Demonic_Alliance Posted March 16, 2002 Report Posted March 16, 2002 Da li ste chuli ovaj fenomenalan nemachki bend? Imam 1 album... Pesme su uglavnom na nemachkom, mada ima i 2 na norveskom (ili je svedski, j-ebemliga)... Obradili su i This Corrosion od sistersa Neki su Gothic Metal/ Gothic Rock ne mogu tachno da ih pozicioniram. KArakteristichno za njihovu miuziku je neki instrument (vergl?) koji se provlachi kroz sve pesme:) Anywayz -- PREPORUCUJEM ! Quote
Demonic_Alliance Posted March 16, 2002 Author Report Posted March 16, 2002 Da dodam, imaju malo weird merchandise na sajtu. www.inextremo.de Pehari, Adventure Bag, Leather Armbands... cool :-) Quote
Tormentor Posted March 16, 2002 Report Posted March 16, 2002 Oni su valjda neki folk/goth na nemacki nacin Imam jedan album od njih "Die Wackt Toten" i sasvim je OK. Za one koji ih nisu slusali za pocetak preporucujem pesmu "maria virgin". Quote
Baphomet Posted March 16, 2002 Report Posted March 16, 2002 pa sve sto sam od njih cuo je ta "maria virgin" koju imam na kompilaciji "twilight of the gods"... meni to vuce na neko furanje srednjovekovnog, germansko-nordijskog fazona... Quote
Lilith Posted March 16, 2002 Report Posted March 16, 2002 Odlicni su, odusevila sam se pri prvom slusanju:D Prvo sam cula Ai Vis Lo Lop....fantasticno Quote
sanguinia Posted March 17, 2002 Report Posted March 17, 2002 Cula sam dve njihove stvari: Vollmond i jos neku sa kompilacije Mystica Mysteria... nisu nista posebno. Svidja mi se sto pevaju na nemackom, ali makar sudeci po ovim pesmama, nije mi jasno sto li ih svrstavaju u neki srednjovekovni fazon... Quote
Demonic_Alliance Posted March 18, 2002 Author Report Posted March 18, 2002 Preslushajte bar 1 album pa onda kritikujte Inache onaj instrument su gajde a ne vergl... Chudno su zvuchale u jednoj pesmi pa sam se ja istripovao Quote
Kolosus Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 Prva 2 albuma imaju interesantnih momenata. Novi nisam cuo. Muzika je jako jednostavna, ali ima dobar smek. Gledao sam koncert na jednom od nemackih kanala i jako su mnogo falsirali. Preslusajte... Osvezavajuce! Quote
sanguinia Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Koliko god da ih slusam, i dalje mi zvuce prilicno bezveze - mnogo forsiraju taj metal prizvuk... od bendova slicnog zvuka, Tanzwut mi se mnogo vise svidjaju. Quote
[Nocturno] Posted December 26, 2002 Report Posted December 26, 2002 mogla bi mal oda se obnovi ova tema... u pitanju je odlichan bend... folk metal kako li se vec svrstavaju... imaju neki chudan instrument... kao zurke ili gajde... Quote
Gwydion Posted December 29, 2002 Report Posted December 29, 2002 Tanzwut? Oni imaju onaj ludi Mad Max izgled, ili tako vec nesto? Interesantan band Quote
... Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 Омиљени албум ми је Ферерт унд ангешпин, а песма Хер Манелинг Quote
Demonic_Alliance Posted May 25, 2003 Author Report Posted May 25, 2003 Bile su 2 teme. Osta ova. Quote
Ivan_Creed Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Nisam cuo za ovaj bend! :? Ali vi poznavaoci, dajte preporuke, uvek sam za nova 'saznanja'... Quote
sanguinia Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Mislim da je ovaj bend ipak pre svega *metal* i kao takvom mu nije mesto na ovom ne-metal forumu... Quote
Sinstrel Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Zanimljivo nisam pisao na ovoj temi :? Sve u svemu originalan bend nema sta. Imam samo "Verehrt und Angespien" i odlican je album a koliko provaljujem to im je i jedini dobar album. Ovaj novi je shit totalni :ne: Za This Corosion ih proklinjem jel sam ja oduvek hteo da obradim tu pesmu... ma ko ih **** uradicju ja to jednog dana i bolje nego sto su oni (ustvari cak mi se ni ne svidja kako su obradili, bolje zvuci original). Ako vam se svidja ovaj trip muzike pod OBAVEZNO pronadjite i poslusajte bend Schandmaul, takodje nemci... mnogo dobro, meni je cak bolje i od samog In Extrema a: Quote
Dawngreeter Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Obradili This Corrosion? OBRADILI THIS CORROSION?! HERETICS! Zar vise nista nije sveto? Mislim stvarno... :x Quote
postman Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 In Extremo su jedan simpaticni metal-folk band koji ima jednu vanvremensku pesmu " Ai Vis Lo Lop " i ostale prilicno originalne ali ne bogznakako kvalitetne stvari.Ne spadaju u prvu ligu meni omiljenih grupa ali mogu da ih poslusam s vremena na vreme ,svakako ! inace ,diskografija im je sledeca : 1.In Extremo 1997 2.Gold 1997 3.Hameln 1998 4.Die verrueckten sind in der stadt 1998 5.Weckt die toten ! 1998 6.Verehrt und angenspien 1999 + novi album koji nemam i nisam cuo ,sve ostalo je izaslo na ruskom mp3-ju uradjenom jos 2001 godine . Quote
Kveld Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Eh , malo mi se popravilo mishljenje o njima posle preslushavanja Weckt die Toten.......ipak , poshto znam kako zvuche oni tradicionali koje obradjuju ( a njih nije mali broj) pomalo sam razocharana u njihovu interpretaciju istih .( da samo chujete Mundus est jocundum od Ataraxie i uporedite je sa Totus floreo od ovih). Nachin na koji su nakelemili gitare na te srednjevekovne melodije mi se ne svidja previshe , bilo bi dovoljno da su s vremena na vreme drmnuli koji akord s distorzijom kao shto to recimo rade Theatre i bilo bi OK.Drugo , glas onog ortaka je neobichno ruzan ....Pored svega ovoga , drago mi je shto negde mogu chuti strare germanske melodije pa makar i u ovom obliku..... Quote
Turin Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Odlican bend. Azza je pomenuo Schmandaul koji je pravi medieval-folk metal bend i obavezno ga treba poslusati. Od slicnih bendova ovom postoji i nemacki Subway To Sally koji gotive i malo elektronike from time to time. Quote
Vampiria Gothica Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 suender ohne zuegel - zakon!!!!! Quote
fiction Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 Imam album Weckt Die Toten!(prevod:budite mrtve!) i jednu pjesmu sa neke kompilacije,zove se se Erdbeermund(bukvalno prevedeno jagodja usta ) Album je sasvim pristojan.Ima strasnih momenata.Uvodna Ai vis lo lop je fenomenalna kao i jos neke.Jedino me nervira sto se ponavljaju.Gitara je na svim pjesmama skoro identicna.Isti ritam i melodija.Folk ih vadi iz mora slicnih.Fino su uklopili metal i folk.Mozda su ostali albumi bolji.nabavicemo... Quote
Recommended Posts