Patheren od Bosne Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Maiden i njihove sole,besmisleno je isto kao i izbirati najbolje pjesme.Recimo sa No Prayera...Run Silnet Run Deep! Quote
Crna_Dama Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Maiden i njihove sole,besmisleno je isto kao i izbirati najbolje pjesme.Recimo sa No Prayera...Run Silnet Run Deep! I ta je super......Meni se solaze Maiden-a mnogo svidjaju jer su nekako prepoznatljive,svidja mi se kada u pesmama solira prvi gitarsita...posle nekog vremena se ukljucuje i drugi pa onda i treci......Plus što Bruce(ovde konkretno mislimo na albume iz njegovog perioda,jel tako?)ima fenomenalan glas,strašno prilagodljiv...ja retko nadjem zamerku većini njihovih stvari. Quote
Amnesia Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Ne moze to ovako, nema spama, samo ozbiljna diskusija Salim se Quote
Black desire Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Koja vam je najgora Maiden pesmica? Quote
MegaDex Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Najgora(ne tehnicki ali koncepcijski)....Loneliness of the .... pustis je ides na kafu,u skolu,u teretanu,ucis,odmoris popodne...i pesma se zavrsi oko 1 uvece Quote
StarbreakeR Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 E stvarno trenutno nemam pojma... ...ne dirajte Blaze-a Quote
Crna_Dama Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Najgora....hm,o tome nisam nikada razmišljala.Znate ono kad voliš,obozavaš neki bend,pa su ti čak i one pesme koje su realno bezveze,prosečne,pa čak i prilično loše,nekako simpatične.. Quote
Crna_Dama Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Caught Somewhere in Time... krajnji bol... A "Sea of madness"?Obozavam tu pesmu! Quote
StarbreakeR Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Sto, da neces da ga branish? Naravno da hocu...makar mu zadnjica nije zinula za zelembace Quote
Patheren od Bosne Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Najgora....hm,o tome nisam nikada razmišljala.Znate ono kad voliš,obozavaš neki bend,pa su ti čak i one pesme koje su realno bezveze,prosečne,pa čak i prilično loše,nekako simpatične.. Meni je nekako Run To The Hills...NeLezljiva pEsma. Quote
Patheren od Bosne Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 I ta je super......Meni se solaze Maiden-a mnogo svidjaju jer su nekako prepoznatljive,svidja mi se kada u pesmama solira prvi gitarsita...posle nekog vremena se ukljucuje i drugi pa onda i treci......Plus što Bruce(ovde konkretno mislimo na albume iz njegovog perioda,jel tako?)ima fenomenalan glas,strašno prilagodljiv...ja retko nadjem zamerku većini njihovih stvari. Daaaa,da.Ma Maiden gitare vazda poznas,"medjusobno pricaju". Quote
Conqueror of dreams Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 O maidenu je vec sve receno u vrhu su i ostace zauvijek Quote
crusader84 Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 (edited) Najgora.. hm, sećam se da mi je neka sa No Prayer baš bila shit, valjda Hooks In You, i Wildest dreams, od prvog slušanja mi se život smučio, naročito pošto je to bio neki raspali bootleg snimak! Edited May 26, 2006 by crusader84 Quote
Crna_Dama Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Daaaa,da.Ma Maiden gitare vazda poznas,"medjusobno pricaju". Upravo to. Quote
Vule iz Kule Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Najgora.. hm, sećam se da mi je neka sa No Prayer baš bila shit, valjda Hooks In You, i Wildest dreams, od prvog slušanja mi se život smučio, naročito pošto je to bio neki raspali bootleg snimak! Hooks In You je moja omiljena stvar sa No Prayer-a! A najgora mi je verovatno The Educated Fool. Quote
Amnesia Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Naravno da hocu...makar mu zadnjica nije zinula za zelembace Blaze je supak Quote
Amnesia Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Hooks In You je moja omiljena stvar sa No Prayer-a! A najgora mi je verovatno The Educated Fool. Meni se svivdja The Educated Fool, jedna od retkih BLazeovih stvari koje slusam Quote
Crna_Dama Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Blaze je supak O ukusima se ne raspravlja.Mislim,šta sad,uvek će neko će reći "Bruce je šupak",drugi "Blaze je kreten",treći "DiAnno nema pojma"......Ja ne gotivim Blaze-a,al' jebiga,kako da očekujem da neko poštuje moj ukus ako ja ne poštujem tudji? Quote
StarbreakeR Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Blaze je supak Rece covek koji spava sa Brusovom slikom... Quote
MegaDex Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Dosta bre vise...ovo nema smisla.Sve se jedno te isto vrti u krug,,,kako vam vise ne dosadi da pricate da Blaze nema pojma da je dianno kralj.Vec smo culi to videli i dovidjenja Quote
StarbreakeR Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Bre pa da se mi sad ne raspravljamo tema bi se opet napunila spamom...isto mu dodje... Quote
SacrilegiouS Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Koje balade volite? Mislim da i oni koji ne vole blaze-a vole como estais amigos! Pesma je jedna od najboljih. Jel su svirali na nekom koncertu mozda? Quote
Recommended Posts