Karlo SE Posted January 7, 2006 Author Report Posted January 7, 2006 Ja ne pljujem Slayerovu muziku (mada se ima i tu štošta zamjeriti) već ponašanje Kerry Kinga. Iako ga je Mustaine pozvao na mir, on i dalje sere o njemu i pljuje ga po javnosti. To što je Mustaine pronašao Isusa je njegova stvar i ne treba mi toliko zamjerati (iako se ja lično ne slažem sa njegovim stavom). King sere po Metallici i Megadethu zato što ta dva benda smatra konkurencijom i to je neki njegov debilni način da dokaže da je njegov bend bolji. Isto vazi i za Kinga, ako se sa 40 lozi na satanizam njegova je stvar, zato nemoj pisati gluposti, a sto se tice konkurencije, ta dva benda su bila Slejeru konkurencija do pocetka '90., ali to nema veze, ja ih sva tri obozavam samo kazem cinjenicno stanje. Tako da, ako nemas sta lepo reci ili pametno zameriti o Slejeru, brajko nije ovo tema za tebe, opusti se u svakom slucaju. Quote
dudi Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 To je isto kao kad klaun ima svoj nastup u cirkusu , A to ne mora da znači da je i klaun i posle nastupa Keri i ostali su sasvim obični ljudi i ne bi im stalo do toga da promene imidz što su i počeli pre 20 godina, Tekstovi , ponašanje i izgled na bini je njihov biznis .A ako ima 40 godina to mora da znači da bi trebao da promeni muziku na Country? Nemaju oni blage veze sa nikakvim sataniznom . Quote
Morphy Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 (edited) Edited January 12, 2006 by Morphy Quote
Lucio Holocausto Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 (edited) Jeste da se lozim na Thrash metal, mislim da je on i najbolji pravac, ali Slayer ne volim... Samo po koju pesmu... Nekako previse forsiraju taj njihov satanizam... Pesme vrte na isti fazon... A tek onaj deo sa Divine Intervention... Fuj!... Stvari koje postujem od njih su "Show no Mercy", "Haunting the Chapells", Hell Awaits" i naravno "Raining Blood"... i po koja pesma sa Season-a... Toliko od meni... Edited January 12, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote
wlado Burton RIP Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 slayer...pfff... a da osim one ammm stvari kad pocne neka crvenkasta kisica da sipi....a ja mislio apokalipsa....joooj majko... EHEHEHEHEHEHEHEH, nego znam da nEje tema, ali znate novi album manowara izlazi....zvace se kingdom of kingdom of my king's king. Quote
Novaliis Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 EHEHEHEHEHEHEHEH, nego znam da nEje tema, ali znate novi album manowara izlazi....zvace se kingdom of kingdom of my king's king. Bolje i tako nego st. Anger.. Quote
MEGGY Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Jeste da se lozim na Thrash metal, mislim da je on i najbolji pravac, ali Slayer ne volim... Samo po koju pesmu... Nekako previse forsiraju taj njihov satanizam... kao sto je kaz'o kirk hammett na dvdju slayera uporedjujuci fanove , kao fanovi slejera su agresivniji, buchniji, pijaniji ...and more slaytanic!!! so...idi slusaj metaliku Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Na kojem dvd-u se pojavljivao Kirk Hamet? Quote
metalbeer deluxe Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 live intrusion ako se dobro secam... ?? Quote
lemmy sixx Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Kirk Hamet na Live Intrusion?Ma kakvi.Gledao sam taj video milion puta,i verujem da bih ga primetio. Quote
metalbeer deluxe Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 ma pusti spava mi se ... sludeo sam se, hammet se pojavi u SOD killyourself the movie... a za slayer sad nemam pojma... aj Quote
MEGGY Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Na kojem dvd-u se pojavljivao Kirk Hamet? war at the warfield ... sekcija ''fans rules'' Quote
RokateLi Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 kao sto je kaz'o kirk hammett na dvdju slayera uporedjujuci fanove , kao fanovi slejera su agresivniji, buchniji, pijaniji ...and more slaytanic!!! so...idi slusaj metaliku a i ko sto je reko onaj narkic: if you don't listen to slayer, you need to just fuckin' die Quote
lemmy sixx Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 war at the warfield ... sekcija ''fans rules'' E jebiga,ja imam samo koncert.Sta ima jos na DVD-u? Quote
Slaytanic_sisteR Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 war at the warfield i still reigning Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Ja pitam sta ima jos na "War At The Warfield" dvd-u,posto imam samo koncert."Still Reigning" imam ceo. Quote
Novaliis Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 uskoro ce album... Samo da ne izbace solaze i sve ce biti u redu! Quote
MEGGY Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Ja pitam sta ima jos na "War At The Warfield" dvd-u,posto imam samo koncert."Still Reigning" imam ceo. znaci standardno, ima song selection, sekcija fans rule , u kojoj se pored kirka pojavljuje scott ian iz anthraxa, dvd sadrzi jos i bloodline video i foto galeriju , znaci savrseno je!!! jebeno sam uzivala gledajuci fans rule!!! ja bih se komotno uklopila u takvu rulju , kako su divlji i agresivni aaaaaaaaa slayer ima najbolje fanove Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Na tom DVD-u se nalazi gomila imbecila.Neznam koji su kurac stavljali uopste te budale.Onaj prvi sto je pricao je jedini normalan.Ostalo su sve slucajevi za posmatranje. Quote
MEGGY Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 da, ima idiota koji idu u krajnost Quote
RokateLi Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Samo da ne izbace solaze i sve ce biti u redu! eto vidis, da na st. angeru nisu izbacili solaze to bi bio najboljii album u istojiji metallice Quote
Recommended Posts