Гласник смрти Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) Линк за 3 песме са новог албума (Cult, Eyes of the insane и Jihad): http://rapidshare.de/files/22560996/Slayer...06-SWL.zip.html Ево вам и текст за Cult: Opression is the holy law In God I distrust Italic monuments will fall Like ashes to dust It's war and creed the master plan The battle's where it all began It's propaganda shouts despair And sends this virus everywhere Refrain: Religion is hate Religion is fear Religion is war Religion is rape Religion is obscene Religion is a whore The pestilence of Jesus Christ There never was a sacrifice No man who hung the crucifix Beware the call for purity Infections their facility I've made my choice 666! Corruption breeds the pedophile don't pray for the priest. Convicted by the lowly child god preys on the weak You think your soul gets to be saved I think you're fucking miles away Scream out loud here's where you begin Forgive me father for I have sinned! Refrain: Religion is hate Religion is fear Religion is war Religion is rape Religion is obscene Religion is a whore The target's fucking Jesus Christ The one I'd love to sacrifice I'd nail him to the crucifix Beware the call for purity Infections their facility I've made my choice 666! Jesus is pain Jesus is gore Jesus is the blood that's filled the war He's everything He's all things dead He's pulling down the trigger pointed at your head! The fear your shoulded to the front Revelation, Revolution, I see through your cracked illusion! The war on terror just drags along My holy god it's growing strong It's propaganda shouts despair And sends this virus everywhere Refrain: Religion is hate Religion is fear Religion is war Religion is rape Religion is obscene Religion is a whore There is no fucking Jesus Christ There never was a sacrifice No man upon the crucifix Beware the call for purity Infections their facility I've made my choice 666! Edited June 11, 2006 by Гласник смрти Quote
MEGGY Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 jbt sta se glupiraju ovako detinjastim stihovima Quote
Slaytanic_sisteR Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 jbt sta se glupiraju ovako detinjastim stihovima upravo to.. jbt koji im je Quote
RNA Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 jbt sta se glupiraju ovako detinjastim stihovima Е, да је само то у питању. Надам се да грешим, али чини ми се да је ово дефинитиван прелазак Slayerа у ну метал. Она прва песма што су ставили тако почиње, наставак је додуше доста бољи. али кад за остале две Карло, који је највећи Slayer фан кога ја познајем, каже да неће ваљати ако остатак албума буде такав, онда знајте колико је сати (а колико видим, двадесет до 2 је). Quote
Hungry Wolf Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 fuck, kako ja to ne mogu da skinem,skinuo sam Cult pre nedelju dana ali sa nekog petog sajta...ovo ne mogu... Quote
Blasphemer Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 od ovog trenutka definitivno necu vise da slusam slayer u zivotu! Quote
Blasphemer Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 fuck, kako ja to ne mogu da skinem,skinuo sam Cult pre nedelju dana ali sa nekog petog sajta...ovo ne mogu... nemoj ni da se trudis . . . Quote
Гласник смрти Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Шта знам, мени нису тако лоше ове нове песме. Подсећа ме на нешто између Seasons-а и GHUA-а. Quote
StarbreakeR Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Е, да је само то у питању. Надам се да грешим, али чини ми се да је ово дефинитиван прелазак Slayerа у ну метал. Она прва песма што су ставили тако почиње, наставак је додуше доста бољи. али кад за остале две Карло, који је највећи Slayer фан кога ја познајем, каже да неће ваљати ако остатак албума буде такав, онда знајте колико је сати (а колико видим, двадесет до 2 је). Da...i ja sam to primetio... ...Sto se tice teksta neverovatno je glup i to je svako mogao da napise, samo treba da ume da pise... ...Kao sto rekoh ovo ce da bude jos jedna MTV glupost... Quote
