Shoma Flynn Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Pokloncic koji sledi je prilicno jednostavan, dobices poljubac u obraz od prodavca, i izvinjenje. XD У', бре! Зезам се-какав поклон-па таман да ми се сагну тамо-не могу да ми надокнаде то што нећу видети Слејер... Quote
Tower... Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Pazi, TestAmenT je svirao u Expo-u samo zato što se festival zove Legacy. Ne bi bilo loše da mi napravimo šatro fest koji će se zvati Interfector ( latinski - ubica ). Valjda ćemo tako nekao privući СЛЕЈЕР. Kapiram da je Frubi nazvao Legacy promotions prema Testamentu... Quote
Amphitritê Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 pa stvarno!!!!!!!!!!!! medalja vala................. znas kad ce sledeci put doci u Srbiju?? NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................... tako da mozete Slayer da gledate samo u inostranstvu............................... Cini mi se da ce biti bash tako Quote
Karlo SE Posted June 3, 2008 Author Report Posted June 3, 2008 Dzabe to,kada ljudi ne bi kupili kartu.Slayer je hteo doci,ali niko nije hteo njih da gleda.Sad but true. Pa ti sad gledaj s kim imas posla... Quote
RAMBO! Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 za poklon cemo da dobijemo slayer privezak...imaginarni Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Ima neko linkove za koncert sa Download-a 2007? Quote
Shoma Flynn Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Ima neko linkove za koncert sa Download-a 2007? Јебига, ја имам тај Даунлоад, ал' ми је крш нет, па не могу да аплоадујем... Quote
CROSSIĆ Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Pazi, TestAmenT je svirao u Expo-u samo zato što se festival zove Legacy. Ne bi bilo loše da mi napravimo šatro fest koji će se zvati Interfector ( latinski - ubica ). Valjda ćemo tako nekao privući СЛЕЈЕР. Ili prosto Slay Fest Pokloncic koji sledi je prilicno jednostavan, dobices poljubac u obraz od prodavca, i izvinjenje. XD Mislis od nekog gay proadavca ako si sexy mzoda dobijes i pusenje kao bonus... Quote
lemmy sixx Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Јебига, ја имам тај Даунлоад, ал' ми је крш нет, па не могу да аплоадујем... Pa nisam mislio da neke uploaduje,vec ako imate linkove za rs ili slicno.Bas mi treba taj koncert. Quote
dudi Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Imas ovde Slayer sa download festa http://thepiratebay.org/tor/3714650/Downlo...ira__Killswitch Quote
lemmy sixx Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Nesto mi to malo mb,ali provericu. Thanx. Quote
lemmy sixx Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Pa da,ali tu ima nastup nekoliko bendova,a Slayer je 340 MB.Zato kazem da mi to nesto malo. No nebitno,poceo sam skidati i rip bas nije najsrecniji,ali je pro shot a ne bootleg. Quote
dudi Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Nesto mi to malo mb,ali provericu. Thanx. To je 1.34 GIGA Pa da,ali tu ima nastup nekoliko bendova,a Slayer je 340 MB.Zato kazem da mi to nesto malo. No nebitno,poceo sam skidati i rip bas nije najsrecniji,ali je pro shot a ne bootleg. A mislio si samo na slayer Ok Quote
CROSSIĆ Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Pa jel iam setlista,mozda su svirtali malo pesama zato sot je festival,valjda nije los snimak Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Poceo sam skidati na poslu pa ga nisam uspeo celoga skinuti,u ponedeljak cu nastaviti.Ali sam pogledao kakav je kvalitet i rip je slabasan. Quote
CROSSIĆ Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Jel ima neko link za Slayer sa Exita ,a moze i razmena diskova Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Imam ja,ali je veoma los snimak,ne znam da li postoji drugi? Koliko ima verzija sa EXIT FESTA??? Quote
CROSSIĆ Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ja sam cuo da ima neka na DVDu,a jel ima profisionalni snimak psot se main stage obavezno snima na Exitu Quote
lemmy sixx Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ja imam dvd bootleg.Kvalitet snimka je ok,i zvuk i slika,ali jebiga bootleg.Za pro shot nisam cuo da ima. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Hmm lemmy druze,mozes li neki deo da konvertujes u divx i okacis da skinemo,da vidim kakav je snimak,bas me zanima da li je isti kao ovaj sto ja imam :/! Quote
lemmy sixx Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Ok,okacicu...barem jedan delic.Stavicu u mpeg2 da ne gubi kvalitet. Quote
Morphy Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ja isto imam neki bootleg, ali na divx-u, na dva cd-a, snimano je sa desne strane iz mase. Mislim da postoji bolja verzija od ove sto ja imam. Quote
lemmy sixx Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 E i ovaj moj je snimljen sa desne strane iz mase,samo sto je na dvd-u. Zaboravih okaciti delic,ajd' stavicu sutra ako se setim. Quote
Recommended Posts