Demon Seed Posted July 28, 2021 Report Posted July 28, 2021 (edited) Deluje na prvi pogled da je neki degenski sektaš-sa-parama projekat kao što je bio VoodooCult, najgori rad života svih umešanih muzičara. Edited July 28, 2021 by Demon Seed 1 Quote
Demon Seed Posted July 28, 2021 Report Posted July 28, 2021 Ja ovo iznad nisam napisao kao nekakvu kritiku, iskreno želim Lombardu da uzme pare i ne dam ni 5 para na proserotine o umetničkom integritetu čoveka koji je život posvetio bubnju i praktično izmislio ekstremni metal bubanj. Ako sekta ima taj prljavi satanistički novac, udri Dejve, legendo. Quote
Koroviev Posted July 29, 2021 Report Posted July 29, 2021 Ai da jesi, Sejtan je Sejtan, ne smemo biti preozbiljni na +40. Quote
kuruz Posted September 22, 2021 Report Posted September 22, 2021 el prodaje neko Reign in Blood, al da nije expanded edition? neki mentol je zaključio da je sjajna ideja da posle Raining Blood idu Aggressive Perfector i Criminally Insane remix, pa se sad svuda prodaje ta glupost Quote
Angelystor Posted December 25, 2021 Report Posted December 25, 2021 Lagano najbolja Slayer obrada 1 Quote
Сале Posted April 29, 2022 Report Posted April 29, 2022 Јел још неком reign in blood врхунски албум?? Први пут га сад преслушах баш онако детаљно. До јаја албум Мораћу подробније да се бозабавим ранијим албумима овог бенда. Ови нови су досадни. Quote
Сале Posted April 29, 2022 Report Posted April 29, 2022 Ма само рани радови. Ти нови су досадни мање/више. Quote
Toki89 Posted April 29, 2022 Report Posted April 29, 2022 2 hours ago, Сале said: Јел још неком reign in blood врхунски албум?? dize iz mrtvih ko lajna kokaina, pinakl of hjumaniti Quote
kuruz Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 kakvo je to pitanje uopšte? RIB je meni omiljeni Slayer album, verovatno jedini njihov na koji nemam nijednu primedbu 1 1 Quote
Sreta Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 Da li zelis da ti kupim sok, ili mozda da ti sviram rok? 1 Quote
Сале Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 57 minutes ago, kuruz said: kakvo je to pitanje uopšte? RIB je meni omiljeni Slayer album, verovatno jedini njihov na koji nemam nijednu primedbu Слушо сам га ја још у гимназији ал тад ми (пази сад) није био нешто посебно . Исправих грешку после двајес година 😃. Продукција никад јача, песме кратке и јебитачне, секу ко кад укључиш циркулар. Прва и задња химне 'бем ти живот. Енџлофдет 🤘 1 Quote
Pedja Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 1 hour ago, kuruz said: kakvo je to pitanje uopšte? Ја прво помислих да питање поставио dAdAiSt 2 Quote
Angelystor Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 1 hour ago, Сале said: Слушо сам га ја још у гимназији ал тад ми (пази сад) није био нешто посебно . Исправих грешку после двајес година 😃. Продукција никад јача, песме кратке и јебитачне, секу ко кад укључиш циркулар. Прва и задња химне 'бем ти живот. Енџлофдет 🤘 Šta ja čitam sunce ti jebem 3 Quote
Kumodraski Vo Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 Ja i dalje nisam pustio albume posle Seasons do Christ Illusion.. Quote
Haos sam ja Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 Christ Illusion sam pustio jednom, posle toga ništa nijednom. Seasons, Reign i South of Heaven suva klasa, ostalo me od njih ni ne zanima mnogo. Quote
Сале Posted May 1, 2022 Report Posted May 1, 2022 Каква албумчина сунце ти пољубим . Ако нисам данас обрнуо албум једно 15 пута на рипит, мање нисам хах. Каку сам ја лектиру пропустио мајко моја?! Кад се заситим са овим, прелазим онда на прва 2 Quote
Grobodan Posted May 1, 2022 Report Posted May 1, 2022 Ja sve mislim da trolujes ali ok, bolje ikad nego nikad. 1 Quote
Сале Posted May 1, 2022 Report Posted May 1, 2022 (edited) Ма јок бре. Какво троловање?? Па ово су озбиљне ствари. Са овим нема зајебанције хаха. Најозбиљније пишем. Нисам никада био фан слејера па сам сваки албум одслушао отприлике по једаред али ни један албум у то време није на мене оставио неки колосалан утисак. Изгледа да је требало двајес година да се слегне градиво И што немож се гласа горе?? Отварајте гласање да пуштим свој глас. Edited May 1, 2022 by Сале Quote
Grobodan Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 Voleo bih da mogu to da iskusim ponovo, prvih pet albuma (i EPjevi iz tog perioda) su doslovno savrseni i medju najboljim albumima svih vremena bez problema. Kad sam ja pocinjao Slejer je bio jedan od prvih bendova koje si hteo ne hteo morao da cujes tako da ne znam kako ti je to promaklo. I da, ima i posle Seasons masa odlicnog materijala, samo cepaj. Quote
Recommended Posts