Mr. Smarty Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 @Amnesia Cudno da neko ko voli Becker/Friedman band moze da voli nesto zakrzljalo kao IronMaiden... A mene cudi da osoba sa zakrzljalim mozgom kao ti uopste ume da kuca po tastaturi 1 Quote
Novaliis Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! :NEMASMAJLIJADAOPISEDEBILNOSTCITIRANEIZJAVE: Mejdeni su KRSH!!! Sve su im pesme na isti kalup, vokal mi ide na vrh kurca "Slooooon mi je stao na jaaaaaaaAAAaaajaaa!!!". Sve u punk fintama, samo se smenjuju isti akordi, A,D,C... Svaki ritam im je xxx xxx xxx xxx, poslusaj ritmove Metallice, pa ces shvatiti. Necu da zalazim u te strucne muzicke rasprave jer mi nisu bitne..vazno mi je kako osecam muziku a Maideni mi uvek prijaju, pa makar im sve pesme bile na isti kalup.Takodje volim cuti koju pesmu i od Metallice ali ta dva benda ne mozes porediti.. Quote
Crna_Dama Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Aha, i ja kazem da je taj Iron Maiden lik najveci... Iron maiden moj dobar drugar..... Quote
Crna_Dama Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 ne mozes porediti.. niti treba porediti. Quote
StarbreakeR Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 UuuuUUuu...Imam 2 advokata...ou jea a nista ne placam... ...znas Soul ima mnogo drugih tema sem Maidena Quote
Black desire Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 UuuuUUuu...Imam 2 advokata...ou jea a nista ne placam... ...znas Soul ima mnogo drugih tema sem Maidena HE..he..i SOUL je dosao.... Quote
Amnesia Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Iron maiden moj dobar drugar..... Maiden Quote
SacrilegiouS Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Bivši dečko. Priznaj da si se nasmejala A ovo za solaze maiden vs metallica, pa recimo da maideni i DALJE imaju solaze. Toliko. Quote
Crna_Dama Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Priznaj da si se nasmejala A ovo za solaze maiden vs metallica, pa recimo da maideni i DALJE imaju solaze. Toliko. Jesam. A u ove Metallica/Maiden rasprave se neću uključivati,pošto ne slušam Metalicu. Istina,volim neke njihove laganice,ali-nisam u poziciji da poredim. Quote
StarbreakeR Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Nije ni vreme ni mesto, a takva rasprava nema ni svrhe... To ovaj Soul nepismen Quote
Tower... Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 A mene cudi da osoba sa zakrzljalim mozgom kao ti uopste ume da kuca po tastaturi icon_smile.gif icon_smile.gif Brukas coveka cije ti je ime nick. Quote
djuk Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 A ko nosi brze patike Maideni ili Metallica, ciji je tata jaci Maidenov ili Metalikin? Quote
Tower... Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 A moj tata bi zvao striku, koji je vojnik i on bi doveo celu vojsku i policajce i isprasili bi te vase Ajron Mejdene!!! Quote
Soul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Nije ni vreme ni mesto, a takva rasprava nema ni svrhe... To ovaj Soul nepismen ja li sam nepismen arrrrr!!!!!! Quote
Soul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Nije ni vreme ni mesto, a takva rasprava nema ni svrhe... To ovaj Soul nepismen tija helowin nema pojma . hahahahah!!!! Quote
Soul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 A ko nosi brze patike Maideni ili Metallica, ciji je tata jaci Maidenov ili Metalikin? maiden ov Quote
Soul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Nije ni vreme ni mesto, a takva rasprava nema ni svrhe... To ovaj Soul nepismen če ti kažem ja uživo koj je nepismen. Quote
Recommended Posts