StarbreakeR Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 @TowerdeatH - Koj kurac vise...preterao si...ako ti smetaju mutavi metalci onda se gubi sa foruma i idi druzi se sa reperima koji razumeju Vutang, Load i Reload...ja sam srao do granica razumljivosti...ti seres previse i vredjas sve redom...ako ti ne odgovara, ponavljam, niko te ne tera... @ Valk - Pa neka sranja...Machine Head,Ramshtajn,Chymara i takve stvari...ali fora je sto ih mnogo dobro najavljuju... Quote
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 I ja imam poster Slayera na zidu... Da popuni mesto... Kao i Slipknot. Quote
RNA Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Idu mi na kurac ovi mutavi metalci koji misle da je metal najbolji na svetu i da je sve drugo sranje! Ne bih da potpirujem vatru, posto cu ionako morati da brisem vecinu postova sa poslednjih nekoliko strana. Ali, zar nije metal najbolji? Mislim, ako neko misli drugacije, sta ce na ovom forumu? Quote
Feniks . Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ali, zar nije metal najbolji? Mislim, ako neko misli drugacije, sta ce na ovom forumu? Da nadje nekog opasnog decka Quote
WoI Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 jo mali al si ti zgodan aj se nadjemo jednom zajedno onako malo privatno da "prodiskutujemo" o albumima Quote
Guest 10 dinara Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Jebote pa ja nisam ni znao da je izasao novi Slayer.Lici li to n a nesto i jel ima neko da mi nareze to cudo? Quote
Valkyrie Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Da nadje nekog opasnog decka Pa dobro mu ide... eto koliko dečaka mu se nudi Ljudi, malo "rispekta", ipak je ovo zatrpavanje Slayer teme ja prestajem sa spamom ovde definitivno Quote
Amphitritê Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 (edited) Ja ga slusao sinoc 3 puta a sad ga slusam, album ubija! Unistava... a "medice" sas siskice koje ne kapiraju kraljeve Slayer ne treba ni da komentarisu njihovu svirku Edited October 9, 2006 by Vilhelmina Quote
Amphitritê Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 @TowerdeatH - Koj kurac vise...preterao si...ako ti smetaju mutavi metalci onda se gubi sa foruma i idi druzi se sa reperima koji razumeju Vutang, Load i Reload...ja sam srao do granica razumljivosti...ti seres previse i vredjas sve redom...ako ti ne odgovara, ponavljam, niko te ne tera... @ Valk - Pa neka sranja...Machine Head,Ramshtajn,Chymara i takve stvari...ali fora je sto ih mnogo dobro najavljuju... Quote
Guest m_e_g_g_y Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 album uopste nije na 'prvu loptu' ...ko to ne razume nek ide kuci i slusa linkin park i tako te... Quote
Geozee Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ljudi koji ne slusaju metal, ili slayer, slobodno nek odstupe od teme. Idite na ostala ne metal muzika pa tamo serite i otvarajte teme. Quote
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Unistava... a "medice" sas siskice koje ne kapiraju kraljeve Slayer ne treba ni da komentarisu njihovu svirku Tako je! Pozdrav za devojku koja je ostala verna pravom zvuku! Quote
MegaDex Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 JA ne znam koj kurac se ljudi vise cirkularno pljuju po forumu za jedno te isto. Prvi: Ti si sugavi metalac ja sam cool jer volim St Anger Drugi: Ti si sugavi fenser...yeah Dragonforce..zmajevi,macevi Treci: Svi ste vi picke najbolja muzika je black goth grind turbo folk acoustic black metal ... black zakoon,pagan stil rula Cetvrti: Jao sto ste odvratni Rhapsody je cool..smaqragdi sreca zamkovi Peti: Svi ste hejteri i licemeri Him je najtvrdji i najelegantniji u metalu...svrsh svrsh na Vili Valoa BOZE JEBENI GOSPODE!!! POJEDINCI NIKAKO DA SKAPIRAJU.Forum treba da ima diskusije ali ne bezdokazno pljuvanje po osnovu 'sad sam napaljen na taj i taj bend i ostali nek ga duvaju a kad promenim bend pljuvacu prethodne...'!Jebe mi se vise od takvih Quote
StarbreakeR Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 (edited) NE DIRAJTE MI Dragonforce, Rhapsody i Power da ne dodjem tamo SVE da vas pokopam!!! I sad ponovo se vracam na protivnicku stranu...u redu ljudi dosta je...ako mi se ne svidja Slayer to ne znaci da ne razumem, nema tu sta da se razume bre shvatite, to je jebeni bend kao svaki drugi samo sa malo vise uspeha...sta sad ako ne volim jebeni Christ Ilusion nisam metalac...ou jea...idem ja da slusam Linkin Park zato sto ne volim slejdzer...ja ne osporavam da je dobar i uticajan bend ali ga vi stvarno preteraste... Edited October 9, 2006 by StarbreakeR Quote
Geozee Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ma brate zezam se. Meni je omiljeni bend Children Of Bodom, sto znaci da makar malo razumem power metal. Jel da? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 ZNaci ukucamu google Jihad Lyrics i izadje mi ova strana Quote
Amphitritê Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 JA ne znam koj kurac se ljudi vise cirkularno pljuju po forumu za jedno te isto. Prvi: Ti si sugavi metalac ja sam cool jer volim St Anger Drugi: Ti si sugavi fenser...yeah Dragonforce..zmajevi,macevi Treci: Svi ste vi picke najbolja muzika je black goth grind turbo folk acoustic black metal ... black zakoon,pagan stil rula Cetvrti: Jao sto ste odvratni Rhapsody je cool..smaqragdi sreca zamkovi Peti: Svi ste hejteri i licemeri Him je najtvrdji i najelegantniji u metalu...svrsh svrsh na Vili Valoa BOZE JEBENI GOSPODE!!! POJEDINCI NIKAKO DA SKAPIRAJU.Forum treba da ima diskusije ali ne bezdokazno pljuvanje po osnovu 'sad sam napaljen na taj i taj bend i ostali nek ga duvaju a kad promenim bend pljuvacu prethodne...'!Jebe mi se vise od takvih Uvek neko pocne prvi i logicno je da izazove reakciju ostalih, zar ne? Tacnije, dodje da podjebava... Neka lepo ide na drugu sekciju, bar je to lako Quote
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Uvek neko pocne prvi i logicno je da izazove reakciju ostalih, zar ne? Tacnije, dodje da podjebava... Neka lepo ide na drugu sekciju, bar je to lako Sta ces, tako ja odem na temu VB i zajebavam sve one koji se odusevljavaju tim smecem Ne obracate paznju na njega i gotovo... Quote
Amphitritê Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Uostalom, i ne interesuje me sta misle golobradi decaci Quote
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Tako je drugarice, iskustvo je bitno! Quote
Amphitritê Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Nemam nista protiv doticnog, samo me nervira kada neko pljuje po bendu koji godinama ima kredibilitet... Svi koji pljuju, voleli bi da su na njihovom mestu bar jedan dan... Umeju li da sviraju neki instrument, i kako? Hajde da cujemo njihove pesme, ako su tako jaki da prozivaju! Prvo nesto napravi, pa kritikuj. Quote
Recommended Posts