Grobodan Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Imam predlog - probaj da nadjes zivot. Quote
oʞɾoƃ Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Život je surogat, nešto čime se ispunjava vreme između dva albuma. Quote
morbid god Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 (edited) Imam predlog - probaj da nadjes zivot. Život je surogat, nešto čime se ispunjava vreme između dva albuma. :) :) Watain ajd, al Shining i 1349 su mi daleko od liste prioriteta. Funeral Mist i Ondskapt, eventualno zavrsni iz triologije DSO-a. I jos ugurajte tu nedje Antaeus i Katharsis + par NED kultova i tih ortodoksnih perverzija koje su u najavi.. Jos malo, jos malo Edited February 16, 2009 by morbid god Quote
Маузер Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 SATANIC WARMASTER!!!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote
Grobodan Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Od ovog momenta zabranjeno postovanje na temi ako nemate link za novi album. Znamo da je bend super, da jedva cekate novi album - ne zanima nas! HOCEMO LINK! Quote
morbid god Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Hahahahahhaahha Funeral Mist - Maranatha 2009 [PROMO] 320kpb/s Quote
Fapril ethereal Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Život je surogat, nešto čime se ispunjava vreme između dva albuma. zivot je iluzija stvorena nedostatkom alkohola Quote
Brynhildr Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Funeral Mist (Swe) - Maranatha Full-length, Norma Evangelium Diaboli February 23rd, 2009 Jbt, nemoguće da ga još uvek nema na netu. Quote
oʞɾoƃ Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Mora da Norma nije slala promose, majku im francusku jebem. Quote
morbid god Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Mozda su bacili satanic plague anathem maranatha na onoga ko leakuje promos. Sa ovim se nije igrat. Quote
oʞɾoƃ Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 "Dabogda te crni prišt nad'o!" što kažu u Bosni Quote
Grobodan Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Norma će sigurno da šalje promose :) :) Quote
Grobodan Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Jbt ko da nemate šta da slušate, novi Absu se nije oladio još a i Blut aus nord je iznenađujuće dobar. Quote
morbid god Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Novi Absu se nece laditi jos dugo A Blut mi se na prvo slusanje ucio kao ok album, vidjecu da ga poslusam jos koji put. Quote
Fapril ethereal Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 novi Absu mi je OK...jutros ga vrteo... Quote
morbid god Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Jel ovako Nego kad smo vec na FM temi, kako vam se cini Triumphator(jos jedan Arioch-ov projekat za neupucene). Muzika na tragu FMista, onaj njihov jedini full lenght nije nista gori od Salvationa. Arioch je legenda, trenutno jedan od najjacih likova u bm vodama. Quote
Fapril ethereal Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 e tako se slusa koza metal! nisam pratio to sto si pomenuo...linak neki mozda,a,a? Quote
morbid god Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Triumphator-Wings of Antichrist Quote
Brynhildr Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 E, 'fala lepo... x) Arioch nije omanuo do sad, valjda neću pokvariti mišljenje. Quote
+Abigail+ Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 (edited) I jos ugurajte tu nedje Antaeus i Katharsis + par NED kultova i tih ortodoksnih perverzija koje su u najavi.. gdje si cuo to za AntaeuS? novi full-length ne ocekuj (barem koliko znam), jer bend nije uopste vise aktivan.jedino sto je bilo u pripremi jeste split s Katharsisom, to je trebalo u jesen 2008. al kako stvari stoje,nece jos (ako uopste izadje tj.). sto se FM-a tice, ne bih ja ocekivala link za album prije 23.dobro rekose ljudi gore,ima toliko drugih albuma koji se jos nisu dovoljno preslusali,da je pisanje postova kako se Maranatha ne moze docekati stvarno suvisno.to znamo i bez pisanja po forumima.bezveze trzate ljude.mene zanimaju tekstovi,a to svakako necu vidjeti prije nego oficijelno izadje,stoga..samo polako(: ako smo mogli cekati 6 godina,mozemo i jos 6 dana Triumphator je jako dobar bend, onako mozda zvukom da podsjeca na mjesavinu Marduka i FM-a, al posto ima vise od godinu da nisam upalila Wings.. mozebit i da me pamcenje ne sluzi dobro. Edited February 17, 2009 by +Abigail+ Quote
morbid god Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 (edited) Pa mislio sam na split Antaeus/Katharsis, on je u najavi vec neko vrijeme. Za full lenght-ove ova 2 benda ne znam, mislim da je Katharsis imao najavu da radi na njemu(dok je A. pusta zelja). Maranatha definitivno leakuje posle 23. februara, a pretpostavljam da ima dosta freakova koji ce bez problema prekucati tekstove. A ovo sto kazes da smo cekali 6 godina - pa obicno su ti zadnji momenti najduzi, cekaj da vidis koliko ce trajat 22. februar Wings of antichrist je ubica od albuma. Dosta je slicnosti sa Salvation, sa tim da je Wings izasao 4 godine ranije. Inace, bas me interesuje na sto ce Maranatha da lici produkcijski, posto mi se cini da su svi ovi albumi do sad radjeni i miksovani u Necromorbusovom studiju. Ovaj ce po svemu sudeci biti snimam negdje drugo, a ja bih bas volio da zvuk bude slican kao na prethodnim izdanjima. Edited February 17, 2009 by morbid god Quote
+Abigail+ Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 (edited) pa pazi, cuo si na sta je Romans 5:12 licio..tako da ne sumnjam da bi Maranatha mogla biti neki prelaz izmedju Salvation-a i Rom-a. kako muzicki,tako i produkcijski,a i idejno.sto je..eto, valjda okej. nesto mene to iscekivanje skroz popustilo.tako to uvijek bude sedmicu prije necega na sto sam prije cekala mjesecima (il godinama u ovom slucaju). 13 pjesama s ABSU-a je i vise nego dovoljno da me drzi zaokupiranom do 23.(: album koji ne razocarava ni sekunde Edited February 17, 2009 by +Abigail+ Quote
morbid god Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 Rom512 je dobro isproduciran, samo nije to taj zvuk koji ocekujem od FM. Koliko god bili slicni, ipak postoje razlike izmedju ovih bendova(tj. njihovih poslednjih izdanja), i tako bih volio da ostane u buducnosti. Naravno, tekstovi/imidz su skoro identicni - satanizam, mrznja, srednji vijek, barok, crna smrt.. mene je FM jednim dijelom kupio onim klipovima iz Bergmanovog '7th Seal', jer mislim da malo koji film na takav nacin priblizava sumornu atmosferu i beznadje srednjevjekovne Evrope zahvacene kugom. Masterpiece. Quote
Recommended Posts