In The Flesh Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Ma to mene drka jer nijesam htio da podlegnem pritisku vecine i ostao principijelan do kraja, kako samo ja znam. No, da se ne bi ljutio više, prestajem da ga uništavam od zajebancije. Bacam se na novi Slayer. Quote
МегафаН Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Album je nidje veze, pjesma i po valja, dosadno, WPB je za ovo Master of puppets. 1 2 Quote
Angelystor Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 (edited) Tvoje misljenje je status univerzuma, svi mi ostali smo glupi, coravi i gluvi. To nam je vec poznato, tako da mozes prestati sa smaranjem. Moram da ponovim jer dok ja izgovorim to, ko zna da l to stigne to do tebe gore. mi konstatujemo da ovo valja, da ima odličnih pesama ja sam rekao da mi se prethodna dva ne sviđaju, drugi su isticali zamerke itd loše poređenje Poređenje je instant klasisk. A više dobijam vajb "dobro je, moglo je i gore" i "SLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYEEEEEEEEER" nego "odlične pesme/album". Mislim, slušajte ga vi, nemoj ja da vam rušim krvavog sneška Edited September 9, 2015 by Angelystor 1 1 Quote
HUMAN Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Pozdrav svima(prvi post) Upravo sam preslušao novi album i smatram da je čist prosek(u rangu DIM, CI, WPB). Mada moram da priznam da kad sam pustio album prve dve pesme su me oduvale, ali onda kreće "vices" i gomila prosek pesama, jedino još obećava "you against you". Bez obzira na sve i dalje mi je jako drago da izlaze(makar i prosečni albumi) ovakvih VELIČINA(mislim i na Maidene). Mislim svi znamo da se "dueli" (86.blood-somewhere, 88.heaven-seventh) nikada više neće ponoviti, ali da su Kinga ili Harrisa 80-ih pitali da li misle da će 2015 izdati nove albume, ne verujem da bi dobili pozitivan odgovor. PS. Pošto mi je ovo prvi post, hteo bi da kažem da sam duuugogodišnji metal fan(posebno thrash-a i death-a), ali i dugogodišnji posetilac yumetala! 7 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Lord Iffy za Mejdene kaže da su savršeni, da je svaka pesma ep i slično mi konstatujemo da ovo valja, da ima odličnih pesama ja sam rekao da mi se prethodna dva ne sviđaju, drugi su isticali zamerke itd loše poređenje Ja NIKAD nisam rekao da su Maideni savrsen bend niti NAJBOLJI niti NAJVECI bend,vec da meni licno najvise pasuje njihova muzika i da uvek naprave muziku koja TOTALNO meni lezi i za koju se rezem. 2 1 Quote
kuruz Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 ma oću da kažem da nisi objektivan ja to imam za Brkove a mi se trudimo da budemo objektni ovde na Slejeru Quote
Talvi Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 to se pokazalo na onom smeću kojim si nas silovao jutros Quote
Lord Iffy Boatrace Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 ma oću da kažem da nisi objektivan ja to imam za Brkove a mi se trudimo da budemo objektni ovde na Slejeru Mogu da budem i objektivan al ne trudim se preko neta da se ne izbaci nesto iz konteksta kao sto zna.Na nekom okupu uz pivce mozda i budem "objektivniji",na forumu mi se ne da... Mrka kapa . Inace sad cu tek poslusati novi Slejer,cudi me da su toliko podeljenja misljenja kad je u pitanju ovaj bend... 2 Quote
kuruz Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 to se pokazalo na onom smeću kojim si nas silovao jutros ceo dan ide pesma mada više mislim na lajv nastupe, svaki koncert je savršen Quote
HeLLsarma Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 @Lemmy - Nikad ja nisam rekao da je album smece, mene na pocetku nisu povukle When The Stilness Comes i Implode kad sam cuo. Ovo sad je druga prica - album nema mane. 2 Quote
In The Flesh Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Album nema mane = Moze to i gore. OK 1 1 Quote
HeLLsarma Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Bitno je da smo se mi pitali. Quote
Dead Man Walking Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Promenite poll da vidimo je l' novi album sranje il' može to i gore. 1 Quote
Ranis Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 da, poll....meni je na prvo slushanje album govno ipo, a verovatno i nece biti drugog slushanja 1 Quote
HeLLsarma Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Ne, napravicemo poll da li je bolja Kingova ili Dzefova pesma. Dakle Take Control ili Piano Wire? Da li se jos nekome cini da je i Chasing Death posvecena Dzefu, mislim ionako je pesma o alkoholizmu i rasturanju od istog ( tako je barem Keri rekao), a s obzirom da je ovaj umro od ciroze jetre mozda je jos jedna pesma posvecena njemu. 2 Quote
vudun Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Samo You Against You. Sve ostalo s ovog albuma je za zaborav. 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Meni je Chasing death bolja. Ocekivao sam mnogo vise od Piano wire. Tekst od Chasing death je i za Jeffa, i za Kingovog roudija. Mislim da je i taj roudi isto najeb`o od alkoholizma ili od neke droge cak. Tako sam ja razumeo iz price. 1 Quote
Angelystor Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Meni jedino "Atrocity Vendor", s tim što je to u stvari WBP b-side :] 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Taman da se obrne ceo jos jednom pa da vidimo Quote
vudun Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Šta ima više koji kurac da se obrće, dovoljno je odležalo, stvari su se iskristalisale Quote
Kumodraski Vo Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Jos uvek nije stigao 320.. Quote
vudun Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Ja odavde skinuo kad se pojavio https://kat.cr/slayer-repentless-2015-bbm-t11205056.html VBR do 320 uvek ispred konstantnih 320 Quote
Demon Seed Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 još nekih 298 puta i tu si, a Quote
Kumodraski Vo Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Imam i ja to, V0 je u pitanju.. Quote
Recommended Posts