lemmy sixx Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Izneo sam lično mišljenje , ne moraš mi svaki post koji objavim o slayeru komentarisati !! Strašno !! Strasno je tvoje linkovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 i šta sad, gledamo ih bez hanemana i lombarda? da su bar mustafu bostafu ubacili...uz holta to mu dođe kao thrash supergroup 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 kerry king & friends Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Hahahaha,stvarno tako ispadne. Nadam se da ce se ljudi dogovoriti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Oticice oni na turneju i bez Lombarda i bez Jeffa ako treba - ako je mogao Anthrax da odsvira nekoliko koncerta i bez Scotta i bez Charlia, i ovi ce. Naravno, ne podrzavam, al' jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LetTheMetalFlow Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Strasno je tvoje linkovanje. Ajde više zaobiđi moje postove !!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ima covek pravo da komentarise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3-eH5AYV83I ovaj čovek. njega su bre trebali da zovu kao zamenu. mašina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ne idem ako nema Lombarda. Za Jeffa sam istrpeo jer tvrde da je povredjen, pa nije ista situacija kao sa Bill Wardom/Sabbathom. Ali ovo je vec bezobrazluk. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LetTheMetalFlow Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ima covek pravo da komentarise. Niko mu ne brani , ali nek se ne hvata mojih !! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ljudi milioni su u pitanju,nije to na nivou BIGZ-a i kuglasa. i tezge za 200e.Ako otkazes svirku ili turneju placas milionske penale.A s obzirom da je Slejer,kao i ostali danas, kompanija za pravljenje kinte,odradice kako znaju i umeju 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Niko mu ne brani , ali nek se ne hvata mojih !! Nemoj lupetati gluposti pa ih se necu ni hvatati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Uhvatiš mi se za penis kruti. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Slejer je isuvise dobar bend da pristaje na 10% zarade od turneje ,sa razlogom se Dejv pobunio ,a sto se Keriju ne svidja to ,stvarno ne znam. Ispasce da po prodatoj karti dobiju 170 din (a po clanu benda ni 50) a ostatak ce da ide nekom monopolistickom glavonji. Ko da su neki lokalni cover bend ,jebo te. Pravda za Slejer!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 15.000 *1.7e = 25500 eura po svirci. ja ne znam nijedan lokalni cover band koji toliko zaradjuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 a sto se Keriju ne svidja to ,stvarno ne znam. Šta ako je Keri umešan sa menadžmentom i dobija veći procenat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 ' timestamp='1361471442' post='2621542']15.000 *1.7e = 25500 eura po svirci. ja ne znam nijedan lokalni cover band koji toliko zaradjuje. Naravno ,ali kad se pogleda zarada po posetiocu ,tu su negde. 3 000 posetilaca je ,ja cenim ,prosek po koncertu ,puta 40 dinara po coveku = 120.000 din puta 5-6 koncerata mesecno u proseku....prosecna americka plata. Mada nije uvek cena karte 1700 ,prosecno je veca 3-4 puta. U svakom slucaju je 10% bezobrazno malo ,i razlika od 10% ili 30%(koliko sam ja cuo da vecina bendova uzima) je dovoljna za bunu protiv dahija. Šta ako je Keri umešan sa menadžmentom i dobija veći procenat? To sam i ja prvo pomislio. Ko ce ga znati... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm Calmer Than You Are Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 To je garant varijanta, i ja mislim. Araja i King su u nekoj šemi tu, a ovom nesrećnom Lombardu, kad se vratio u bend, je stvar predstavljena kao da za bend ide samo 10% što je van pameti koliko je malo. On je i otišao prvi put zbog kinte, rekla mu žena da traži više para, pa ovi sad igraju sitnu prcu sa njim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uroš S. Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Do jaja bi stvarno bili da su Bostapha zvali (zvao, pošto Keri glumi neko ludilo da je ovo samo njegov bend), pravi supergroup bi bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Da osvežimo debatu. SLAYER: We Do Not Agree With DAVE LOMBARDO's Substance Or Timeline Of Events - Feb. 21, 2013 http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=186563 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Tužno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 (edited) oglasavanje slejera postavlja stvari tako kao da je lombardo svojevoljno otisao nakon sto nije uspeo da ih "uceni" sa novim uslovima tik pred turneju. ipak u njihovoj verziji ne pise eksplicitno to, moglo bi se izvuci i da nije i da jeste svojevoljno odustao od turneje. lombardo je eksplicitno napisao da nije bilo dobrovoljno, nego da je nogiran s turneje na nacin vrste ispala (ono sa nepojavljivanjem na probi) sto nije konkretno opovrgnuto u izjavi benda; posto je ja mislim to najvazniji detalj u prici, odnosno da li su pare bitnije od sviranja pred fanovima, a lombardo je bio tu jasniji, naginjem donekle na njegovu stranu. ali isto tako postoji sansa da bend cuti o bitnim detaljima jer ih iskreno boli kita da se dobacuju s lombardom preko fejsa i blebermauta, da se lombardo stvarno pomamio za parama i da su ga legitimno sutnuli, ali meni je ta sansa nekako mala, ne iznad 5% treca mogucnost je da i lombardo i ostatak benda imaju svoje uloge u nesrecnom spletu dogadjaja o kojima mi jos nista ne znamo Edited February 22, 2013 by Čarli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Koga briga.Karta narucena.Bice rokanja. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Tom legenda. A ova likusa ubija u pojam,samo se ubacuje u sred recenica,smarac. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts