Grobodan Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Jesus Saves sva odiše nekim bolesnim sarkazmom, perfektna pesma. Meni se sviđa kod nje što se brutalnost, epičnost i progresivnost prepliću u jednu celinu koja ima svoju poruku i pouku. Quote
morbid god Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Meni se sviđa kod nje što se brutalnost, epičnost i progresivnost prepliću u jednu celinu koja ima svoju poruku i pouku. Brutalnost i svojevrsna epika se preplicu kroz citav album, ako mogu da dodam. Iako i Salvation ima svojih atmosfericnih momenata, kod njega ipak vise preovladava Ariochova zelja da zvuci brutalno i haoticno. Nego, jel ono gostujuci vokal na Blessed curse il je uzeto iz nekog klipa(slici mi onom sa Accuser / Opposer numere) . Ono sa pocetka prve pjesme je vjerovatno preuzeto iz filma Blood of Jesus Quote
Lunar Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Living Temple prva polovina pesme je jedina koja moze po haotichnosti da podseti na Salvation. Quote
Josif Visarionovič Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 vi ste ko konzilijum,analizirate sve u sitna crevca Quote
oʞɾoƃ Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Brutalnost i svojevrsna epika se preplicu kroz citav album, ako mogu da dodam. Ahahahahah Čovek se zajebavao na sopstveni račun kad je ono napisao, što je dokumentovano ovde: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=31061056 Quote
morbid god Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Hahahahahahahahaha. Kakav car! I bilo mi malo cudno kad je napisao 'epicnost', dok na 'progresivnost' vec nisam znao sto da mislim :) Uh, nije mi dobro koliko se smijem. Quote
Grobodan Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 :) :) mada se uklopilo u diskusiju, nije da ne ide :) Evo Đurđevdan za dobro jutro Quote
dimmu1 Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 preslushao sam juche album i nije mi uopste nalegao,al' meni ni salvation nije nalegao pa me ovo ni nechudi.izgleda funeral mist nije bend za mene.. Quote
Goxy Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 ovi sa anusa su uvek bili teske seronje,ali da je i funeral mist sranje-to su u pravu. Quote
Grobodan Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 :) :) rekao sam mnogo puta, reći ću ponovo - najveći kult ikad je Goxy. Quote
Маузер Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Vaistinu. Covece, pred morbide sto sam ga spopao kako on zna mog burazera, a on me gleda kao da sam pobegao iz Gotamske ludare. :) Quote
oʞɾoƃ Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Čekaj, Goxy kad kaže da je Funeral Mist sranje, to je kult, a ja kad kažem da je Darkthrone govno najstrašnije, to nije kult? Quote
Grobodan Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Šta da ti kažem, ti nisi Goxy. Niko nije, for that matter. Jbg. Quote
morbid god Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Čekaj, Goxy kad kaže da je Funeral Mist sranje, to je kult, a ja kad kažem da je Darkthrone govno najstrašnije, to nije kult? Kome su FM i DT(posebno DT) sranje - nije kult. Quote
Sadomator Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Kako da nabavim album, ne mogu skidati a Displeasedu ne dam pare Ima li slicnosti sa Salvation? Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Displeased mrzim, deru najstrašnije. Disk od 13€ te ispadne 23€. Nema sličnosti sa Salvation toliko. Quote
Guest GoranDFM Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Poslednji album je vrh! I pre sam voleo funreal mist ali je maranatha objasnio! Ako vam se i vama svidja ovo remek delo posetite temu mog benda (dark funeral mist) na demo bendovima gde je i link za download pesme! OSGBM! Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Dark Funeral Mist. Odavno nisam čuo originalniji naziv za bend. Već vidim stelarni uspeh na međunarodnom tržištu. Quote
Blabriblabr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 ... Kako cete gutati svoje reci kada zapravo cujete ovo. Zajebi Iguman. Ovo je... Neopisivo. Smejao sam se dovoljno da prosirim zivotni vek za makar pet godina. Quote
Маузер Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) Nadam se da se salis. U suprotnom: Ja, hent oksa og... kutt dem ned! EDIT: Mislis na FM ili one gore? Edited February 24, 2009 by Kraljev Barjaktar Quote
Blabriblabr Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Nadam se da se salis. U suprotnom: Ja, hent oksa og... kutt dem ned! EDIT: Mislis na FM ili one gore? Na one gore. Isuse hriste, kako kvalitetan trol. Quote
Маузер Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Haha! Dobro je da ne mislis na Funeral Mist. Quote
oʞɾoƃ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Trolovi su obojica, koji vam je? Permanentni ban po viđenju, preko IP adrese, naravno Quote
Recommended Posts