Crna_Dama Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Koje balade volite? "Wasting love".......ubedljivo! Quote
Amnesia Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Ma ja sam se zajebevao, sta se palite Jeste da ne volim Blazea, ali ga ni ne vredjam... Quote
StarbreakeR Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Koje balade volite? Mislim da i oni koji ne vole blaze-a vole como estais amigos! Pesma je jedna od najboljih. Jel su svirali na nekom koncertu mozda? Auffff...carska pesma Quote
Black desire Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Afraid to shoot strangers je najbolja Maiden balada (pa mozda i metal balada) i tu nema rasprave... Quote
R_a_S_a Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Jurneyman bez premca.Pogotovo sa certa posto je ubacen mali solo koji odlicno stvara atmosferu za dalji tok pesme.Akustare rulez za baljade. Quote
MegaDex Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 A šta misliš o spotu?!? Pa mnogo je Maiden Mlak je spot ne svidja mi se toliko Quote
Crna_Dama Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Pa mnogo je Maiden Mlak je spot ne svidja mi se toliko Meni je OK. Jebozovan. Quote
SacrilegiouS Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Spot im je jedan od boljih. Ovi ostali crno-beli su, pa recimo, zanimljivi. Ubedljivo mi je najbolji spot za rainmaker-a, a znam da sam video i jedan spot sa powerslave-a, ali ne mogu da se setim koja je pesma bila. Btw da se pohvalim da sam nabavio plocu piece of mind koja je par puta stavljena na gramofon Uopste se ne cuje sustanje, a na boljim sistemima od mog je kvalitetniji zvuk od cd-a. Quote
Patheren od Bosne Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Remember Tomorow-od balada.I drzim da je Dickinson nikad nije mogao bolje odpjevati od Paul-a. Quote
Patheren od Bosne Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Jel to svi zaboravili pjesmu No Prayer For Dying.Ufff,carska balad,super tekst... Quote
dudi Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Spot im je jedan od boljih. Ovi ostali crno-beli su, pa recimo, zanimljivi. Ubedljivo mi je najbolji spot za rainmaker-a, a znam da sam video i jedan spot sa powerslave-a, ali ne mogu da se setim koja je pesma bila. Btw da se pohvalim da sam nabavio plocu piece of mind koja je par puta stavljena na gramofon Uopste se ne cuje sustanje, a na boljim sistemima od mog je kvalitetniji zvuk od cd-a. Sa Powerslave imaju dva video spota 2 minutes to midnight i Aces high Naravno da su stariji spotovi interesantniji run to the hills npr i stari kult ..The number of the beast ,dobar je i the trooper Spominješ ploče.... tu si potpuno u pravu originalni zvuk je na pločama jer sve imam na vinilu od mejdena isključivo dance of death tu su i singlovi A od singlova mi fali samo Twilight zone imao sam i to Yugoslovenko izdanje samo mi je misteriozno nestao u svemu nabaviću ga opet. Ako nekoga interesuje singl THE NUMBER OF THE BEAST crveni vinil LIMITED EDIT sa posterom nek se javi ..razlog što bi to zamenio ili prodao zato što mi je duplikat . Quote
SacrilegiouS Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) Koliko? u pitanju je onda 2 minutes, jer znam kako izgleda spot za aces high. Edited May 29, 2006 by SacrilegiouS Quote
Crna_Dama Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ja g nisam ni video... Hoćeš da ti ga pošaljem? Quote
Crna_Dama Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ako nekoga interesuje singl THE NUMBER OF THE BEAST crveni vinil LIMITED EDIT sa posterom nek se javi ..razlog što bi to zamenio ili prodao zato što mi je duplikat . Interesuje mene..i javila sam se. Quote
StarbreakeR Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Pa posalji sto da ne...stavi jos nesto interesantno ako imas cisto da ne bude prazan CD... Quote
Crna_Dama Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Pa posalji sto da ne...stavi jos nesto interesantno ako imas cisto da ne bude prazan CD... Vazi,samo,reci mi šta te još interesuje,da vidim imam li...i,da,napiši mi adresu na pp. Quote
Vukodav Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Dok se nisu zaboravile balade.........moji favoriti su: Strange world, no prayer for the dying, wasting love, afraid to shote strangers, bloodbrothers, face in the sand.................mogao bih jos ali me mrzi Ej jel ima neko dvd death on the road.................apelujem dvd ne audio...........................to mi jos fali u kolekcijii............zapravo fali mi jos mnogo stvari koje imam samo formalno..............pokrali su mi sve njihove orginal lalbume, a imao sam sve albume bez live albuma, rock in rio....i jos neke retke stvarcice..........intrvjue koje je tesko iscackati....njihove zajbancije u studiju.........i sta sad da radim osim da sve to ponovo skupim....... pomagajte ako mozete... ovaj stubic nece dugo ................ili mozda moja glava.............. Quote
StarbreakeR Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) Pa kako su te pokrali crni sine... Edited May 30, 2006 by StarbreakeR Quote
Crna_Dama Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ej jel ima neko dvd death on the road.................apelujem dvd ne audio...........................to mi jos fali u kolekcijii............ E,i ja sad isto jurim "Death on the road".... Quote
StarbreakeR Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Ja cu skoro da nabavim DotR...hehe... Quote
Recommended Posts