Valkyrie Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Smrdi na nu i tekst je glup do bola (ali mog). Jbg. Religion is hate Religion is fear Religion is war Religion is rape Religion is obscene Religion is a whore Kada pogledate zasebno, ovo baš nema ni 1% smisla Vera je mržnja Vera je strah Vera je rat Vera je silovanje Vera je bestidna Vera je kurva mislim, nema veze ni dodira sa realnošću. Čak ni kao prozivka crkve, jer se oslanja na nešto što sa njom nema veze. Quote
Џрк Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 sto ima glupih ljudi, pa to nije normalno pa jbt naravno da ce na sajtu da stave neki shit sa bitrateom od 32 ako oces da cujes NEshit verziju kupi EP pa ga preslusaj Eee majstore da si ti meni mrtav i bolestan, znam ja sve to ali videces kad izadje oficijelno..nece puno bolje da zvuci, pazi sta ti kazem Quote
_Grotesque_ Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Pa, zar nije ovaj album trebalo da izadje 6.6.2006.?! Quote
Гласник смрти Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Померен је за 8. август. 6. јуна је изашао EP Eternal pyre. Quote
Karlo SE Posted June 12, 2006 Author Report Posted June 12, 2006 @Valkyrie: Religion nije vera vec religija, prilicna je razlika. U svakom slucaju, Cult je dobra pesma, Jihad vise-manje, moze da prodje, a Eyes of the insane tek nije nista posebno, najprosecnije pesma (ako je uopste i prosecna, ali ja nisam merodavan jer ne mogu da kazem da je Slayer los). Nadajmo se da je ostatk albuma bolji. Quote
StarbreakeR Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 (edited) Smrdi na nu i tekst je glup do bola (ali mog). Jbg. Kada pogledate zasebno, ovo baš nema ni 1% smisla Vera je mržnja Vera je strah Vera je rat Vera je silovanje Vera je bestidna Vera je kurva mislim, nema veze ni dodira sa realnošću. Čak ni kao prozivka crkve, jer se oslanja na nešto što sa njom nema veze. Ne brini...svi smo prosli kroz to da nas neki omiljeni bend razocara... ...uvek imas starije albume...i Kreator Edited June 12, 2006 by StarbreakeR Quote
Grobodan Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ne brini...svi smo prosli kroz to da nas neki omiljeni bend razocara... ...uvek imas starije albume... Mene moja 2 omiljena benda nisu nikad razocarala. A sta covek da ocekuje od Slejera kad keri izjavljuje da je Chimaira novi Slayer i da su Lamb of God brzi od Slayer... Quote
Valkyrie Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ma nema veze Nemačka škola nije izneverila a ne želim ni o novom Slayeru da sudim samo po rečima. Ne gledaj pisara, gledaj šta piše. Tako da čekam album. I tada dajem konačan sud. U međuvremenu pratim nagađanja na ovoj temi, i na par boljih fan siteova i foruma i tako dalje Quote
Demonic_Alliance Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Oh well, i ako zaseru novi, imaju oni sta da sviraju na koncertima Quote
MEGGY Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 nemaju vise sta da pishu jbt...kontam da ce ovo proci kod glupih amera .... Quote
Novaliis Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Koliko sam skontao, oni u pesmi "jihad" podrzavaju al-kaidu..ili ne? posto je nedavno King izjavio da ce komentarisati taj problem ali iz ugla islamista. Quote
Valkyrie Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Nego imam jedan predlog... Kada bude koncert u Beogradu (a biće valjda?) da se nakon nastupa skupi nekoliko riba i da se uvalimo u backstage kao amaterske groupie, i da zasednemo sa Kerryjem da malko popričamo... Nista posebno, kao ljudi da ga pitamo što pravi sranje albume i priča sranja... i da ga nakon toga ispreslišamo malo... mislim sekirama Quote
zegi Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 nemaju vise sta da pishu jbt...kontam da ce ovo proci kod glupih amera .... E moja Slejo razocara se ti u Slayer Quote
RNA Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Не знам људи, баш сам скоро размишљао: када би ме неко питао до када је Slayer правио добре албуме, одговор би био 'док је Кери Кинг имао косе на глави'. Како је без исте остао, кренуло је низбрдо, иако су "Divine Intervention" и "Live Intrusion" и даље одлични, сваки на свој начин. Quote
Recommended Posts