Demon Seed Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Megadeth stoji sam sa sobom, na vrhu.. Ruku pod ruku sa Isusom.. Quote
Kumodraski Vo Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Isus je na nivou smrtnika koji pisu satanisticke tekstove, Megadeth je iznad svega toga.. Quote
HUMAN Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Dumrem ako nisi sastavio tu konstrukciju da bi bio prvi u istoriji koji je uspešto upotrebio taj logaritamski emotikon I realno - Metallica > Slayer > Pantera Sve si sam reko, elem, posle Slayera, Sepultura(stara), ondak može Pantera, a Megadjed se kolje sa Testamentom za 5 mesto! Quote
vudun Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Čudo da niko nije spomenuo Išane, Bodome, Leprovau i tako te prolazne zaebavancije... mahom skandinavskog podrijetla... 1 Quote
Vic Rattlehead Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Već pomenuše Testament, dovoljno komedije za danas. Quote
vudun Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Testament ispred Megaleksa od Kauntdauna naovamo. Jasno kao dva i dva. 1 1 Quote
HUMAN Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 ...i pre RIP-a Nemoj Vudune ni da pominješ te leproguze i ostale, saće navale... Quote
rattlehead Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Sve pocelo od konstatacije da su Paradise Lost vece face, sad ih i nema Megadeth = Paradise Lost >= Slayer > ostali kurci palci. Svakako slejer album godine Quote
Kumodraski Vo Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Naravno, a Megadeth album 2016.. Quote
HUMAN Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Bogami pored Nile-TA i Morgotha teško da Slayer ima album godine Quote
Toki89 Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Slayer je kao pizza ,dobar je čak i kad je hladni Repentless Quote
HUMAN Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Pa ja baš i ne volim hladnu picu Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Pa ja baš i ne volim hladnu picu Zato nisi pravi jebach aka slayer fan,slayer fanovi ne prave pitanje dal je toplo,ladno,mlado,staro ,nema balada ,fuck off SLAYER! Quote
HUMAN Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Pa obzirom da ne volim half-assed albume, verovatno i nisam fan(nijednog benda), po mišljenju većine najiskrenijih fanova jbg. Quote
Toki89 Posted November 22, 2015 Report Posted November 22, 2015 Zato nisi pravi jebach aka slayer fan,slayer fanovi ne prave pitanje dal je toplo,ladno,mlado,staro ,nema balada ,fuck off SLAYER! takoe! Pravi slayer fan voli picu i na -17 Quote
lemmy sixx Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 Pravi slejer fan napravi rupu u pici, gurne u nju kurac, zavrti je oko kurca i natera matoru komsinicu da mu tako pusi. Quote
Demon Seed Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 I onda je usledio šamar jer je kučka napravila neodgovarajuću facu. Već pomenuše Testament, dovoljno komedije za danas. Ti si tu jedina (tragi)komedija Quote
Milos Pink Floyd Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 izvinjavam se sto nisam bio prisutan kad se pricalo o tome 2009, nego se sad ubacujem....Skinuo sam opet slejer diskografiju sve poslednja izdanja moguca i slusam WPB i jel mi se cini ili on pati od lose produkcije kao magnetik? Ono navodno zbog pojacavanja? Quote
Milos Pink Floyd Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 strasno. A secam se da sam ja to jos tada davno skontao, samo nisam znao o cemu se radi sve sam mislio da je los mp3 pa sam secam se magnetika skidao 100 puta...Nasao sam sada WPB BrickwallHater Remaster, bolje zvuci, ne odlicno kao Magnetic Moderus III Remaster, ali mnogo bolje nego original Quote
Dekapitator_Prisoner Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Death magnetic je objavljen 2008. a World painted blood 2009. godine. To su za sada poslednji radovi Rick Rubin-a, i oba su sranje. Boli njega kurac za sve to vec duze vreme. Zadnjih par albuma Slayera on nije pipao. Ima nekog svog pomocnika koji usnimava i miksuje, a on je bukvalno samo kao revizor. Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Isti kurac su WPB i Magnetic kada ih je isti lik radio. Kanturina bubanj, preglasno sve...fala kurcu pa su pobegli kod Date-a koji je zasio produkciju na Repentless. 1 Quote
HUMAN Posted November 26, 2015 Report Posted November 26, 2015 Jeste postalo kliše, ali bolje da su radili kod Andy Sneap-a, lik jeste malo dosadio(msl. testament, onslaught, napalm, kreator, megadeth...) ali izgleda jedino zna da napravi pošten posao na thrash-death albumu, odlični su bili Colin Richardson i Andy Vallace. Repentless bolje zvuči od WPB, ali je i on sranje u odnosu na produkcije pojedinih albuma gorepomenutih bendova. Quote
Recommended Posts