Angelystor Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 Otac koji pije litar vinjaka dnevno i maćeha koja ni ne zna kako se zoveš. Quote
kuruz Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 jesu zajahali nu trend, ali taj album je odlično ispao za razliku od naredna tri Quote
Сале Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 @Grobodan Па као што рекох, није ми промакло само у то време кад сам био клинац нису оставили ни приближно утисак као сада кад сам набио 40 у дупету. Мада сам сваки преслушао отприлике по једном. Једино је онај south of heaven одскочио од свих па тај тренутно једини и имам на диску. Али како ми се чини купиће се и остали. Само да их мало извртим преко нета. Quote
Angelystor Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 40 minutes ago, kuruz said: jesu zajahali nu trend, ali taj album je odlično ispao za razliku od naredna tri Pa meni "normalniji" Slayer albumi naredna tri nego taj. WPB mi nekako ostao u lepom sećanju, ali ne znam šta bi mi sad trebalo da se njemu vratim umesto nekom ranijem albumu ako mi se hoće Slayer. Quote
Miilos Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 Htedo' da napišem "ti bre Sale kao da si pao s Marsa" pa se onda setih da tek od skoro slušam Nocturnus, Entombed, Skepticism... Puštao pre 100 godina, tad nisu ostavili neki utisak i evo pod stare dane ispravljam greške iz mladosti (offtopic - Entombed su dobri ali precenjeni, Dismember >>>). Meni je Slayer najbolji na Hell Awaits / Haunting The Chapel. Valjda nije blasfemija ako kažem da je Reign In Blood mnooogo dobar, ali neke pesme (stavili ste ih za glasanje) su mnogo bolje od ostalih, tako da nikako ne može da bude savršen. Ali dobro... kamo lepe sreće da je thrash delić od onog što je bio pre 35 godina. Quote
kuruz Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 33 minutes ago, Angelystor said: Pa meni "normalniji" Slayer albumi naredna tri nego taj. WPB mi nekako ostao u lepom sećanju, ali ne znam šta bi mi sad trebalo da se njemu vratim umesto nekom ranijem albumu ako mi se hoće Slayer. meni ta tri užasna, nijedan nisam preslušao više od 3-4 puta 5 minutes ago, Miilos said: Htedo' da napišem "ti bre Sale kao da si pao s Marsa" pa se onda setih da tek od skoro slušam Nocturnus, Entombed, Skepticism... Puštao pre 100 godina, tad nisu ostavili neki utisak i evo pod stare dane ispravljam greške iz mladosti (offtopic - Entombed su dobri ali precenjeni, Dismember >>>). Meni je Slayer najbolji na Hell Awaits / Haunting The Chapel. Valjda nije blasfemija ako kažem da je Reign In Blood mnooogo dobar, ali neke pesme (stavili ste ih za glasanje) su mnogo bolje od ostalih, tako da nikako ne može da bude savršen. Ali dobro... kamo lepe sreće da je thrash delić od onog što je bio pre 35 godina. imam i ja sličan fazon sa hevi i prog kultovima, tu i tamo power i doom, ali mnogo ređe svejedno je čudno što nije slušao RIB, pošto je to baš lektira za svakoga ko sluša ekstremni metal sad obavezno i Dark Angel - Darkness Descends i Morbid Saint - Spectrum of Death Quote
Miilos Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 (edited) 6 minutes ago, kuruz said: imam i ja sličan fazon sa hevi i prog kultovima, tu i tamo power i doom, ali mnogo ređe svejedno je čudno što nije slušao RIB, pošto je to baš lektira za svakoga ko sluša ekstremni metal sad obavezno i Dark Angel - Darkness Descends i Morbid Saint - Spectrum of Death Ja sam kobajagi rešio pre godinu-dve da preslušam bar te najpoznatije heavy metal albume, ali nisam daleko dogurao. Sviđa mi se ono na čemu sam odrastao (par albuma od Iron Maiden, Judas Priest... od Judas Priest mi se čak i poslednji sviđa), ali izgleda da sam još tad čuo ono najinteresantnije. A Dark Angel i Morbid Saint sam obrnuo po par puta i zaboravio na njih. 🤷 Edited May 2, 2022 by Miilos Quote
kuruz Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 ma za Dark Angel i Morbid Saint kažem Saletu technical thrash mi je omiljeni za kopanje tako saznam za npr nešto ovako dobro e da, ko voli RIB, treba da proba i ovo jes da su hrišćani, ali sašivaju Quote
