Grobodan Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Imas google,tastaturu i izvoli. Pičketina ali klasična ona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 au,picketina par ekselans. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) bice uskoro linkova svuda po netu. Edited November 3, 2010 by Theory of Chaos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Pa postavi ih kada budu,ne budi zdapi.Na megauploadforumu jos uvek nema. Poruka za nutela pankere:uvek picketina klasicna,nikad zimzeleni gnom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Msn5xxsHwxc Pojma nisam imao za ovaj snimak. Jes' da se zajeb'o za godinu, ali jebem ti sunce, kako je čovek odradio. Vratih se tamo u trenutku. Edited November 3, 2010 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Najbolji koncert koji je Srbija videla.Pustosenje cetiri nadcoveka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 masa je bila 10x bolja od onih shmokljana u sofiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 To stoji itekako.Ali,u fan pitu je itekako bila ludnica.Kad je krenuo koncert ja sam bio neka 3-4 metra od bine,cim su poceli svirati masa me odvukla u sredinu.Ludilo jebote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ja sam pogreshio shto nisam uzeo kartu za fan pit.. bio sam kod ograde pita - znachi mrtvo more, svi oko mene ko da prvi put chuju slayer u zivotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Neko dodje da slusa, a ne da divlja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Naravno,ja sam prvi takav.Ali,nije samo stvar u divljanju,vec nekoj ushicenosti mase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Neko dodje da slusa, a ne da divlja... ne mislim na divljanje...vec stoje ko kipovi i izbezumljeno gledaju na binu kao da je moja baba doshla da gleda slayer.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trwe Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ni ja to ne kontam...uz tako dobru muziku da ne benguju bar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Pa dobro, realno, većina se čuvala za nešto određeno što je došla da vidi. U toj gomili bilo je puno ljudi koji su samo zbog Metallice došli i štedeli se za nju. Meni je fizički bila suvišna, realno, sve je otišlo na Slayer, bar meni...posle sam do Bg-a spavao kao mala beba. I ok mi je to da ljudi "divljaju" na Slayer, a na šta bi drugo najbolje divljao nego na njih tamo? A to što se šlogiranosti mase tiče, meni deluje da te veće svirke jako umrtvljuju masu. Ima tu šutki i sporadičnog divljanja, ali to se izgubi u tolikoj gomili da deluje kao da se niko ne baca. Atmosfera u NS jeste bila bolja, šta znam, možda jer je manja svirka pa "intimnija", a možda (ma šta možda, garant sigurno) zbog toga što je ova zemlja bila žedna takve svirke i njih naravno, pa je i sve bilo podređeno tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 zbog toga što je ova zemlja bila žedna takve svirke i njih naravno, pa je i sve bilo podređeno tome. Biće da je to ipak, pored mene recimo bili neki dvojica koji su plakali i ljubili se "kume ovo smo čekali 15 godina" Najbolja svirka u Srbiji ikad - King Diamond. Slayer je odmah tu negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Porediti tog malecnog coveculjka sa ova cetiri nadcoveka je u najmanju ruku bezobrazno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Ja ja, idi sad obradi neki Alfa tim ili šta već. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) @Lemi preterujes. inace, prejak taj konert na Exitu bio. ja sam bio drugi red mozda, do kraja koncerta sam bio mrtav. Mislim da sam dosao na tvrjavu josh oko 5 popodne da zauzmem mesto Edited November 3, 2010 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 doshao u oko 4 popodne da zauzmem mesto uz ogradu...kad je krenula prva stvar tog momenta sam odleteo u shutku, meni lichno je slayerov koncert bez divljanja fail... respekt ostalima koji se ne osecaju tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 doshao u oko 4 popodne da zauzmem mesto uz ogradu...kad je krenula prva stvar tog momenta sam odleteo u shutku, meni lichno je slayerov koncert bez divljanja fail... respekt ostalima koji se ne osecaju tako +1 Uz toliku energiju samo debil bi mogao da stoji normalno i da posmatra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest милка зоофилка Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ja ja, idi sad obradi neki Alfa tim ili šta već. http://www.youtube.com/watch?v=i6lArt7ShZI http://www.youtube.com/watch?v=TYtpVIMM_xE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Pistolero Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Moze li neko da mi objasni otkud Kerry u ovom spotu??? Kako je uopste doslo do toga da Kerry saradjuje sa ovim pozerima, uopste ne lici na njega. Vrlo cudno! http://www.youtube.com/watch?v=xr9NmG68vPQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trwe Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 naterao ga Rick Rubin....on vec radio neshto sa Beasty Boysima (ili kako se vec zovu)..i on mu reko,ako si mogao sa njima,mozesh i sa ovima...i on reko ok...odsviracu im jednu solazu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ja ja, idi sad obradi neki Alfa tim ili šta već. Uvek Alfa tim,nikada mazanje eurokremom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Porediti tog malecnog coveculjka sa ova cetiri nadcoveka je u najmanju ruku bezobrazno. Они свакако спадају у категорију надљуди, али рећи за КД-а да је човечуљак... Немој да ме разочараваш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts