Brynhildr Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Da, da, skontala sam to odmah. Ali strašno. Ja se ISKRENO nadam da se ovaj lik zajebavao. If not, then... Quote
morbid god Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Ma ko ga jebe, bitno je da su izasli tekstovi. Ojdoh na jedno ekspresno slusanje edit: ...And he hath put a new song in my mouth, even praise unto our God: many shall see it, and fear, and shall trust in the LORD! Edited February 26, 2009 by morbid god Quote
Brynhildr Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Odlični su tekstovi! (K'o da to nismo znali ) Build in me, O LORD! and once again grant me Light, to fill this human void, Yes, chasten me with Sight! I speak wounds, and my blood is a tune of Death, and my word shall devour flesh. Edited February 26, 2009 by Brynhildr Quote
vudun Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Šteta što ga nema Razbijač u poslednje vreme. Da vam očita par dobrih lekcija, kad ste već lirično opsesivni. Quote
morbid god Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 (edited) Šteta što ga nema Razbijač u poslednje vreme. Da vam očita par dobrih lekcija, kad ste već lirično opsesivni. A tebi zao sto ga Razbijac nema :) Edited February 28, 2009 by morbid god Quote
Nemethor Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 To je to. Sada, posle nekoliko preslusavanja novog albuma sam sigaran da je Salvation ipak mnogo veci udarac od Maranatha. Nabavlja se Salvation. Quote
Nemethor Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Slusam Salvation sa originala sa perverznim zadovoljstvom vec danima - definitivno bolje od novog albuma, pravi ukleti oltar okupan u pocrneloj krvi jebenog covecanstva... worship! Quote
Rashomon Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ma Funeral Mist je komercijalno sranje na koje se loze danasnji klinci. Bas poslusah ovaj Dark Funeral Mist koji popljuvaste na stranicama pre i mogu samo reci da ima daleko mracnije rifove od bilo koje pesme FM-a. Molio bih clanove DFM-a, ako su jos na ovom forumu, da mi proslede jos materijala ukoliko ga imaju. Quote
oʞɾoƃ Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ma Funeral Mist je komercijalno sranje na koje se loze danasnji klinci. Bas poslusah ovaj Dark Funeral Mist koji popljuvaste na stranicama pre i mogu samo reci da ima daleko mracnije rifove od bilo koje pesme FM-a. Molio bih clanove DFM-a, ako su jos na ovom forumu, da mi proslede jos materijala ukoliko ga imaju. E nećeš ni ti još dugo srati, kunem ti se Quote
Rashomon Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) Nisam znao da je zabranjeno iznositi misljenje na ovom forumu. Nadam se da mi oprastate. A inace, koliko se secam, ti si bio taj koji me podrzao na Gorgoroth temi. Sta to, kad covek nema isto misljenje ko ti, sere, u protivnom, 'mudro zbori'? Edited March 17, 2009 by Rashomon Quote
Nemethor Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Nisam znao da je zabranjeno iznositi misljenje na ovom forumu. Nadam se da mi oprastate. Ako i ja spadam medju danasnje klince, sve ti oprastamo :mrgreen: Quote
nenad_pa Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 E nećeš ni ti još dugo srati, kunem ti se Nema ni potrebe, jer ti si se na ovom forumu nasrao i za njega i za jos stotinu njih. Ja bih ti dao seratorsku medalju keve mi. Quote
Маузер Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Salvation odlican, Manaratha vec smorila. NIje to to. Quote
oʞɾoƃ Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Nema ni potrebe, jer ti si se na ovom forumu nasrao i za njega i za jos stotinu njih. Ja bih ti dao seratorsku medalju keve mi. Je l' ovo bre pun mesec, pa izlaze retardi? Quote
Josif Visarionovič Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ja kao sto rekoh,Marantha mi je bila ok,sto sam vise slusao vise me je odbijala.Jednolicno mi je mnogo,ne znam,ne odgovara jednostavno,sta da radim. Quote
:matija Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Je l' ovo bre pun mesec, pa izlaze retardi? Hahahahahahaha, ovo ide na kult temu :) Quote
oʞɾoƃ Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Izvinjavam se Rashomonu, pobrkao sam ga sa jednim drugim fejk nalogom Quote
Guest Pit Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Ma Funeral Mist je komercijalno sranje na koje se loze danasnji klinci. Bas poslusah ovaj Dark Funeral Mist koji popljuvaste na stranicama pre i mogu samo reci da ima daleko mracnije rifove od bilo koje pesme FM-a. Molio bih clanove DFM-a, ako su jos na ovom forumu, da mi proslede jos materijala ukoliko ga imaju. Ima moj ortak snimak Dark Funeral Mist probe. Kaze da je zesce bolesno. Cim mi bude stigla, javljam ti se! Quote
morbid god Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Zombifikovani Saban Bajramovic na vokalu, must have. Salvation savrsenstvo, Maranatha stepenica nize. Ali i dalje odlican album koji rado obrnem sa vremena na vrijeme. Quote
Brynhildr Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Ja ga i dalje slušam prilično intenzivno. Quote
Grobodan Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Ja zaboravio da postoji Sad slušam Ofermod Quote
Brynhildr Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Piiih. Ja sam stavila na mp4 ceo album istog dana kad sam ga skinula. Pa slušam stalno. x] Quote
Маузер Posted March 19, 2009 Report Posted March 19, 2009 Ja vala prestao i Salvation da slusam. Slusa se Pasenog. Quote
Recommended Posts