biohazard Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Samo pozeri ce pisati da su bili na slejeru, a da pritom nisu samo pozeri ce pisati da su bili na slejeru, a da pritom misle na 'Kerija i prijatelje' 2 2 Quote
perzekjušn menijak Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 SLAYER's KING And ARAYA Are Looking Forward To 'Making Noise' For JEFF HANNEMAN - May 9, 2013 "We know that our fans everywhere are hurting for the loss of Jeff [Hanneman, SLAYER guitarist] just as we are. "We want to let you all know that when we come to Europe this summer in June, July and August, we'll ALL be making noise together for our brother and dear friend, Jeff... We'll see you then!" http://www.blabbermo...wsitemID=189728 Posle toliko godina sviranja sa njim to je sve što imaju da kažu. Quote
biohazard Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 "We want to let you all know that when we come to Europe this summer in June, July and August, we'll ALL be making noise together for our brother and dear friend, Jeff... We'll see you then!" Ovo zvuci kao replika iz nepostojece South Park epizode koja bi ismevala cinjenicu da Kerry King nastavlja sa bendom pod ovakvim okolnostima. 4 Quote
Јарослав Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 http://nocturnemagazine.net/vest/3059/jeff-hanneman-poznat-uzrok-smrti Quote
I'm Calmer Than You Are Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 Ovo je vrlo simpaticno 2 Quote
BLAGOJE Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 eno rekose zvanicno da je bila ciroza plus terapija. Quote
Demon Seed Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 (edited) Pa terapija za nekrozu na ruci, jebem te Kljukaju ga lekovima vec 2 godine, to mu je ujebalo vec nacetu jetru Edited May 11, 2013 by Demon Seed Quote
lemmy sixx Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 E slepce jedan Ma sjajno je jebote...buka + lajanje.Fantazija. Nego,ti se lozis na mene?Vidim da maltene svaki moj post komentarises. 1 1 Quote
Demon Seed Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 Ma sjajno je jebote...buka + lajanje.Fantazija. Nego,ti se lozis na mene?Vidim da maltene svaki moj post komentarises. Prebroj ti to bolje Quote
azal Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 rekao u onom intervju da ne voli bezbol a nosi stitnike za catchera Quote
Demon Seed Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Ne voli bejzbol, ali voli stitnike... Quote
bo88gdan Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 http://metalserbia.com/najave/kerry-king-novi-album-bice-klasican-slayer Quote
Morphy Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Cje. Ne radi se o tome, već je pratio/gotivio hokej i otuda ti štitnici. Quote
Chicken Little 420 Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 kombank arena: Zbog brojnih pitanja fanova pristiglih na adresu Kombank Arene, obaveštavamo javnost da će koncert benda SLAYER biti održan kao što je ranije najavljeno, 25. juna. Bend u izmenjenom sastavu nastupa već dve godine, od momenta kada je Jeffu Hannemanu otkrivena bolest. Evropska turneja benda neće biti dovođena u pitanje što su Tom Araya i Kerry King zvanično potvrdili na sajtu: “Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Jeffa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo SVI ZAJEDNO praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Jeffa…Vidimo se!” Quote
Night Prowler Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Mogli bi da kazu konacno da li ce svirati Lombardo, Dette ili neko treci... 1 Quote
Chicken Little 420 Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 da li ti mislis da ekipa iz arene i zna ko je slayer a ne lombardo. Quote
Recommended Posts