HUMAN Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 Promako mu Slayer! ..i levom i desnom.. nogama.. kurcem.. ..ček bre Sale da li to znači da si propustio i koncerte na Exitu i u Areni?? 4 hours ago, kuruz said: GHUA otac i majka Meni taj isto njesra kao i prethodni.. od tih novijih mi jedino Christ Illusion okej, mada ni njega nisam pustio sto godina, al se sećam par dobrih stvari.. Dark Angel i Sadus treš bendčine, takodje umeli i Heathen i Forbidden da ubodu dobar (čitaj - fenomenalan) album! D.Hammer takodje sila od benda, Devastation takodje, Idolatry ko Arise na steroidima! Quote
Angelystor Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 Ja nikako Beatlese da pređem diskografiju Quote
Kumodraski Vo Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 To bi trebalo istog trenutka da uradis.. Quote
perzekjušn menijak Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 1 hour ago, kuruz said: Albumčina za medalju, rifovi u fazonu nakožila mi se ježa. Quote
VoivodBG Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 Load I Reload su odlicni albumi, i oni ce goreti dugovecno. Slayer ce brzo da nestane u ambisu kada odu i preostali clanovi. Pametnom dosta. 1 1 Quote
HUMAN Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 11 minutes ago, VoivodBG said: Load I Reload su odlicni albumi, i oni ce goreti dugovecno. Slayer ce brzo da nestane u ambisu kada odu i preostali clanovi. Pametnom dosta. ???????? od svih najglupljih postova koje pročitah ovde (a ima ih zilion, minimum), ovaj je vrv medju prvih 5 (kao što je RIB, ili bilo koji Slayer album (po želji) medju 5 najboljih metal albuma u istoriji).. a ova dva pomenuta albuma, gore li gore, ali na nekom djubrištu.. Quote
Kumodraski Vo Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 1 hour ago, VoivodBG said: Load I Reload su odlicni albumi, i oni ce goreti dugovecno. Slayer ce brzo da nestane u ambisu kada odu i preostali clanovi. Pametnom dosta. 1 Quote
Сале Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 5 hours ago, kuruz said: sad obavezno i Dark Angel - Darkness Descends i Morbid Saint - Spectrum of Death То сам слушао. Тај дарк енџл имам и на диску, тешки култ. Овај други и не баш јер је баш скуп. А и онај ливинг секрифајс сам оточ купио на дискети. Феноменалан албум. 5 hours ago, HUMAN said: ..ček bre Sale da li to znači da si propustio i koncerte na Exitu i u Areni?? Јесам Quote
Demon Seed Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 (edited) 2 hours ago, Kumodraski Vo said: Ključ se krije u "Pametnom dosta.", želeo bih da verujem. Na celom forumu od Slayer osnovnija lektira samo Metallica, Judas Priest i Black Sabbath, stvarno zanimljiva situacija da neko ko godinama sluša metal otkrije Reign in Blood... Ali zašto da ne, bašmie drago 😄 Edited May 2, 2022 by Demon Seed Quote
HUMAN Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 1 hour ago, Сале said: Јесам Žalim slučaj.. ne znam šta bih ti drugo rekao, stvarno nije smešno.. 16 minutes ago, Demon Seed said: Na celom forumu od Slayer osnovnija lektira samo Metallica, Judas Priest i Black Sabbath, stvarno zanimljiva situacija da neko ko godinama sluša metal otkrije Reign in Blood... Ali zašto da ne, bašmie drago 😄 Mejdeni su ovde andergraund666 Quote
vudun Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 Ozzy oduvek pevao kao degenerik, u usta mu se iznaserem žvalava... 2 Quote
HUMAN Posted May 2, 2022 Report Posted May 2, 2022 E da kad već otvaramo dušu.. nije da nisam pokušao, Sabbath Bloody Sabbath i Paranoid sam uspeo da izvrtim (odlični), ali ostatak uglavnom već kod negde treće, četvrte pesme zaspim.. jbg Ali stvarno su jedan od najbitnijih bendova u istoriji muzike, to da poreknem ne mogu.. 1 minute ago, vudun said: Ozzy oduvek pevao kao degenerik, u usta mu se iznaserem žvalava... Mojnee tako.. iš Quote
The Bowels Of Perdition Posted May 3, 2022 Report Posted May 3, 2022 (edited) Jedna lična Slayer trivija - imam neki prastari mp3 disk u autu sa rendom metal pesmama po abecednom redu na kome je prva stvar 213 sa Divine Intervention. Kako idu godine, ta stvar se izlaktala u sam vrh njihovih favorita, počeo sam da je bukvalno obožavam A pošto se već na carini prijavljuju propusti iz thrash opšte kulture, moj su Exodus (iako mi je Holt neviđeno gotivan kao lik) - samo površan prelet preko (dela) diskografije Edited May 3, 2022 by The Bowels Of Perdition Quote
Recommended Posts