Baal Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Kako mozes tako nesto da kazes za DANCE OF DEATH nije mi jasno,da li si retard pa nisi shvatio album ili tako nesto? Plz objasni mi,kako moze da ti se ne svidjaju pesme sa tog albuma,bash su jebeno odlicne!.... Je li dečko, jel' voliš ti da slušaš jedno te isto 20 godina? Ja ne znam kako Maideni mogu da slušaju sami sebe toliko dugo. Jedina koja nešto vredi sa Dance of Death je Paschendale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ovako preslushao sam novu pesmu ovo su promenjeni maideni bash se vidi progres i u produkciji odlican je araznman josh bolja ideja sve u svemu pesma je super nadam se da ce ceo biti takav... A shto se tiche onih koji kazu sve je to isto nek mi kaze dva rifa ili dva stiha maidena koji su isti ili nek mi kaze istu amplitudu produkcije???Ti koji to kazu su samo ljudi koji ne slushaju muziku jer da slushaju znali bi da jedna rech ili jedan ton ima emociju i misljenje a kamoli skup istih.... A shto se tiche onih koji kazu da je sranje kazite PO MENI JE SRANJE jer nemate pravo da kazete ishta u globalu jer je pesma muzicki,textualno i produkciski KVALITETNa a to da li ce nekom da se svidi je stvar ukusa MENI SE SVIDELA .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Bravo SUPREME o tome sam pricao,po meni je nova pesma extra a DANCE OF DEATH JE PRETERANO DOBAR ALBUM! ZAPLACEM KAD GA PRESLUSAM KOLIKO JE DOBAR,ko se ne slaze sa time postovacu njihove odluke i necu ih od sada osudjivati zato sto ne mogu da napisem ono sto osecam kad slusam MAIDENE! Edited July 23, 2006 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 I feel pain in the ass. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ah ah ah znas kako si me zajebao ,hoces da ti kazem kako si me zajebao lol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 I feel pain in the ass. Pa izvadi kishobran jebo te kishobran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Je li dečko, jel' voliš ti da slušaš jedno te isto 20 godina? Ja ne znam kako Maideni mogu da slušaju sami sebe toliko dugo. Jedina koja nešto vredi sa Dance of Death je Paschendale. odredjenih momenata sa ulaskom u rutinu i stereotip svakako Ima koD mejdna, al' ipak, to i nije toliko ekstremno posto su cesce varijante sa varijacijama na temu u okviru stila.... za razumevanje je odlican primer ac/dc i motorhead koji su neuporedivo stereotipniji bendovi....a, inace, mislim da je idiotizma stalno menjati stil, jedino doK ne nadjes sebe, a kda nadjes Ono ucemu si najbolji nema potrebe za zezanjem.... shto se pesme tice, u najkracem, postoje neki stereotipni kopi elementi, a opet, postoje i neki koji nisu toliko uobicajeni, u celini utisak - pesma je ni tu ni tamo, moze bolje, a i gore.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 i da....nabijem ja stevin text na kurac.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ljudi ako niste primetili ... mozda sam lud ali imam deja vu znaci rasprave ovakvog tipa su se vec vrtele na prethodnim stranama i uvek se zavrsavale isto...mislim pomalo je bezveze,jedan kaze svidja mi se, drugi kaze ne , pa se onda malo napuse *rcom i na kraju iskuliraju...dajte malo TOLERANCIJE...Ima izuzetaka ali samo da kazem da vecina, dobra vecina ljudi ne bi postovala na ovoj temi da u sustini prezire Maidene...opet kazem da ima izuzetaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Heh...a revelation... Ne brini ljudi to vec znaju..ali kao sto neko rece sve se menja samo YUM ostaje isti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Je li dečko, jel' voliš ti da slušaš jedno te isto 20 godina? Ja ne znam kako Maideni mogu da slušaju sami sebe toliko dugo. Jedina koja nešto vredi sa Dance of Death je Paschendale. nije nego journey man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Kako mozes tako nesto da kazes za DANCE OF DEATH nije mi jasno,da li si retard pa nisi shvatio album ili tako nesto? Plz objasni mi,kako moze da ti se ne svidjaju pesme sa tog albuma,bash su jebeno odlicne!.... lepo šareno na kockice album za pop/fency fanovi koji slusaju samo zadnja 2 albuma a cini mu se da si ti tkv nekv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Nije...OK je Bruce...samo je veci fan od tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Bruce je od onih fanova za koje je izmišljen izraz "die hard"! Nego, jel vi to opet raspravljate o nečemu što je stvar ukusa? QQ, vama baš dosadno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Ja sam vatreni fan Maiden-a vec 7 godina,i mogu da vam kazem da i sada svaku pesmu slusam sa istim zarom kao pre!Uvek cu voleti da ih slusam,u to sam 100% siguran!I mislim da oni koji ne vole Maiden-e nebi trebali da pisu ovde,ova tema je iskljucivo za nas sto ginemo za njih! Edited July 24, 2006 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ja sam vatreni fan Maiden-a vec 7 godina,i mogu da vam kazem da i sada svaku pesmu slusam sa istim zarom kao pre!Uvek cu voleti da ih slusam,u to sam 100% siguran!I mislim da oni koji ne vole Maiden-e nebi trebali da pisu ovde,ova tema je iskljucivo za nas sto ginemo za njih! E pretera ga i meni su omiljeni bend, a imaju dosta shit pesma koje skoro nikad ne slusam. Zadnja recenica ti je stupidna do krajnih granica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) Heh skupicemo vas nekada na kup pa cemo da vidimo koliko ste spremni da ginete za njih Edited July 24, 2006 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krsh Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 jel istina da je Dikinskon peder?Tako sam cuo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ozenjen je,ima tri sina...tako pise u njihovoj biografiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 NIJE PEDER!!! To je novinarska "patka" IRON za njih ruku,nogu,gkavu........dajem.......... Mada moram da priznam da ima i Shit pesama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) Videcemo kad dodje Inace moguce da je peder...vidjen je sa Halfordom jednom Edited July 24, 2006 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenja Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Videcemo kad dodje Inace moguce da je peder...vidjen je sa Halfordom jednom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Face the Facts... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Nije bre peder ludaci,nego je nekima krivo zato sto je zvezda pa ispiraju usta sa njim!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Rock Zvezda??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts