce 😄 Božanstvo Quote
Mikes Posted February 4, 2023 Report Posted February 4, 2023 2 hours ago, Srbin Hamza said: Mikes Srbine Znači nastavljamo vrijedjanje! 1 Quote
vudun Posted February 5, 2023 Report Posted February 5, 2023 On 2/3/2023 at 9:49 PM, Mikes said: Nisam ni znao da je Bruce bio u Sarajevu za vrijeme rata, poslije saznao. A bio sam ovdje. Nije bilo struje, nisu se gledale vijesti, imalo važnijih stvari, nisam ni znao.... Obzirom da sam veteran toga lijepoga vremena, mogao sam ga i roknuti dok je prolazio kroz tunel od aerodroma do grada, a da ja to ne bi ni znao. I šta bi sada bilo, Blaze bi i dalje pjevao. Sreta ''Blejzovac'' bi ti bio zahvalan . . . Quote
Runner Posted March 1, 2023 Report Posted March 1, 2023 Harris će 'ladno uporedo sa Maiden turnejom ovog ljeta svirati i sa British Lion, obično dan pred Maiden koncert, doduše ne baš u svakom gradu. 😃 1 Quote
Sreta Posted March 2, 2023 Report Posted March 2, 2023 Kakavo je samo govno taj British Lion, a kakva samo legendado Harris! Quote
Totamealand Posted March 2, 2023 Report Posted March 2, 2023 Koliko god da mi se ne dopada taj Brittish Lion projekat, respect za Harrisa koji apsolutno ne planira da odmara. Ovo je deo tog "nastupam do kraja dok ne svisnem na bini" stava koji je kul videti. 1 Quote
Sreta Posted March 3, 2023 Report Posted March 3, 2023 Posle Hansena, najlepsi osmeh koji sam video u zivotu. 1 Quote
Divlji Tigar Posted March 26, 2023 Report Posted March 26, 2023 https://www.metaltalk.net/blaze-bayley-stable-but-hospitalised-after-suffering-heart-attack.php Quote
HellAwaits Posted March 26, 2023 Report Posted March 26, 2023 (edited) Živ je, to je važno. Eto njega na bini za šest meseci, stara je to kajla. \m/ Evo lažnog razgovora s Harisom. Kad mogu tabloidi, tj. većina medija, mogu i metalni. Doći će nam glave ova veštačka, pametna sranja. https://www.metaltalk.net/iron-maiden-a-chat-with-chatgpt-in-the-style-of-steve-harris.php?amp=1 Edited March 26, 2023 by HellAwaits 1 Quote
Totamealand Posted March 27, 2023 Report Posted March 27, 2023 11 hours ago, Divlji Tigar said: https://www.metaltalk.net/blaze-bayley-stable-but-hospitalised-after-suffering-heart-attack.php Kakav bedak. Ali ako je neko borac i survivor, to je Blaze Bayley. 1 Quote
fenster Posted April 20, 2023 Report Posted April 20, 2023 Ova slika govori nekoliko tomova, ne samo 1000 reci. Na njoj su najveca legenda svih vremena, a ovaj levi je Bruce Dickinson....... 1 Quote
Sreta Posted April 21, 2023 Report Posted April 21, 2023 Mister Bin jedno od najglupljih ostvarenja ikada. Slack Bladder jedino ostvarenje vredno pomena doticne splacine. Bruce je drugi najveci pevac u istoriji Maidena, samim tim i muzike, samo nije imao srece sto je pre njega bio ogromni Di Anno. 1 2 Quote
Vule iz Kule Posted May 7, 2023 Report Posted May 7, 2023 Planira li neko u Sloveniju na koncert? Ja imam kartu, još se dogovaram s Minjom za prevoz, bilo bi lepo ako bi još neko upao u priču da idemo zajedno 🙂 1 Quote
HADES Posted May 28, 2023 Report Posted May 28, 2023 https://www.setlist.fm/setlist/iron-maiden/2023/arena-stozice-ljubljana-slovenia-33b97885.html Docekali ljudi konacno Alexander the Great. 1 1 Quote
Divlji Tigar Posted May 29, 2023 Report Posted May 29, 2023 Могла је да буде и боља без "Fear of the Dark", "Fear of the Dark". Таман су могли да свираju "Sea of madness" i "The Loneliness of the Long Distance Runner" или неке друге две песме". Волим ја и Фир и Трупер али смориле су. 1 Quote
vudun Posted May 29, 2023 Report Posted May 29, 2023 Djeva iz Sarajeva, treba iz Zagreba, cice sa Banjice, taštine iz Prištine... kita iz Splita... i grupno kurvanje u Vranje... 1 Quote
Crusader87 Posted May 30, 2023 Report Posted May 30, 2023 Posle dve prespavane noci, da se oglasim sa utiscima... pozitivnim! Realno sam imao velika ocekivanja, jer su jos u trejleru turneje najavili po 5 pesama sa SiT-a (sto mi je vec bilo dovoljno za ogromnu euforiju) i sa poslednjeg albuma - koji mi se svidja poprilicno. Naravno, kada se sve sabere sto se tice setliste, objektivno sam (pre)zadovoljan, jer sam prisustvovao debitanskom izvodjenju legendarne pesme o legendarnom Aleksandru, plus Caught Somewhere-u i Stranger-u... ostvarili se moji decacki snovi... Jeste, da sam birao, ubacio bih tu i Sea of Madness, Deja Vu, ali budimo realni i zahvalni 🙂 U neku ruku mi je drago sto The Loneliness nisu svirali jer ne bi mogao Brus to dobro da iznese (i za vecinu pesama sa koncerta je bilo povuci - potegni, sto je normalno, zahtevne su pesme a vreme prolazi, stara se), plus sto Beograd ostaje jedino mesto gde se to culo uzivo i to sebicno cuvamo 🙂 Sa Senjutsu je baaaas falio The Parchment, ali... tesko je svima udovoljiti. Hell on Earth kao pun pogodak (jer je odlicna numera po mom misljenju) bi super legla za poslednju pesmu, kako je vec za prethodnu turneju neki forumas to napisao. Sve u svemu, super koncert, puna hala, setlistu su baaaas osvezili u odnosu na mnoge prethodne... i da, posle je bilo lepo druzenje sa clanovima ovog foruma koji nastavljaju dalje turneju u prvim borbenim redovima! Pozdrav svima! 4 Quote
Vic Rattlehead Posted May 30, 2023 Report Posted May 30, 2023 Hell on Earth im je u top 3 pjesme još od BNW. 4 Quote
Recommended Posts