Night Prowler Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Mislio sam kada ce Slayer da objavi Quote
Demon Seed Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Ne kapiram zasto si to uopste pitao, valjda se zna da ce Dette da svira, nikakav napredak se ne desava sa Lombardom. Izvinjavam se ako nisam u toku Quote
Demon Seed Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Jedino ako se neko istripovao da ce sad Hannemanova smrt da bude dovoljan razlog da podviju rep i zovu Lombarda, ali nisu ljudi ni toliko 1 Quote
Џрк Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 (edited) kakav bre dette, jebem vam dete Edited May 17, 2013 by Џрк 1 1 Quote
hanley Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Dette ili Lombardo, ovaj ili onaj...Slayer svira, i cemu vise ovih detektivskih igri? Trosite se ljudi za dzabe, radite druge stvari, odbrojavajte dane do koncerta, ako nemate drugo sta. Ionako nas niko nista ne pita... 3 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Slayer svira Ionako nas niko nista ne pita... Ovo je Slayer druze koliko su Cavalera Conspiracy SEPULTURA. 11 2 Quote
hanley Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Postoje samo dve solucije - otici ili ne otici na koncert. Covece, devedesetih si mogao na prste izbrojati grupe koje su dosle u Milosevicevsku Srbiju. Sada je situacija bolja (necu reci mnogo, jer je daleko od toga), a mi i dalje trazimo iglu u plastu sena. Verujem da ce Seasons, War Ensemble, Dittohead, Angel of death isto zvucati kao da svira originalna cetvorka. Njihovi odnosi u bandu su sasvim izvan nasih moci, ali i interesovanja, bar bi tako trebalo da bude. I na kraju - Metal iznad svega, zar ne? 2 5 Quote
Anno Mundi ! Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Sa ovakvim fanovima, Isuviše bendova i dolazi 2 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Samo nalazite razlog da sedite kuci i da ne dodjete na koncert jebote pre 5 godina ste isli na tribut bendove koji sviraju slayer sa jednom bas pedalom ,sad jedete govna.SLAYEEEER 7 2 Quote
hate squad Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Samo kod nas se trze razlozi da se ne ide na koncert bend... strasno! Ja sam sanjao kao klinac da vidim clana benda, uzivao na tributima, a ovo danas... Pravi fan, uprkos svim sranjima koja se desavaju u bendu, nikad nije dovodio odlazak na koncert u pitanje. 2 Quote
Demon Seed Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) Samo nalazite razlog da sedite kuci i da ne dodjete na koncert jebote pre 5 godina ste isli na tribut bendove koji sviraju slayer sa jednom bas pedalom ,sad jedete govna.SLAYEEEER Poslednji put sam uzivo cuo obradu Slayera od strane domaceg benda kad je Azazel svirao Raining Blood 2004. u SKCu Edited May 18, 2013 by Demon Seed 2 Quote
biohazard Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 UPRKOS SRANJIMA KOJA SE DESAVAJU U KOM JEBENOM BENDU??? BENDA NEMA SVI KOJI TO NE SHVATAJU SU NA NIVOU KLINKI KOJE CITAJU BRAVO I SKUPLJAJU LINKIN PARK POSTERE JEL STE VI OZBILJNI? NE ZASLUZUJETE DA VAM RAINING BLOOD SVIRA NI JELENA KARLEUSA AKO PRISTAJETE DA ODETE NA OVU SPRDACINU RIP JEFF 4 8 Quote
Lou Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Poslednji put sam uzivo cuo obradu Slayera od strane domaceg benda kad je Azazel svirao Raining Blood 2004. u SKCu Prvi i poslednji put kada su Vader svirali "Raining Blood", da li u Domu omladine pre renoviranja ili u SKC-u. Smrt tribute bendovima. Quote
Toki89 Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 najjaci su tribute bendovi koji sviraju raining blood sa jednim dobosem ,jednom cinelom i jednom gitarom imao priliku da to vidim (a i cujem pomalo) 3 Quote
In The Flesh Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Prvi i poslednji put kada su Vader svirali "Raining Blood", da li u Domu omladine pre renoviranja ili u SKC-u. Smrt tribute bendovima. Svirali su je i na Legacy fest-u. Jedini put da sam uletio u šutku ta dva dana. : Quote
Demon Seed Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Prvi i poslednji put kada su Vader svirali "Raining Blood", da li u Domu omladine pre renoviranja ili u SKC-u. Smrt tribute bendovima. Svirali su ga u Domu omladine, mozda i u skcu, ne secam se A sad svirase Hell Awaits najjaci su tribute bendovi koji sviraju raining blood sa jednim dobosem ,jednom cinelom i jednom gitarom imao priliku da to vidim (a i cujem pomalo) Lombardo je svira sa 2 dobosa? Quote
lemmy sixx Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ijhYYKKC_n0 Naleteo sam na ovaj sjajan snimak.I primetih ono o cemu sam pricao...pogledajte Jeffovu desnu ruku ovde,kako je sve to tecno,lagano i iz zgloba.A setite se njegovog cepanja iz lakta u prethodnih par godina.Kakvi pauci,kakvi bakraci. 1 1 Quote
Demon Seed Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 (edited) Pricao je i onaj iz Machine heada, Hanneman je vec neko vreme (godinama) imao problema sa zglobovima, a pre dve godine je dobio nekrotisuci fasciitis (od ujeda pauka), i izgubio veliki deo tkiva desne ruke, negde je pricao cini mi se i da su mu presadjivali tkivo s noge. Bukvalno su mu jedva spasili ruku. Te 2 stvari nemaju veze jedna s drugom, ne znam zasto pominjes pauke i picking Edited May 23, 2013 by Demon Seed Quote
perzekjušn menijak Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 SLAYER To Fans: Ignore WESTBORO BAPTIST CHURCH At JEFF HANNEMAN's Memorial Celebration - May 22, 2013 A new message on SLAYER's official Facebook page states: "Message to fans: Want to really piss off the Westboro Baptist Church at Jeff's memorial celebration? Do exactly what SLAYER members and family are going to do — totally ignore them. They don't exist. And then come inside and celebrate Jeff's life with us." http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=190289 Quote
Demon Seed Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Steta sto ne mozemo legalno da ih pobijemo Quote
lemmy sixx Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Te 2 stvari nemaju veze jedna s drugom, ne znam zasto pominjes pauke i picking Pa zato sto je evidentno da je imao problem sa desnom rukom davno pre ujeda pauka. Quote
Recommended Posts