Guest Jolly Roger Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Na prvo slusanje,hmmmmmmmmm....SLAYER iznad svega.........ali ovaj novi......jos 20-ak slusanja. Quote
Lucio Holocausto Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Što pljuju svi po tom Renewal-u, nije mi jasno? Ma album nije uopšte loš, sam za sebe. E sad što je Kreator pre toga snimao 10 puta bolje stvari Zato sto je album ocaj. Mile zvuci kao promuklo prase, a bubnjevi kao da su uzeli dve kante zajedno sa klosarima i lupali po njima. Ponekad me podseca na zvuk kada komsinica ispod mene lupa sa loncima. Goddamn that bitch! Quote
Valkyrie Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Ne slažem se. Ukusi su različiti... Quote
Feniks . Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Za koji dan cu i ja poslusati novi Slayer pa cete cuti i moje cenjeno misljenje Quote
MegaDex Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Bice nam drago Salim se...ma mislim da ce ti biti OK Quote
Josif Visarionovič Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 svaki njihov album je dobar,bend bez rupa u proslosti,mislim da je i jedini. Quote
Vic Rattlehead Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Što pljuju svi po tom Renewal-u, nije mi jasno? Ma album nije uopšte loš, sam za sebe. E sad što je Kreator pre toga snimao 10 puta bolje stvari Ne želim da skidam sa neta. Kupiću original čim izađe. Koliko god slušala muziku sa MP3 u poslednje vreme, sačekaću na CD da mi ovo ne vređa uši... ne mogu da dočekam Zar ti nisi našla boga? Quote
Valkyrie Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Zar ti nisi našla boga? Misliš na potpis? Nema on veze sa tim. Quote
PantelijA Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 extre,extra album.... Cekaj, jel si ti onaj Dacha iz Daggerspawn-a, onaj mish-kurjak ? Quote
Valkyrie Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Valjda ja znam bolje od tebe zašto to držim u svom potpisu, hm? Quote
Feniks . Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Snimaju spot za Eyes of the Insane Sta, ta ne valja pesma? Jos nisam slusao pa pitam... Quote
lemmy sixx Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Pa dobro,mogli su bas neku drugu odabrati... Quote
Feniks . Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Ma bitno da je album dobar, sta me briga koja pesma ide za spot, ta je sigurno najkomercijalnija ili najblaza... Quote
lemmy sixx Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Kako god da okrenes,komercijalno i blago su dve reci koje nikako ne mozes staviti uz Slayer. Quote
StarbreakeR Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ok,tvoje misljenje.Ali ajde iznesi neke argumente koji potvrdjuju te tvoje tvrdnje? Ma nemam internet...crna sudbina...samo jos koji dan da ga ukljuce pa cu lepo da ti dam jedan esej...mada me mrzi...nema svrhu...iako rekoh da necu vise da postujem ovde... Snimaju spot za Eyes of the Insane Dal i oni u Bgd Quote
PantelijA Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Izvini, a po chemu je to Slayer komercijalan? Quote
Grobodan Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Hriscanin peva antihriscanske textove jer se to ocekuje od njih. Quote
Recommended Posts