Josif Visarionovič Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 koji je tebi drugi? ja ne bih znao,mogu da kazem da je metalika veliki bend,mozda i najveci jer danas retko ko ne zna za njih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Pa kad bih cuo TORMENTOR jebani uzivo mislim da bih mogao slobodno samoubistvo da izvrsim,jer bi bilo mission complete AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANTICHRIST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 (edited) Da pogađam ... taj drugi bend je Metallica? EDIT: Uskoči Staljin, istomišljenik. Edited March 3, 2009 by Вуду Соло Неле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Da pogađam ... taj drugi bend je Metallica? EDIT: Uskoči Staljin, istomišljenik. Naravno da nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Jebote.....dodje mi da placem kad cujem crionics ili tako nesto......jebote samo sviraju die by the sword i show no mercy.GDE JE TU CRIONIS (CRY) ili jebani black magic...ma u sustini bukvalno sve pesme su dobre sa show no mercy.A na evil has no boundaries Gene Holan odradio onaj vokal EVIL kako cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 koji je tebi drugi? ja ne bih znao,mogu da kazem da je metalika veliki bend,mozda i najveci jer danas retko ko ne zna za njih... Ja imam dva omiljena benda,i oni su za mene najveci.Nije metlica,i po ovom pitanju kod mene ne postoji objektivnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Jel je neko cuo Payback sa nekog novijeg albuma.Mene jebano podseca na vice of killing.Hahaha ladno je slayer riff off sodom Vice of killing je sa code red iz 1999a ova je sa god hates us all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 (edited) Sad mislim da sam pogodio. Edited March 3, 2009 by Вуду Соло Неле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Pa kad bih cuo TORMENTOR jebani uzivo mislim da bih mogao slobodno samoubistvo da izvrsim,jer bi bilo mission complete Tormentor neces cuti uzivo...ja mislim da bi Araya umro od srcanog udara kada bi morao izvuci onaj scream na kraju. Sad mislim da sam pogodio. Naravno. Jel je neko cuo Payback sa nekog novijeg albuma.Mene jebano podseca na vice of killing.Hahaha ladno je slayer riff off sodom Vice of killing je sa code red iz 1999a ova je sa god hates us all Sodom je previse nebitan bend da bi Slayer krao od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bernard Panasonik Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Evil Has No... su poslednji put svirali na Diabolo In Musica turneji, ako se ne varam. U sustini vec 20 godina, doduse ne obavezno, tu i tamo odsviraju jos po neku stvar sa prvog albuma, ne samo hitove, a nekada ne sviraju ni njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Svirali su je i pre koju godinu,imam neki koncert gde su je svirali.Ali uglavnom sa prvog sviraju "Die By The Sword",ostalo redje.Cak i "Black Magic" ne sviraju vise toliko cesto."Show No Mercy","Fight Till Death" i "The Antichrist" odsviraju tu i tamo. A "Metal Storm/Face The Slayer" im je intro na nekoliko poslednjih turnejama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Kao sto rekoh die by the sword i show no mercy sviraju na svakom novijem koncertu.A Antichrist mislim da su zadnji put svirali 2005.A Black magic metal storm/face the slayer i fight till death nikad nisam cuo na novijim koncertima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trötter Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 možda bi mi show no mercy i bio njihov najbolji album da araya ne peva onako piskavo... ovako reign in blood Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 možda bi mi show no mercy i bio njihov najbolji album da araya ne peva onako piskavo... ovako reign in blood Pa to piskavo ne moze da se ponovi.Lik ne moze da vristi onako kao na tormentoru.Zato je i ne sviraju Poslusajte ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Ahahah....ali vrisak na pocetku pesme otkida :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 NAAAAAAAPOKOOON sam nasao klip . Imao sam ovaj koncert na VHS-u nekad,pozajmih ga drugu...od tada ga nikad nijesam vidio.Nijesam mogao da se sjetim na kojoj pjesmi Araya šutne tipa sa scene,nastavi da svira i pokazuje (valjda Bostaph-u) kako je ga je našpicao. South of Heaven je u pitanju... Obratite paznju na 1:15 - 1:20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 seljacina!!!!!!!max je na koncertu "under siege" udario lika iz obezbedjenja zato sto su bacili lika koji se popeo na binu...koja je njemu fora da suta nekog nesretnika i da se jos hvali da je to uradio...samo sto lik nije vrat polomio...RATM su najposteniji po tom pitanju...nikada nisu dozvolili obzbedjenju da mlati fanove,a kamoli da su oni nekog tukli...ne vidi se tacno sta je lik hteo da uradi araji...ne verujem da je lik hteo da ga ubije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra_ Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ima srece da ga Kerry nije odvalio...ne bi se pokupio vise...mavasi u vugla...i osmeh . A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 E bas je konj...A ima jedan video gde se dere na obezbedjenje sto su tukli publiku,a ovde on ubi coveka jbt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Vise bih ocekivao tako nesto od Kerry-ja.Ipak je gromada od coveka.To je bilo na Live intrusion vhs-u.Bas bezveze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 (edited) Vise bih ocekivao tako nesto od Kerry-ja.Ipak je gromada od coveka.To je bilo na Live intrusion vhs-u.Bas bezveze.... Bio on gromada ili ne (a i nije neka) nema veze sa njegovim temperamentom,trenutnim raspolozenjem,izlivima bespotrebnog nasilja i ko zna cim sve ne..Da je ovo bilo nedje poslije Dimme-ove smrti mozda bih i razumio. Ovako...pokusavam da se stavim u kozhu ovoga nesrecnika,koji je (vjerovatno) jedva cekao koncert,mozda i mjesecima se radujuci sto ce ih vidjeti,uredno platio kartu,popio koju,pozelio da skoci sa bine i dobio nogu u glavu/dupe od (vjerovatno) njegovog idola...and I hate it. Edited March 3, 2009 by Just Like a Timepiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Bio on gromada ili ne (a i nije neka) nema veze sa njegovim temperamentom,trenutnim raspolozenjem,izlivima bespotrebnog nasilja i ko zna cim sve ne..Da je ovo bilo nedje poslije Dimme-ove smrti mozda bih i razumio. Ovako...pokusavam da se stavim u kozhu ovoga nesrecnika,koji je (vjerovatno) jedva cekao koncert,mozda i mjesecima se radujuci sto ce ih vidjeti,uredno platio kartu,popio koju,pozelio da skoci sa bine i dobio nogu u glavu/dupe od (vjerovatno) njegovog idola...and I hate it. Da li sam ja rekao da mi je drago sto je sutnuo lika???A i napisao sam .Bas bezveze... odnosilo se na Toma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Da li sam ja napisao da je tebi drago sto je shutnuo lika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Da li sam ja napisao da je tebi drago sto je shutnuo lika? Nebitno tako je zvucalo A koncert je veoma dobar, ima tu nekoliko stvari sa divine interventiona.A Paul Bostaph se trudio da odradi posao kao sto je Dave Lombardo uradio studijski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Nebitno tako je zvucalo A koncert je veoma dobar, ima tu nekoliko stvari sa divine interventiona.A Paul Bostaph se trudio da odradi posao kao sto je Dave Lombardo uradio studijski. Od sad cu pazit sto pisem i kako pisem da ti ne bi zvucalo,vazi? Killing Fields,Divine,213,Dittohead,moguce i Sex,Murder,Art da su svirali sa tog albuma..ne sjecam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts