Јарослав Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 da, da možda se nadaju da će ovaj da bude jednako dobar, ako ga izbace na isti datum Quote
azal Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Ali pazi što ga izdaju na 9/11, kao da Amerima nije dovoljno jednu katastrofu na taj datum da obeležavaju. Quote
ManiaC Posted May 22, 2015 Report Posted May 22, 2015 Pitanje je jako cudnovato i na njega ne mogu dati odgovor.. Quote
azal Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 http://nocturnemagaz...zi-11-septembra meh naziv albuma kapiram da su hteli da kazu "unrepentant" ali tako je to kad nemas zavrsenu srednju Quote
vudun Posted May 23, 2015 Report Posted May 23, 2015 Koji će im kur srednja kad su krvoločne metalne životinje. 1 Quote
Demon Seed Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 kako da ne... Al' pobjedila, a čak nijedan Stivi nije glasao! Quote
Јарослав Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 http://www.blabbermouth.net/news/slayers-kerry-king-doesnt-feel-jeff-hannemans-spirit-is-guiding-the-band-jeff-is-worm-food/ Quote
Kumodraski Vo Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Kapiram da ce jedino ta pesma da valja.. Quote
El Pistolero Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Nije mi jasno sta mu treba da prica ovakve gluposti. Quote
In The Flesh Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Sto su gluposti? Sve je 100% tacno. Quote
El Pistolero Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Pretpostavljam da je tacno i to da je tek nedavno "cuo" da ima neka pesma Piano Wire i da ju je napisao Hanneman?! Pokazao je vrlo malo postovanja prema Jeffu nakon njegove smrti. Ne treba, naravno, da dubi na glavi sad da bi pokazao koliko ga ceni, ali "hrana za crve"? I mnoge druge stvari. Ma idi... Zasto tako ne pricaju James i Lars o Klifu? Zasto tako ne pricaju Dejv i Dejv o Gar Samuelsonu? ... Mnogo, mnogo serenda Keri... Quote
Kumodraski Vo Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Govnjar, nisam mu ni iso na cert .. Quote
In The Flesh Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 "A međutim, i ti ćes ličiti na to smeće, na ovu kužnu hrpu gnoja, Ti, sunce moga sveta, očiju mojih cveće, Moj anđele i strasti moja! Kraljice draži, ti ćeš, kad dođe čas i za te da s pomašću se zadnjom kreće, među kosture sići, da zajedno buđate, pod travu i pod tušto cveće. Tada kaži crvima, kad te kroz tminu ljubljenjem gladnim budu obasuli, da ja još čuvam oblik i nebesku suštinu ljubavi moje koja truli!" Ne znam, meni ta "hrana za crve" nije nista drugo do brutalna istina, jbg. Koji kurac Jefov duh i sranja? Quote
lemmy sixx Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Upravo to, slazem se sa gospodinom. Kakvi kurci duhovi, duse, picka materine i zajebancije za budale? Sta ce mu to? Lepo rekao covek brutalnu istinu. Jel on negde napusavao Jeffa? Nije. Rekao je da je hrana za crve. Sto i jeste. I ispostovace coveka na najbolji moguci nacin i na nacin na koji on to i zasluzuje...napisati pesmu o njemu, staviti je kao prvu i nazvati album po njoj. Plus staviti jos jednu pesmu koju je Jeff napisao. I sta je on to lose o njemu govorio i inace? Lose je to sto covek iskreno kaze da oni nikada nisu bili neki bog zna kakvi veliki prijatelji? Da je Jeff bio cudan i nije hteo da ima kontakte sa clanovima benda kada su van turneje? Pa to je istina. Sto bi lagao? I sta je tu tacno nepostovanje? Zasto tako ne pricaju Dejv i Dejv o Gar Samuelsonu? Brate Mirko, ajde nemoj Musavoga stavljati u ovu pricu. Pa nema veceg debila u metal svetu od njega. To ce ti prvi reci oni koji su sa njim svirali. Quote
El Pistolero Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Tacno, ali zaista nije nista lose govorio o Samuelsonu. Quote
lemmy sixx Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Pa ne govori ni Keri nista lose o Dzefu. Kaze da je mrtav, da nikada nisu bili najbolji prijatelji, i da je Dzef bio cudan i povucen tip. Sta je tu lose? Quote
El Pistolero Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Niko ga nije vukao za jezik. Mogao je da izbegne taj odgovor tako sto bi jednostavno rekao "ne, dzefova dusa nam nije vodilja" i kraj price. Nije morao da sere ovoliko. Istina je to sto je rekao, nazalost. Dzef je mrtav. Quote
lemmy sixx Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 A jebiga sada, ko da je rekao DRAGO MI JE STO JE PSETO MRTVO!!!! Rekao je korektnu stvar...i to u totalnom Slayer fazonu. Quote
Јарослав Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 tekst za naslovnu: Arrogance, violence, world in disarray Dealing with insanity every fuckin’ day I hate the life, hate the fame, hate the fuckin’ scene Pissing match of egos, fuck their vanity Ain’t got the time, I don’t want anything from you Feeding on my tolerance is all you fuckin’ do No looking back, no regrets, no apologies What you get is what you see Live fast, on high Repentless, let it ride My songs relive the atrocities Can’t take society any fuckin’ more Intensity, anarchy, hatred amplified Playing this shit is all that keeps me alive I leave it all on the road living on the stage This is my life where I kill it everyday So take you shot, bottom’s up, this is no lie I’ll be beating this guitar ’til the day I die Live fast, on high Repentless, let it ride I hate the life, hate the fame, hate fuckin’ scene Pissing match of egos, fuck their vanity Ain’t got the time, I don’t want anything from you Feeding on my tolerance is all you fuckin’ do No looking back, no regrets, no apologies What you get is what you see We’re all killing ourselves a little more everyday Live fast, on high Repentless, let it ride Quote
Recommended Posts